Diskusie - 3096. stránka fóra
17
Maturanti, učíte sa na písomné?
- Áno, už dlho
- Trocha, ale nepreháňam to
- Nie, ale chystám sa cez víkend spraviť si nejaký ten test...
Ďalšie možnosti »
9. 3. 2013 15:57- Trocha, ale nepreháňam to
- Nie, ale chystám sa cez víkend spraviť si nejaký ten test...
Ďalšie možnosti »
3
EDUCATION ABROAD (pre tých, čo študovali v zahraničí)
Veľmi prosím o vyplnenie, má iba 6 otázok. Potrebujem to na mini prieskum do bakalárky. You are invited to participate in this survey. The survey is about your point of view of education abroad.... Otvor fórum »
9. 3. 2013 15:57
40
Sexuálne pomôcky, hračky
Používate/používali ste pri sexe niekedy sexuálne hračky/pomôcky? Robili ste to až po čase, keď už dlhší vzťah potreboval "okoreniť", alebo bežne aj na začiatku vzťahu? (Ako na to reagoval partner? Mal s... Otvor fórum »
9. 3. 2013 15:48
34
Platonicka laska?
čo si o tom myslíte? , Boli ste už/alebo ste platonicky zamilovaný? :) :D :D :D Otvor fórum »
9. 3. 2013 14:36
5
Dotazník- suky- gravidita
Prosím Vás, má niekto z Vás chovateľskú stanicu, resp. chovnú suku a bol by ochotný vyplniť mi krátky dotazník? Ide o krmenie súk v období gravidity. Otvor fórum »
9. 3. 2013 14:04
3
Odblokovanie kanálov
Zdravím chcel by som sa spýtať či nemá niekto stým skúsenosť že odblokoval si niaky kanál ktorý ma zablokovaný, a cez aký softwér to robí. ja mám doma satelit skylink, nemám žiadny setbox, iba v telke je irdeto... Otvor fórum »
9. 3. 2013 13:59
7
Testovacia jazda
Nevie niekto, koľko môže stať testovacia jazda na octaviu ? A dá sa to nejak vybaviť ? Vopred vďaka :) Otvor fórum »
9. 3. 2013 12:55
11
Stavebná škola
Stavebná škola-odbor staviteľstvo-čo je to za odbor? hlásia sa naň aj dievčatá alebo je to niečo skôr pre chalanov? Príp. hlási sa niekto na Stavebnú školu do Nitry na Cabajskej č. 4?:) (táto... Otvor fórum »
9. 3. 2013 12:43
33
Jedavate feferony???
ja občas ich jedavam aj ked nekedy , ma pali v zadku pri xxx :D Otvor fórum »
9. 3. 2013 12:11
68
Aký film dojal Vás chlapcov :)
je mi jasné že ženy plačú ( resp. väčšina) pri každej romantike alebo smutnej scéne , ale zaujímalo by ma čo dokázalo dojať mužov..resp. chlapcov..ktorý film ktorá filmová scéna bola tak silná že vyšli slzy :) Otvor fórum »
9. 3. 2013 11:59
35
To co Vám najviac prekaza na tejto planete a jej systeme
Čo nemusím:to čo mi v skutku najviac vadí je dnešná uponáhľaná presexovaná, predrogovaná a prechlastaná doba v ktorej ma už nemože nic prekvapiť a nema nič kludný priebeh. očom je vlastne táto doba, s každej svetovej strany sa ruti... Otvor fórum »
9. 3. 2013 11:41
9
Pad FPS a znovu zvysenie FPS
Stava sa mi to pri hre WoT a Minecraft. V pohode si idem na 30 FPS zrazu zacne lagovat spadnu FPS na 10 a znovu vybehnu na na 30 FPS. Cim to moze byt ?? Otvor fórum »
9. 3. 2013 11:05
18
Čo hovoríte na túto hudbu???
http://www. youtube. com/watch?v=4jSXcNpyVaQ http://www. youtube. com/watch?v=qtuPNVnVbxw http://www. youtube. com/watch?v=s6k6Rb6e3oQ Otvor fórum »
9. 3. 2013 09:39
5
Sušenie kvietku
Ahojte, chcela by som si usušiť kvietok, čo som dostala na MDŽ. Dajú sa všetky kvety usušiť? Ak dostanem ružu väčšinou ju zavesím do výšky " hlavičkou" dole a usuší sa :) alebo viem, že sa kvety zvyknú dávať aj... Otvor fórum »
9. 3. 2013 06:42