Diskusie - 3104. stránka fóra
14
NAJLACNEJSIE NOTEBOOKY
Ahoj chcem sa normalne opítať či niekto nevie nejaku stranku aj z EU na nejaké lacnejšie notebooky ako tu na SK lebo je to tu dosť drahé.... Nejaká kde sa dá platit v €..... Dík vopred :) Otvor fórum »
6. 3. 2013 18:10
31
Ak by ste zistili, ze ste adoptovaní, išli by ste vypátrať svojich skutočných rodičov?
Ak by ste zistili, ze ste adoptovaní, išli by ste vypátrať svojich skutočných rodičov? Otvor fórum »
6. 3. 2013 18:09
13
1. lekárska fakulta Karlovej Univerzity
Prosím vás, nájde sa tu niekto, kto tam študuje? Resp. aspoň robil prijímačky? Zaujímalo by ma , či znenie otázok v modelovkách je rovnaké ako na prijímačkách alebo tie modelovky sú fakt len... Otvor fórum »
6. 3. 2013 17:26
14
ERko
Poznáte eRko? zapájate sa do akcií ktoré organizuje? (napr. letné tábory, stretká, dobrá novina, jasličkové pobožnosti atď... ) Otvor fórum »
6. 3. 2013 17:24
105
Čo si na opačnom pohlaví všimnete ako prvé ? :)
Ak to tu už bolo tak sorry... Ja osobne si všímam oči a štýl obliekania :-) Otvor fórum »
6. 3. 2013 16:10
14
Tibco28
Máte niekto prosím skúsenosti s používatelom @tibco28 ? Píše mi divné správy. Otvor fórum »
6. 3. 2013 15:28
9
Pozeráte Red Dwarf
- áno
- nie, nepáči sa mi to
- v živote som to nevidel/a, ale viem, že také niečo existuje
Ďalšie možnosti »
6. 3. 2013 15:14- nie, nepáči sa mi to
- v živote som to nevidel/a, ale viem, že také niečo existuje
Ďalšie možnosti »
16
Peniaze
aké slovo sa mi rýmu so slovom peniaze? mám vymyslieť o peniazoch básničku a nič ma nenapadá Otvor fórum »
6. 3. 2013 14:39
59
Birdz ludia
Aky ludia chodia podla vas na birdz ? Ak sa vas niekdo opita co to je ten birdz a ze co za ludi na take nieco chodi co by ste mu odpovedali ? Otvor fórum »
6. 3. 2013 14:11
17
Co hovorite na uplne novu Operu Beta pre OS Android?
Vyskusali ste uz najnovsiu Operu Beta pre OS Android, ktora je dostupna v obchode Google Play od vcera?Ak, ano aka je podla Vas?Ja ju testujem od vcera rana, ale podla mna aj napriek uplnej zmene, je v porovnani s Boat... Otvor fórum »
6. 3. 2013 13:57
3
Vyroba oznameni ma stuzkovu
ahojte... nevedel by mi niekto poradit nejaky jednoduchy nástroj na tvorbu oznameni..pravdaze take ze gimp, pphotostudio (zoner a adobe) to som skusal... ale niesu take vysledky... skoro som chcel nieco pre zaciatocnikov... Otvor fórum »
6. 3. 2013 13:42
37
Veľké počty
Čaute už dávnejšie som si všimol že všade je to samí teploš :D nechápte ma zle nejak my nevadia ja len či ste si všimli že na chatovacích stránkach abo napr chat na hudobnom kanáli očko či jak sa volá... Otvor fórum »
6. 3. 2013 13:37
7
Škótsko Medicína
Čaute, neviete niekto ako je to s platením školného na medicínu? Viem, že Škótska vláda platí väčšinu odborov..ale je medzi nimi aj medicína? Neviem to vôbec nájsť..dik:) (hej, a pýtam sa tu, ... Otvor fórum »
6. 3. 2013 12:07
86
Na čo máte práve teraz chuť? :)
Môže to byť jedlo, nápoj, aktivita.. čokoľvek čo by ste si dali , alebo čokoľvek čo by ste chceli teraz robiť .. :) Otvor fórum »
6. 3. 2013 11:20 Takže, včera som dohral hru Dragon Age II, a prišiel na mňa taký veľmi zvláštny pocit, ako keď dočítam sakra-dobrú knižku... Dragon Age sa mi páčil ako iba veľmi málo hier. Ak niekto hral Dragon... Otvor fórum »
6. 3. 2013 11:19
3
Hladám kreslený film
Tento kresleňák už hladám dosť dlho a videla som ho jeden krát ked som bola dosť malá preto si moc obsah nepamatam..:/ Bolo to viacmenej o jednej rodinke ktorá bola doma a mala aj deti a die deti... Otvor fórum »
6. 3. 2013 10:38