Diskusie - 3017. stránka fóra
7
Zubny asistent
oplati sa studovat odbor ZUBNY ASISTENT? pripadne sa tam hlasi niekto? viem, davam sem toho dost ohladom skol, ale zajtra to musim nahlasit vych. poradkyni uz definitivne a ja neviem kam mam ist! Otvor fórum »
2. 4. 2013 16:30
46
Ak by ste mohli, čo by ste chceli zmeniť vo svojom živote ?
Ak by ste mohli, čo by ste chceli zmeniť vo svojom živote ? Otvor fórum »
2. 4. 2013 16:23
12
Detstvo/rozprávka
Cez veľkú noc som so 7 ročnou sesternicou pozerala rozprávku Peter Pan, určite si na ňu spomínate. A tak ma napadlo, či vie niekto, prečo ten Peter v tej krajine nekrajine vôbec bol a prečo neodišiel... Otvor fórum »
2. 4. 2013 16:18
41
Spachal Kurt Cobain podla Vas naozaj samovrazdu? Fakty:nasli ho s prestrelenou hlavou a puskou vedla seba. Jeho manzelka Courtne
- ano aj ked okolnosti su podozrive myslim si ze to bola samovrazda.
- dala ho zavrazdit jeho manzelka, (mimochodom doteraz tazka fetacka), ktora ma doteraz neskutocne peniaze s prijmov nirvany ako pisem vyssie.
- dali ho zavrazdit sefovia hudobneho priemyslu
Hlasuj »
2. 4. 2013 15:58- dala ho zavrazdit jeho manzelka, (mimochodom doteraz tazka fetacka), ktora ma doteraz neskutocne peniaze s prijmov nirvany ako pisem vyssie.
- dali ho zavrazdit sefovia hudobneho priemyslu
Hlasuj »
3
Neobux
Ahojte, Má niekto skúsenosti s touto firmou ? Vyplatily vás ? A záleži natom kolko mám rokov ? A PayPal účet tam musm mať 18 rokov alebo to jednoducho napíšem na mojich rodičov. ... Otvor fórum »
2. 4. 2013 15:49
19
Ktorý telefón by ste si vybrali?
2. 4. 2013 15:04
10
Sony Ericsoon :D
Mobil sa mi vibil a teraz už nechce nabíjať ak nabije tak hned sa o sekundu vibije nejde nabiť cez nabíjačku ani cez USB neviem čo stím a už dlho tento problém riešim ale zatial sa mi nič nepodarilo do... Otvor fórum »
2. 4. 2013 14:34
4
Tablet
Ahojte! aky je rozdiel medzi notebookom a tabletom?teda co je vyhoda mat tablet a co nevyhoda?aj cenovo, pamat, fotak pri tablete........... Otvor fórum »
2. 4. 2013 14:19
20
Hojenie jazvy
Ahojte, asi pred 5 mesiacmi som si rozbila hlavu. Mala som na čele len 6 stehov a lekár mi povedal, že do troch mesiacov by som tam mala mať už len skoro neviditeľný fliačik. Používam Contractubex... Otvor fórum »
2. 4. 2013 14:14
10
KOMPARZ - tancujúci dav,,. O HODINU!!!!!
Prídite do komparzu krátkeho francúzskeho filmu... DNES od 15:00 sa nakrúca... cca 3 hodinky... potrebujeme tancujúcich ľudí... vezmite kamošov, kamošky... Ďakujeme za... Otvor fórum »
2. 4. 2013 14:06
33
Radšej by si:
2. 4. 2013 13:49
80
Čo je lepšie byť nenávidený alebo ignorovaný?
Máme jednú úžasnú mladú profesorku na konverzáciách, ktorá vždy vie nahodiť dobrú diskusiu. Na posledy to bolo práve toto, ale trieda sa k tomu veľmi nevyjadrovala (boli sme tak trochu zaskočen) tak ma zaujímajú vaše názory a... Otvor fórum »
2. 4. 2013 13:39
10
Nebol niekto náhodou na dobrovoľníctve v zahraničí alebo tu, u nás?
Ahojte, zaujímam sa o dobrovoľné pomocné práce tu na Slovensku a v zahraničí. Nemá s tým niekto skúsenosti? Ktoré organizácie sú také najlepšie? Prípadne neviete čo je to za organizácia kde Vás ako študenta pošlú do... Otvor fórum »
2. 4. 2013 13:28
18
Prosím o pomoc s nemčinou
Pekný deň prajem :) chcela by som vás veľmi pekne poprosiť, aby ste mi pomohli, potrebujem napísať sloh z nemčiny, na takú necelú A4, už nadpis hovorí o obsahu - Gesunder... Otvor fórum »
2. 4. 2013 13:25
7
Pomooooc
povodne mam svoje hnede vlasy chcela som vyskusat cervenu. ale vobec sa mi to nepacitak som si kupila hnedu farbu a zafarbila. teraz mam hnedo cervenu. neviete mi poradit ze co mam spravit aspon som mala hnedu? Otvor fórum »
2. 4. 2013 13:23