Diskusie - 3080. stránka fóra
13
Chcete grafiku?
Robím grafiku na objednávku! Napíšte akú (okrem coloriek) a potom ju sem dám. Ak chcete, iba napíšte! Otvor fórum »
14. 3. 2013 20:09
14
Tvoj charakter postavy.
Vymysli svoj vlastný charakter postavy. Výzor, vlastnosti, hobby, rodinka, nejaké dôležité infošky, nejaké zaujímavé znaky pre charakter, prečo sa chová ako sa chová a pod. ... Otvor fórum »
14. 3. 2013 19:44
5
Príklad z chémie ,,.
Ahojte, potrebovala by som vyrátať jeden príklad z chémie, skúšala som ho ale nejde mi .... tak ak niekto náhodou vie, mohol by mi poradiť ; ) 50ml roztoku HCl sme zneutralizovali pridaním 20 ml... Otvor fórum »
14. 3. 2013 19:41
17
Človek na dopisovanie(penfriend)
Zdravím, je nejaká web stránka, kde by si človek mohol nájsť zahraničného človeka na dopisovanie? Len ma to tak zaujíma, chcel by som si dopisovať s niekým :D Alebo nemusí byť priamo dopisovanie na tej stránke, ... Otvor fórum »
14. 3. 2013 19:34
4
Figŕka
http://www. youtube. com/watch?v=Oesm2MET0Ro& list=FLU4waFtX_gSYuXBiE-1Qx4g Čo si myslíte o tejto pesničke? Nieje to smutné že veľa ľudí ma takýto život? Nebojíte sa že raz aj vy tak skončíte? V akom svete to žijete? Otvor fórum »
14. 3. 2013 19:34Maturanti za matematiky
Keďže som si dnes zapísal výsledky, bohužiaľ si ich nemám s kým porovnať. Existujú na nete aj nejaké "neoficiálne" výsledky od ľudí? Otvor fórum »
14. 3. 2013 18:48
46
Aký džús máte najradšej?
Ja mám najradšej klasiku - 100%-ný pomarančový ; ) ale strašne mi raz zachutil taký ananásovo-kokosovo-banánovy :* Otvor fórum »
14. 3. 2013 18:48
26
Petržalka
Popíšte názor na Petržalku aká je podľa Vás.. Je pravda, že na Kopčianskej sú narkomani? Bojíte sa večer ísť naokolo len tak vonku? Otvor fórum »
14. 3. 2013 18:46
24
Samoučenie jazykov
Ahojte ľudia, chcela by som sa spýtať, je tu niekto kto sa sám učil nejaký cudzí jazyk? Ja som začala so španielčinou pred dvoma rokmi ale potom mi do toho vždy niečo prišlo a teraz by som chcela... Otvor fórum »
14. 3. 2013 18:41
5
Akú pôžičku?
Ahojte, máte niekto skúsenosť s online pôžičkou? Napr. Ferratum? Potrebujem pár eur teraz tak narýchlo a nikto mi nechce pomôct :( Alebo aj Provident vyzerá dobre (http://www. pozicka. sr/pozicka-provident-kompletna-recenzia/), máte niekto skús Otvor fórum »
14. 3. 2013 18:40
22
Ako so strojčekom?
Chcem sa opýtať, od včera mám strojček, a zuby ma momentálne nebolia, ale mám z druhej strany pier, také menšie rany (prosto podráždené) a chcem sa spýtať či s tým náhodou nemáte skúsenosti, a ak... Otvor fórum »
14. 3. 2013 18:35
4
Chat
No pamätám si, že asi pred rokom som si písala cez taký chat, niečo ako Omegle....ale volalo sa to Via a dačo....neviete ako sa to volá? malo to takú zelenú stránku tuším :) a vám to automaticky vygeneroval... Otvor fórum »
14. 3. 2013 18:18
5
Problém s the sims 3
Ahojte :) Stiahla som si z torrentov dnes the sims 3. Hru som nainštalovala podľa pokynov, súbor info. plist aj TS3. exe som zamenila za priložené, ako bolo v manuáli napísané. Keď... Otvor fórum »
14. 3. 2013 17:52
23
Prečo admin nemaže nevhodné fotky kto sa tu má pozerať na cudzie ciciny ?
prečo admin nemaže nevhodné fotky kto sa tu má pozerať na cudzie ciciny ? Otvor fórum »
14. 3. 2013 17:46
35
Ak máte vodičák,,.
Tak ho aj využívate alebo leží niekde zapadnutý v šuflíku? Ak ho veľmi nevyužívate, tak prečo? Bojíte sa, mali ste nejakú nepríjemnú skúsenosť alebo nemáte žiadne auto k dispozícii? Jednoducho by ma zaujímalo,... Otvor fórum »
14. 3. 2013 17:36
17
život je len jazda!?
Bill Hicks /neviem či ho poznáte/ bol toho názoru že my všetci sme predstavou samich seba. A že život je len jazda. Niečo ako jazda v zábavnom parku na dráhe. Otvor fórum »
14. 3. 2013 17:10