Diskusie - 2760. stránka fóra
13
Kapela ako Sabaton
poznate niekto metalovu kapelu/kapely ktore maju tiez texty o historickych vojnach a bitkach? Otvor fórum »
25. 7. 2013 16:15
8
Hra o budovaní mesta
Chcel by som sa opýtať, či náhodou niekto nepoznáte hru podobnú opisu. Hra je stará viac ako 7 rokov. Dalo sa tam budovať mesto, tým, že ste postavili cesty, železnice, potom plochy, ... Otvor fórum »
25. 7. 2013 16:14
4
Sloboda zvierat, zivocichov,,,,
Ako sa mam zachovat k veciktora vdaka sestrinej nedbanllivost sa stotoznila s panvicou a myslim ze na mna aj zmurkla spod vojho bielozeleneho kozuska. Aj ona ma pravo na zivot? Ako sa k nej mam zachovat aby ma na... Otvor fórum »
25. 7. 2013 16:12
5
Kukučínová alebo Tatarka?
Poprad a okolie, ktorý gympel je podľa vás lepší? Počula som že Tatarka je oveľa lepšie, aký máte názor vy? Otvor fórum »
25. 7. 2013 15:46
5
BKP SPU
Chodí niekto na denné štúdium na SPU Nitra- bezpečnosť a kontrola potravín? Pozerala som stránku a tam je rozvrh iba pre externých. A učí sa iba v piatok a v sobotu, teda podľa stránky. A mňa by... Otvor fórum »
25. 7. 2013 15:28
40
Sú podľa vás normálny ľudia čo zabíjajú zvierata pre zábavu?
Lebo nedávno mi vravela kamoška že zabila zajaca a že by kludne aj psa aj všetko, a že to robí lebo ju to baví... Mne to príde trocha divné, myslíte si, že je to... Otvor fórum »
25. 7. 2013 14:39
31
5/10/50 tipov na zlepšenie nálady/dňa/života,,. Nápady?
Z nudy som čitala tie články s tipmi ako mať šťastnejší život, lepší deň, lepšiu náladu.. napríklad si kupiť drobnosť, isť na miesta ktoré máte radi a tak.. Ale aké su vaše tipy, triky, nápady na... Otvor fórum »
25. 7. 2013 14:03
30
Co vam napadne, ked niekomu volate, najprv zvoni a potom je obsadene?
Ja si pomyslim, ze to musi byt nastavene tak, ze ked niekoho ten clovek, ktoremu volam, zrusi, tak to volajucemu oznamuje, ze je obsadene, aj ked v skutocnosti s nikym inym nevola, ... Otvor fórum »
25. 7. 2013 13:58
2
Ubytovanie v Prahe (intráky)
Čaute potrebovala by som poradiť ohľadom ubytka v Prahe. Ja som už rok v Prahe a bývam momentálne na priváte ale už ma to nebaví chcela by som zažiť intrákový život :) Chodím na VŠ Hotelovú takže mám možnosť... Otvor fórum »
25. 7. 2013 12:43Konzervatorium -česko a Slovensko
Aloha ... Vedel by mi poradit niekto, kto sa v tom aspon nejako vyzna alebo ma prehlad, ktore konzervatorium je ako tak najlepsie na Slovensku resp. v Cechách? ... Otvor fórum »
25. 7. 2013 12:35
24
Twiinsky nahrali klip so Snoop Doggom!!! Páči sa vám?? :)
Neviem síce či je to pravda ale našiel som dnes na nete nejaké info o tom že dievčatá z Twiins pracujú na video klipe s raperom Snoop Doggoom. Čo vám prášii?? Ak je to reali , tak sa... Otvor fórum »
25. 7. 2013 12:10
3
Filter pre zrkadlovku
Zdravím. Vedel by mi niekto pomôcť? Plánujem kúpiť na môj Nikon D3100 objektív Nikkor 35mm f1. 8 DX. Ale veľa ľudí hovorí, že sa často objavuje chromatická chyba (http://sk. wikipedia. org/wiki/Chromatick%C3%A1_aber%C3%A1cia). Dozvedel som sa... Otvor fórum »
25. 7. 2013 12:01
41
Keď na mňa niekto vytrubuje z auta/vypiskuje na ulici/etc. tak:
25. 7. 2013 00:06
19
Predaj pokazeného notebooku
Za koľko by som mohla predať starý pokazený notebook s funkčnou obrazovkou, mechanikou aj diskom? Na prácu už nie je vhodný, len na náhradné diely a pod. Má len nefunkčnú klávesnicu ... Otvor fórum »
24. 7. 2013 21:42
35
Určovanie smeru podľa hodiniek
Pred chvíľou som hral Armu 2 a tak ma napadlo ako to vojaci určujú, myslím niečo tohoto typu "neznáme vozidlo na 3 hodine, 200 metrov" napríklad. Ako to funguje? Otvor fórum »
24. 7. 2013 21:40