Diskusie - 2866. stránka fóra
15
Príjmačky na psychológiu
Plánujete ísť niekto na psychológiu? Ako ste na tom s prípravou na prijímačky? Nemáte s touto školou niekto skúsenosti? A ešte by som rada vedela ako je to s tými prijímačkami či sú veľmi ťažké alebo je to v pohode?... Otvor fórum »
7. 6. 2013 00:04
14
Mumintrollovci (Tove Jansson)
Pozná niekto túto rozprávku/ čítal to niekto ? Otvor fórum »
6. 6. 2013 21:39
8
Mobilný operátor- ČR
Ktorý mobilný operátor v Česku je podľa vás najvýhodnejší? Hlavne čo sa týka sms a volania na SR. Už som to pogúglila, ale mám v tom bordel Otvor fórum »
6. 6. 2013 20:55
10
Ako na vlastný programovací jazyk? < <
takže ahojte chcem sa opýtať ako môžem vytvoriť vlastný programovací jazyk viem ,,teda dočítal som sa že je nato potrebný asembler a treba ho vedieť ,,, ale aj že sa to dá aj s iného... Otvor fórum »
6. 6. 2013 20:52
44
Astrálne cestovanie
Skúšal už niekto z vás astrálne cestovanie... veľa som o tom čítala a chcela by som vedieť či je to fakt možné alebo je to len výmysel. Otvor fórum »
6. 6. 2013 20:25
84
Ako to povedat rodicom ?
Ahojte. Dnes sme zistili spolocne s priatelkou, ze je tehotna. Teraz je pred nami velka dilema ako to povedat rodicom. Je to vhodne povedat najprv jednym rodicom a potom druhym... Otvor fórum »
6. 6. 2013 20:08
29
PRE ZENY / DIEVCATA
nedavno som zacala pouzivat tampony pocas menstruacie ale len doma lebo v skole mi je to nepohodlne vymienat... tie co ich pouzivate, tak si ich normalne menite aj v skole? Otvor fórum »
6. 6. 2013 19:52
39
Metalove/Rockove a Punkove kapely
Aké su vaše najobľubenejšie metalove, rockove alebo punkove kapely? Medzi moje naj. urcite patri Nirvana, Metallica, Iron Maiden, Black Sabbath a GNR :D Otvor fórum »
6. 6. 2013 19:09
15
Zaváraniny
Ahojte :) aký máte názor na čerešňovú zaváraninu? :) snažím sa teraz menej jesť a tak... takže je podľa vás lepšie namiesto večere zjesť čerešňový kompót? :) lebo ho mám strašne rád :) Otvor fórum »
6. 6. 2013 18:53
12
Odpovede k testom
neviete kde nájdem odpovede k testom z knihy project 4/ third edition ?..konkrétne 3 lekciu... dakujem Otvor fórum »
6. 6. 2013 18:38
7
Prijímací pohovor
Nemáte niekto skúsenosti s tým ako prebieha prijímací pohovor na Poľnohospodárskej univerzite v Nitre pre špeciálne chovateľstvo? Otvor fórum »
6. 6. 2013 18:33
54
Iba tak - keď ste boli malí, alebo aj teraz- aké je vaše priezvisko snov?
Ja som sa chcela volať Schwarzbacherová :D nejako tak alebo Schwarzová, veľmi sa mi páčilo to znenie, asi som to chytila z filmu... :D Mali ste niekedy nejaké iné meno alebo priezvisko, či už keď ste... Otvor fórum »
6. 6. 2013 18:03- 1 Potešilo by vás, keby sa vám občas ozve bývalý partner s tým ako sa máte?
- 2 Do ktorej fakulty by vás zaradil triediaci klobúk?
- 3 Nosite dioptricke okuliare alebo sosovky?
- 4 Mám v kapse 1 frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Sprévou
- 5 Máš chlpaté vajcia
- 6 Aké máte zvonenie na mobile?
- 7 Aké džínsy najviac preferujete?
- Dell Inspiron 15z Ultrabook
Hlasuj »