Diskusie - 3064. stránka fóra
17
Prijimacky - Motivacia?
Tri roky dozadu som zacal studovat pravo, avsak, nedokoncil som ani prvy rok. Proste ma to nebavilo, nevedel som sa pripravovat, necitil som, ze je to nieco, co chcem. ... Otvor fórum »
19. 3. 2013 00:36
17
Plat Java programatora s 2 rokmi praxe?
Zdravim, aky plat si mozem vypytat ako Java programator s vyse 2 rokmi praxe? Mam skusenosti so Spring, Hibernate, GWT a s roznymi dalsimi mensimi frameworkmi. Otvor fórum »
19. 3. 2013 00:04
41
Miesto, kam by ste sa neodvážili ísť ani cez deň?!
ja neviem, či mám také miesto, musím popremýšľať :) Otvor fórum »
19. 3. 2013 00:01
36
Pesničky z detstva. . .
Zas raz prišiel čas kedy máme ísť so spolubývajúcou spať / čas ťažkých myšlienkových pochodov a úvach / Spomeniete si na pesničky z detstva? Otvor fórum »
18. 3. 2013 23:39
39
Čo si myslíte o chalanovi, ktorý sa dá sterilizovať, lebo nechce deti?
Nechcem mať deti!!! Otvor fórum »
18. 3. 2013 23:11
22
Prevod peňazí zo zahraničia na SK účet
Keď sa vraciatie z brigošky v zahraničí, ako to riešite..beriete výplatu v hotovosti? nebojíte sa že vás okradnú?:D alebo... akým spôsobom sa dajú previezť peniaze na SK účet? díku dík Otvor fórum »
18. 3. 2013 23:06
4
Videoklip
nepamätáte sa niekto náhodou na taký videoklip, kde boli dve deti ale na opacnej strane zemegule a dorozumievali sa cez diery v zemy a potom im to zakazali. bol to proste klip k jednej pesnicke asi tak pred... Otvor fórum »
18. 3. 2013 22:49
21
Názov pesničky
ahojte potreboval by som názov pesničky už dlho ju hľadám dnes išla na antena hit radio okolo 9:00 spievala ju žena a dosť pekný hlas mala celkovo takú príjemnú melódiu mala tá pesnička. ... Otvor fórum »
18. 3. 2013 22:35
49
Hrýzť či nehrýzť? To je otázka. Kto mi odpovie?
Ľudia stále píšu že ja nehryziem a podobne. Skôr je toto smerovane na dievčatá, kedže vraj povedali mojej matke po pôrode že som chlapec. Samozrejme aj ja si rád kusnem. No ale k veci. Nieje... Otvor fórum »
18. 3. 2013 22:28
26
Externé štúdium, žeby????
má s externým niekto skúsenosti? ste za alebo proti? chcem si dať prihlášku do PO na manažment normálne a na UPJŠ na verejnú správu ako externé... je to blbosť? kto môžte poraďte, príp. nejaké ine info... Otvor fórum »
18. 3. 2013 22:20
2
Chcel by byť niekto redaktorom na hudobnom magazine?
Hladam ludi ktori by radi pisali o hudbe. Bu ta to bavi alebo studujes zurnalistiku a potrebujes prax a referencie. dajte vediet na musicportal@musicportal. sk Otvor fórum »
18. 3. 2013 22:18
40
Ako sa stat skúsenim pickuperom (baličom) , ako začat
myslim že v v nazve je to jasne napisané hlavne by ma zaujimaly ako začat , mam toho už celkom dosť načitaneho najnoviešie som začal čitat knihu Hra - od Neil Stratusa Jedna sa my hlavne baliť na... Otvor fórum »
18. 3. 2013 21:52
3
Čo znamená slovo MAJOR na application form?
Čo znamená slovo MAJOR na application form? Otvor fórum »
18. 3. 2013 21:08
3
Web kamera
Da sa cez ten usb spojovac alebo ako sa to vola zapnut do mobiku webka pokial nie je hned v mobile... alebo ci je webka s usb kablom Otvor fórum »
18. 3. 2013 21:03
13
43
Čím ide vlak rýchlejšie tým dlhšie naň čakáme
Toto mi povedal jeden fakt poprdeli fyzik, vraj to platí podľa Einsteinovej teórie relativity, no jak sa nad tým zamýšľam tak sa nad tým zamýšľam ani kus mi to nejde do hlavy. Chápete to niekto... Otvor fórum »
18. 3. 2013 20:34