Diskusie - 3050. stránka fóra
3
Červená páska/ochrana
Nazdárek :D Už to bude chvíľa čo som pozeral fiml o červenej farbe alebo teda páske čo ľudí chránila pred duchami. Bol tam hlavný hrdina čo behal po meste a bol oblečený v červenom obleku tak bol... Otvor fórum »
23. 3. 2013 13:54
8
Môžem sa naučiť robiť šnúru?
Mýslite si, že ak sa začnem každý deň naťahovať, tak by sa mi mohlo podariť urobiť šnúru? Chcela by som sa to naučiť robiť ale neviem či je to možné ak nechodím na gymnastiku..Čo si myslíte, mohlo by sa... Otvor fórum »
23. 3. 2013 13:50
53
Alkoholizmus
Kde je podľa vás hranica kedy to človek s alkoholom moc preháňa? A má problém ? Za hranicu môžeme považovať napríklad kolkokrát do týždna sa opije . Ale kludne napíšte aj iné :) Poznáte niekoho takého vo... Otvor fórum »
23. 3. 2013 13:31
21
Som rozmýšlal , že či je ropa v niečom dôležitá pre prírodu alebo či ju dokáže len znečistiť
- ..príroda bez ropy by prestala existovať. ;)
- ..tým že používame ropu vlastne čistíme prírodu :)
- ..neviem či je ropa dobrá alebo zlá
Ďalšie možnosti »
23. 3. 2013 13:21- ..tým že používame ropu vlastne čistíme prírodu :)
- ..neviem či je ropa dobrá alebo zlá
Ďalšie možnosti »
23
Nič ti neutečie
Často sa stretávam s touto vetou od dospelých. Viem, že nie som jediná ktorej to hovoria :))) ale o to tu teraz nejde. Zaujíma ma, či je to podľa vás naozaj pravda. Väčšinou je to... Otvor fórum »
23. 3. 2013 12:59
9
Zosvetlovanie vlasov dva dni po sebe
Aký máte k tomu názor? Zničia sa mi vlasy viac ak si ich vyperoxidujem dva dni po sebe (nie celé vlasy ide len o jeden úsek), alebo ak počkám týžden?. . Otvor fórum »
23. 3. 2013 12:49
7
RPG hra pohľad z hora
Hľadám dobrú hru na oddych, ktorá má charakter pohľadu z hora, môže byť ázijského štýlu, ale väčšinou je to o tom ako sa chodí cez obrazovky, sú tam nepriatelia, po zabití dostanem od nich platidlo,... Otvor fórum »
23. 3. 2013 12:48
74
Skúšali ste už niekedy extázu?
Ak áno, len ma zaujíma, ako ste sa po tom cítili, aké máte skúsenosti, či sa Vám to páčilo a tak podobne... Ja som to ešte neskúšala, ani neplánujem,... Otvor fórum »
23. 3. 2013 10:27
41
Učitelia a motivácia. Máte pocit, že učitelia na školách vás vo všeobecnosti skôr
- motivujú k tomu, aby ste sa vzdelávali
- nemotivujú k tomu, aby ste sa vzdelávali
- demotivujú
Hlasuj »
23. 3. 2013 09:31- nemotivujú k tomu, aby ste sa vzdelávali
- demotivujú
Hlasuj »
61
Tomuto sa hovorí zúfalstvo,,,,.
Tomuto sa hovorí smola..... ako je to možné, že akékoľvek dievča, s ktorým viem dobre pokecať, je mi strašne sympatické a je mi s ním dobre (ako myslím fyzický kontakt), tak je: A) buď... Otvor fórum »
23. 3. 2013 07:58
81
Akým cudzím jazykom viete hovoriť
23. 3. 2013 07:49
33
Manzelkyn zazitok
vcera po obede mi manzelka volala ci moze ist po praci z kolegynou na chvilu do baru, som jej povedal v pohode, ked prisla okolo jedenastej vecer domov som si vsimol ze je trocha pripita ale to nevadi... Otvor fórum »
23. 3. 2013 06:32
- Konverzácia v nemčine
Hlasuj »