Diskusie - 2802. stránka fóra
6
Ako vypnut vyskakujuce reklamy v mobile
No tak nazov hovori za vsetko. Vsetko sa zacalo od pondelka ako som si chcela nainstalovat subway surfers ah ktoru som nenasla v android markete nahodou som klikla niekde inde a odvtedy to vyskakuje vzdy, nemam virus? mam... Otvor fórum »
3. 7. 2013 22:18
2
Spravca suborov pre Windows Phone 8?
Prosím vás poradte mi niekto nejakú aplikaciu typu File Explorer pre Windows Phone 8. Mam Nokiu Lumia 520 a bodla by mi taká appka do mobilu. Na Marketplace som ju nenasiel, ale možno som len zle hladal... :) ... Otvor fórum »
3. 7. 2013 22:07
8
Pieseň
Potrebujem nejaku piesen ako od Queen-We are the champions. nepozná niekto z vás niečo podobné? väčšinou sa táto pesnička púšťa aj pri vyhlasovaní nejakych športových výsledkov a celkovo víťazov:) a ja potrebujem niečo pdoobné a podobnu udalosť... Otvor fórum »
3. 7. 2013 22:01
19
Prečo to povedala?
Ona mi povedala, že zajtra má prísť a prišla. Ja som myslel že nepríde a tešil som sa. No uvedomil som si z jej príchodu, že aj tak som šťastný. Ona vážne mala prísť neskôr.... Otvor fórum »
3. 7. 2013 21:54
4
UMB BB ekonomická fakulta
Ahojte prijali ma na EF Univerzity Mateja Bela v BB, konkrétne na cestovný ruch. Chcela by som sa spýtať či niekto nechodí, ako je to s intrákmi, hlavne ako ďaleko sú od školy, všetko... Otvor fórum »
3. 7. 2013 21:45
11
Medina komenskeho BA
prislo vam us domov oznamenie o prijati? Neviete kam mam zavolat ak mi este neprislo? Otvor fórum »
3. 7. 2013 21:20
14
Licenčná zmluva za 130€ - blbosť?!
Máte niekto skúsenosť s takouto prácou? http://www. moj-bazar. sk/inzeraty/brigady-inzercia-59133-hladame-sportovo-zalozenych-ludi-na-spolupracu. html Jedná sa o prácu v Centre zdravého životného štýlu na Miletičovej 1. Postúpila som Otvor fórum »
3. 7. 2013 21:02
37
26
Parfém
Baby, aké parfémy používate? ja si jednoducho neviem vybrať :D tak rada by som uvítala vaše typy.. niečo kvalitnejšie, čo vydrží dlho voňať ; ) Otvor fórum »
3. 7. 2013 19:53
3
Nejaký film na štýl,,.
Ahojte :) mohli by ste mi poradiť nejaký film(y) ktoré sú na štýl Lawless (Zem bez zákona, alebo tak nejak) ? Proste také novšie o ľudoch v 20. storočí, mafiánske, dajme tomu westernové... Proste kto videl... Otvor fórum »
3. 7. 2013 19:31
24
P. S. Milujem Ťa
Včera som dočítala knihu P. S. Milujem Ťa od Cecilie Ahern a fakt bola podľa mňa úžasná. Tak som sa rozohdla, že si pozriem aj film, ale ten ma nenormálne sklamal. Dokonca si myslím, ... Otvor fórum »
3. 7. 2013 19:19
5
Zlaté piesky - ubytovanie
Nevie niekto o lacnom ubytovaní v okolí Zlatých pieskov? Otvor fórum »
3. 7. 2013 19:19
31
4
Cena opravy
neviete koľko bude stáť oprava svetla na aute a vyklepanie plechov, odtrhnutá maska? :D opel vectra ročník 97... . Otvor fórum »
3. 7. 2013 19:16
12
Desire X alebo niečo iné?
Kamarát chce kúpiť telefón za 200+€ Je niečo lepšie než Desire X v tejto cenovej kategórii? Otvor fórum »
3. 7. 2013 19:12
16
Ksichty
Zdravim, robievate na seba v zrkadle ksichty a grimasy? :-) a podotazka a na male deti v MHD/vlaku/na zastavke? napadlo mi to tak, ze dnes som sa skeril na jedno babo... Otvor fórum »
3. 7. 2013 19:08- 1 Mate radi humor Lasicu a Satinskeho?
- 2 Čoho sa ľudia na zemi pravdepodobne do roku 2100 pravdepodobne nedožijú.
- 1 Kto si? Čo si?
- 2 Akým spôsobom prichádzate o priateľov
- 3 Zoznam vašich obľúbených live sex chatov?
- 4 tak sa nečudujte potom, že nemám babu.
- 5 Mate radi humor Lasicu a Satinskeho?
- 6 Čoho sa ľudia na zemi pravdepodobne do roku 2100 pravdepodobne nedožijú.
- 1 Môj pohľad na celý problém je opodstatnený
- 2 Kto si? Čo si?
- 3 Ako by ste riešili vysoké ceny bývania?
- 4 Akým spôsobom prichádzate o priateľov
- 5 Zoznam vašich obľúbených live sex chatov?
- 6 Teraz mi ostáva len meniť honiace techniky
- 7 budú si mysleť že som blázon, nekompletný
- 8 tak sa nečudujte potom, že nemám babu.
- 9 Mate radi humor Lasicu a Satinskeho?
- 10 Čoho sa ľudia na zemi pravdepodobne do roku 2100 pravdepodobne nedožijú.
- v telovej farbe
- bledoružový
Ďalšie možnosti »