Diskusie - 309. stránka fóra
13
Hypotéka - otázka
Tí, čo máte skúsenosti, chcem sa spýtať, či sa dá najskôr spraviť si taký prieskum, že koľko vám ktorá banka bude ochotná požičať - podľa platu..atď. Dá sa to vôbec vopred, alebo sa dá... Otvor fórum »
5. 10. 2019 16:57
34
Štýl obliekania
Máte nejaký svoj štýl obliekania napr. all white/black, poprípade hocičo čo sa Vám páči, alebo si obliekate čo život prinesie ? Kupujete si veci sami, alebo vás oblieka mamka ? ... Otvor fórum »
5. 10. 2019 14:06
30
Ako bojujete s prvými šedinami?
Mám 20 rokov a nedávno ma v zrkadle prekvapili prvé sivé vlasy. Zatiaľ ich veľmi nevidno, no príde mi to veľmi skoro v takomto veku. Kedy to prišlo u vás? Ako ich maskujete prípadne proti nim bojujete?... Otvor fórum »
5. 10. 2019 12:23
11
Zaujímavé podcasty
Aké zaujímavé podcasty počúvate? Dajte nejaké tipy, čo si môžem pustiť pri cestovaní. Ja odporúčam od denníka SME a historicej revue podcast Dejiny. Pre tých, čo sa učia FRJ odporúčam innerfrench. com Otvor fórum »
4. 10. 2019 15:06
11
Ako je lepšie niekoho spoznať?
- Najprv zaujme vzhľad, potom zisťujem info o človeku a jeho záujmoch
- Najprv zaujmú záujmy a osobnosť, až potom hodnotím vzhľad
Hlasuj »
4. 10. 2019 14:21- Najprv zaujmú záujmy a osobnosť, až potom hodnotím vzhľad
Hlasuj »
3
Spolujazda pre ľudí aj veci
Ak potrebuješ lacný odvoz alebo prepraviť zásielku skús https://sk. carpul. eu. Najväčšia spolujazda pre ľudí a veci na Slovensku. Otvor fórum »
4. 10. 2019 13:52
5
Sjf TUKE
Ahojte, chcela by som sa spytat studentov sjf TUKE ohladne studia, ktory odbor je najtazsi a ktory najlahsi? Kolko je tam priemerne studentov?Je to tazke? Rozmyslam o tejto fakulte a chcem si spravit obraz o skole. Ako je... Otvor fórum »
4. 10. 2019 12:08
2
Vlastny email na vlastnom serveri
čaute kúpil som si 15 domén niektoré so svojim menom priezviskom niektoré s názvom svojej firmy niektoré na eshop niektoré na modelingový portál no a teraz by som chcel na tie domény mať aj email. Na virtualku mám Windows... Otvor fórum »
4. 10. 2019 12:08
26
Aké výživové doplnky užívate?
4. 10. 2019 12:03
6
Sekanie PC
Čaute po poslednej aktualizácii 1903 od windowsu my začal sekať PC. Po zapnutí ide normálne ale tak po pol hodine začne sekať. Skúsil som odinštalovať aktualizáciu ale nepomohlo to. Neviete kde by mohla byť chyba? Otvor fórum »
4. 10. 2019 11:50
3
Čo je lepšie? XVI.
3. 10. 2019 22:05
22
Bicyklovanie a rakovina
Niekde som minule pocul ze ludia co pravidelne bicykluju maju vacsi nabeh na rakovinu prostaty a semennikov. Odkedy som to pocul (predvcerom) tak uz som nesadol bajk. Teraz mi to ale chyba. Je to vobec pravda alebo... Otvor fórum »
3. 10. 2019 15:09
18
Zomrel nám pes čo robiť?
Ahojte včera nám zomrel náš psík. Niekto ho otrávil a umrel nám v nemocnici... všetci z rodiny to nesieme veľmi zle ale chcela som sa opýtať je vhodné si zobrať ďalšieho psíka domov? Sestra otec ani mama nechcú... Otvor fórum »
3. 10. 2019 06:41
14
Priateľ A jeho poprvé
Ahojte. Túto tému zakladam skôr pre mužské osadenstvo.. môj priateľ ešte nemal vážnejší styk so ženou a ja by som si priala aby to bolo pre neho dokonalé.. ako by ste si to vy predstavovali prvý krát? :) nejaké... Otvor fórum »
2. 10. 2019 23:47
27
Meno pre psa
Ak by si si kupoval steniatko, ake meno by si mu dal? a) pre fenku b) pre psika Otvor fórum »
2. 10. 2019 21:34
10
Máš rád paštéku Labužník?
- Mám (celkom) rád paštiky a aj Labužníka
- Nemám rád paštiky, ale Labužníka ano
- Nemám rád žiadne
Ďalšie možnosti »
2. 10. 2019 21:07- Nemám rád paštiky, ale Labužníka ano
- Nemám rád žiadne
Ďalšie možnosti »