Nie je náročná a na začiatku máš iba ang a nem takže asi iný výber ani nebude možno tak krúžky je to škola zameraná skôr na šport ale basketbalovú triedu už zrušili tak sú iba dve jazykové..a prijímačky neviem ako to tam je
podte račšej na polygraficku ta je kusok od hubenky nehovorim že je to super škola ale z môjho pohladu si neviem predstaviť inú školu ktoru by som navštevoval
@lala54 chodila som na Hubenku 4 roky, boli to najlepšie 4 roky môjho života a bodka
ale aby som ti aj odpovedala, škola nie je nejako zvlášť náročná, ja som sa neučila prakticky vôbec a síce som občas mala aj nejakú 3ku či dokonca 4ku, ale to bolo skôr z môjho vlastného rozhodnutia nič nerobiť zmaturovala som na 2, 2, 2, 1 učí sa tam angličtina a nemčina (je tam profesorka aj na francúzštinu, ale tam sa vždy prihlási málo ľudí)...
Ja by som Hubenku nemenila ani s odstupom roka čo som odtiaľ vonku, keby môžem hneď sa vrátim
je to otrasná škola. otrasná, fakt, nechoď sem. (pokiaľ si aspoň trochu ambiciózna a nechceš sa celú dobu flákať, plus, neserú ťa profesorky, ktoré dont give a shit)
aj keď, musím priznať, mala som veľké šťastie na angličtinárku, nemčinárku a čiastočne matikárku, inak by som nevedela po 8 rokoch NIČ.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Gymnázium Hubeného 23, Bratislava
Je to niekde v Krasňanoch.
Vážne je to tam take lahke?
A prijímačky sú tažké?
pôvodne som chcela ísť na polygrafickú ale to by som potrebovala vlastný notebook a ešte zakúpiť nejaké nelacné programy.
ale aby som ti aj odpovedala, škola nie je nejako zvlášť náročná, ja som sa neučila prakticky vôbec a síce som občas mala aj nejakú 3ku či dokonca 4ku, ale to bolo skôr z môjho vlastného rozhodnutia nič nerobiť zmaturovala som na 2, 2, 2, 1 učí sa tam angličtina a nemčina (je tam profesorka aj na francúzštinu, ale tam sa vždy prihlási málo ľudí)...
Ja by som Hubenku nemenila ani s odstupom roka čo som odtiaľ vonku, keby môžem hneď sa vrátim
je to otrasná škola. otrasná, fakt, nechoď sem. (pokiaľ si aspoň trochu ambiciózna a nechceš sa celú dobu flákať, plus, neserú ťa profesorky, ktoré dont give a shit)
aj keď, musím priznať, mala som veľké šťastie na angličtinárku, nemčinárku a čiastočne matikárku, inak by som nevedela po 8 rokoch NIČ.