Diskusie - 2867. stránka fóra
26
Teória veľkého tresku
No čo máte radi tento seriál ??? Začala som ho pozerať myslíte že bude Amy so Sheldnom na koniec alebo sa rozídu ?? Otvor fórum »
7. 6. 2013 20:41
53
Aké najväčšie zviera ste zabili? :D
Pýtam sa len tak pre zaujímavosť... Je tu aj niekto taký kto zabil aj niečo iné ako komára alebo muchu? :D Otvor fórum »
7. 6. 2013 20:37
7
Call of duty-alebo podobná hra
Extra super giganticky neskutočne ma zabavili tieto akčné hry, ako napr. CS 1. 6, CS GO, atd, a chcem si stiahnuť teraz Call of Duty 4: modern warfare, alebo Call of duty: Modern Warfare... Otvor fórum »
7. 6. 2013 20:08
4
Basketbalové tenisky
Ahojte :D neviete o nejakej stránke kde predávajú lacné basketbalové tenisky? :D Otvor fórum »
7. 6. 2013 19:55
22
Nejaka dobra hra
Nepoznate nieco zaujimave co sada hrat dlho??rok vyroby skor ako 2006 Otvor fórum »
7. 6. 2013 19:30
8
Farba
baby mam cervene vlasy, teda skor taka cerveno-fialova, priblizne tyzden, chcela by som sa toho zbavit, ak si kupim nejaku gastanovu farbu, alebo cokol. hnedu, prefarbi mi to?alebo radsej ku kadernicke? Otvor fórum »
7. 6. 2013 19:12
1
Štúdium PrifUK - odbory týkajúce sa geografie (GIS a demografia)
Ahojte, hľadám niekoho, kto študuje na PrifUK v Bratislave, konkrétne ma zaujímajú dva študijné programy: 1. Kartografia, geografia a DPZ; 2. Humánna geografia a demografia. Čo som si zatiaľ pozisťoval,... Otvor fórum »
7. 6. 2013 18:23
25
Pravo na smrt
preco ked podla listiny ludskych prav ma clovek pravo na zivot a ma pravo na slobodnu volu, nema pravo sa slobodne vzdat svojho prava na zivot? preco ked sa niekto rozhodne ze tento svet uz nie je pre neho... Otvor fórum »
7. 6. 2013 18:12
27
Niekto, kto požná skupinu Mandrage? :)
Chcela som sa opýtať, či nieko pozná českú skupinu Mandrage :D Budúcu sobotu koncertujú v Karvinej... nechystá sa niekto? :D Otvor fórum »
7. 6. 2013 18:03
61
Som chora?
Pred nedavnom som zacala pozerat serial "Supersize & Superskin" a nejak som si uvedomila ze ludia trpiaci podvahov mi pripominaju mna a nepripadaju mi az taky chudi. Ked sa zacali zorpravat s odbornikmy prejavilo sa to ze nie... Otvor fórum »
7. 6. 2013 17:56
26
Pre tých, ktorí vedia hrať na gitare:
Učili ste sa hrať sami? Bolo to ťažké? Ako dlho vám trvalo, kým ste sa naučili plynule striedať akordy? (myslím tak, že sa z toho dala vyrozumieť pesnička a dalo sa to celkom počúvať) Otvor fórum »
7. 6. 2013 16:44
11
Aky je najlepsi sposob ako si hladat pracu v USA ?
Oplati sa verit agenturam ? Ci je lepsie dopredu napisat do par firiem a dohodnut si pohovory ? Otvor fórum »
7. 6. 2013 16:36
26
CS 1. 6 problém
Stiahol som si CS 1. 6. Vsetko je super, vsetko beží, ale mám problém ked chcem ísť hrať ONLINE:.... Proste dám IP adresu, a to sa dlho načitáva.. Ja dám... Otvor fórum »
7. 6. 2013 15:45
73
Kde, ako si nájsť chlapca?
viem, tá téma tu už bola vela krát. nie je na to asi ziadny dokonalý recept, ale predsa by sa nieco naslo nie? viem aj to, že mi tu budete písat ze som este malinká na... Otvor fórum »
7. 6. 2013 15:21
15
Facebook - správy
Ahojte, vám ide odosielať na FB správy? Pretože ja tam takmer vôbec nechodím, ale včera sme našli fotoaparát a asi som na FB našla majiteľku (je to môj jediný kontakt na ňu, mail tam uvedený... Otvor fórum »
7. 6. 2013 13:52
10
Čo sa učiť na prijímačky na žurnalistiku??
Mám taký problém, že nejako sa nemám čo učiť. Na nete som nenašla nejaké testy alebo čo. Nemá niekto nejaké skúsenosti? Ď :) Otvor fórum »
7. 6. 2013 12:46