Diskusie - 3075. stránka fóra
18
Rozdiel medzi Krav Magou a Systemou
Aký je rozdiel medzi Krav Maga a Systemou? ktoré odporúčate, a ktoré je podľa vás lepšie? Otvor fórum »
15. 3. 2013 18:01
113
Boli ste už v situácii, v ktorej vám hrozila smrť?
Zažili ste niekedy situáciu, kedy by stačilo málo a už by ste tu neboli? Ja som mal dopravnú nehodu. Z pozície vodiča som cez bočné okno videl, ako sa na moje dvere... Otvor fórum »
15. 3. 2013 17:58
5
Právo pri prevzatí balíku na pošte ?
Chcem sa spýtať... kebyže si niečo objednám cez dobierku a príde mi to na poštu alebo kuriérom... mám právo si pozrieť balík pred vyplatením objednávky ?... a druhá varianta, kebyže neobsahuje to čo mal, dá sa zrušiť objednávka,... Otvor fórum »
15. 3. 2013 17:41
40
Milovanie cez menštruáciu
Takže v nadpise vidite o co sa jedna. Ako sa k tomu staviate? Baby, chalani? Ja som to este neskusala, nemam problem tych par dni vydrzat a ani priatel nie :) ale od viacerych som uz pocula ze neni... Otvor fórum »
15. 3. 2013 17:31
15
Rozchod
Keď ste sa išli rozist so svojou priatelkou/partnerom, ako dlho ste o tom uvazovali? Bolo to obdobie vo vztahu pred rozchodom niecim zle? Resp. ako ste dospeli k tomu ze sa chcete rozist? Rozisli ste sa s niekym aj... Otvor fórum »
15. 3. 2013 17:28
8
Speed Art
Kreslím Shaggyho zo scooby doo :. -- http://www. youtube. com/watch?v=9EDAd1mDasw Otvor fórum »
15. 3. 2013 17:26
25
Chcem zmenit VS ale rodicia su proti
Cauko, studujem 1. rok na Vs ale chcela by som prejst na inu a iny odbor preco, ako, naco to je vlastne jedno a je to komplikovane..ale rodicia s tym nesuhlasia ako ich... Otvor fórum »
15. 3. 2013 16:58
12
Starsia strategia na PC
Nepoznate nejaky dobry starsiu strategiu (starsia ako 2005) ktora stoji za zahratie??Age of empires a Civilization pisat nemusite tie uz mam davno. Otvor fórum »
15. 3. 2013 16:56
13
Baleríny
Ahojte ja by som potrebovala pomoc už mesiac hladám nejaku stránku ked sa dajú kúpiť také kriklavo ružové baleríny súrne ich potrebujem.. Cez leto ich predávali v známych obchodov ako new yourker nevie mi niekto dať link na tie baleríny... Otvor fórum »
15. 3. 2013 16:03
9
Išlo vajce na vandrovku
Poznáte túto rozprávku? Prosím pomôžte mi napísať to do školy že kde išlo ským sa stretlo atd... Veľmi vás prosím ! Ďakujem za odpoved Otvor fórum »
15. 3. 2013 15:45
1
Bylinkárstvo
Pestujete si doma bylinky? a z akého dôvodu? Ja osobne preto, lebo som skôr za alternatívnu medicínu a zbožňujem ich :) Otvor fórum »
15. 3. 2013 15:41
1
DnB.
Prosím hodte mi sem niejaké linky na drum and bass pešničky :) Ďakujem Otvor fórum »
15. 3. 2013 15:33
1
Videoblogy
Ahojte, pisem pracu o slovenskych videoblogoch, tak ma zaujima vas nazor, ze ci mate nejaky videoblog, co sa vam paci a je v nom nejak podla vas zahrnuta aj sk kultura Otvor fórum »
15. 3. 2013 15:14
36
Čo ste ochotní spraviť pre iných?
Je úplne jedno, či pre niekoho koho poznáte, alebo pre cudzích. Čo ste ochotní obetovať pre druhého? Alebo čo ste už obetovali vo svojom živote..? Otvor fórum »
15. 3. 2013 15:14Podporovať slovenský film?
Dosť častá otázka, keďže zaujímavých tém je u nás málo. Alebo aspoň takých, ktoré by išlo sfilmovať. Avšak v jednom článku na Spaceunicorn som sa dočítal o slovenskom filme Zmätok Zmyslov, ktorý vyzerá, že... Otvor fórum »
15. 3. 2013 15:01
4
Kolieskové korčule
Máte skúsenosť, že ste si nejaké kúpili a dlho nevydržali? Hľadám spoľahlivé/nespoľahlivé značky. (Je mi jasné, že s častým korčuľovaním sa aj zničia, ale bez dôvodu) Otvor fórum »
15. 3. 2013 14:52