Diskusie - 2878. stránka fóra
5
Niekto ochotný na príklad z chémie ?
Reakcia SO2 + O2--- SO3 má východiskove koncentrácie SO2 - 0, 015, O2- 0, 012. V rovnovážnom stave bola zistená koncentrácia SO2-0, 005. Aká je rovnovážna konštanta reakcie a rovnovážne konštanty SO3 a O2 ? Ochotnej duši ďakujem... Otvor fórum »
2. 6. 2013 13:36
14
Blokovanie web stranok
Caute, potrebujem zablokovat jednu web stranku, skusala som to cez hosts podla navodu co som nasla, ale potom mi tam pise, ze nemam povolenie to ukladat, a mam sa obratit na spravcu. Neviete co... Otvor fórum »
2. 6. 2013 13:27
1
Websurf
Poznáte nejakú inú stránku založenú na princípe www. websurf. cz ? Ďakujem Otvor fórum »
2. 6. 2013 13:13
20
Nejaký dobrý akčný film
Nudím sa, chcel by som si sitahnuť nejaký dobrý akčný film, taký kde sa striela a samé výbuchy, ale nech su tam aj emocie, niečo ako: Kod apokalypsy, alebo proste také dačo ved viete... ... Otvor fórum »
2. 6. 2013 13:13
7
Hladam pesničku
celý klip sa odohráva v aute su tam take pekne ženy tmavovlase sa mi zda :D a spievaju takú veselu pesničku Otvor fórum »
2. 6. 2013 13:08
34
Rast a Posilovňa
Mám na pláne ísť do posilovne aby som nabral nejakú svalovú hmotu ale bojím sa že prestanem rásť ... Mám iba 165 cm a chcem rásť ďalej ... Je to pravda alebo nie ??? Otvor fórum »
2. 6. 2013 12:36
8
SK-EN pc translator
Prosím poraďte nejaký fakt dobrý translator stračí mi SK-EN a opačne, aký program je najlepši? dik Otvor fórum »
2. 6. 2013 12:05
30
Hrčka
Čauko, ráno som si našla hrčku pod pazuchou a dosť to bolí, keď pohnem rukou. Máte s tým už niekto skúsenosť? Čo na to treba dať? Mám ísť k doktorke? Otvor fórum »
2. 6. 2013 11:49
18
Dá sa nejako im na fb ešte napísať?
Blokli ma na jednej stránke na fb, pretože som napísala do komentárov pod fotku pravdu.. a za mi komentár vymazali a blokli si ma! Chcem im ešte napísať, ale neviem ako keďže mám blok... nejaká rada? Otvor fórum »
2. 6. 2013 11:44
16
Čo si myslíte, má na Slovensku farmaceutický priemysel uplatnenie?
Čo si myslíte, má na Slovensku farmaceutický priemysel uplatnenie? Otvor fórum »
2. 6. 2013 11:13
6
Windows 7
sokames more nasiel by sa tu neikto kot by mi poradil ako preinstalujem windows 7 na notebooku acer aspire 5738 ked nemam cd iba windows v notase ? neviem za boha na to prist dakujem ak sa tu niekto najde... Otvor fórum »
2. 6. 2013 11:13
47
Mlieko v kanvici
Už viackrát som rozmýšľala nad tým, či sa dá v rýchlovarnej kanvici zohrievať mlieko :D Hľadala som to aj cez google ale nič rozumné som nenašla. Neviete niekto, prípadne máte osobné skúsenosti? PS: ťažký život na intráku Otvor fórum »
2. 6. 2013 00:37
12
8
Odblokovanie androida
ahojte... mam problem... sestre sa podarilo tolko krat skusit vzor ze ma ziada len o pristupove udaje k google uctu... velmi zaujimave je, ze tieto udaje nefunguju. takze pozeral som par navodou,... Otvor fórum »
1. 6. 2013 23:13
10
Hľadám jednu pesničku!!
Hľadám jednu pesničku. :D Spieva ju žena(dievča) a spieva sa tam niečo ako I am so happy alebo tak nejak je to pomala pesnicka a viem aj melodiu skoda , že sa neda napísat možno by ste mali... Otvor fórum »
1. 6. 2013 22:53
197
Povinná vojenská služba by mala byť obnovená.
1. 6. 2013 22:36- 1 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 2 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 3 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 1 Chcete mať deti?
- 2 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 3 Vaše najdivnejšie zvyky
- 4 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 5 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 1 Chcete mať deti?
- 2 Ty radšej vysvetli, prečo si skopal tehotnú
- 3 Koho z tychto legiend by ste NEpozvali na svoju svadbu?
- 4 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 5 Vaše najdivnejšie zvyky
- 6 Mate uz vianocnu vyzdobu ?
- 7 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 8 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave