Diskusie - 2761. stránka fóra
17
Čo by ste robili ?
Takže jeden kamarát s ktorým sme boli spolu asi 4 dni na lyžovačke (je starší odo mna v rozsahu že má 27) a dohodli sme sa že jeden den príde akože na našu ,,súkromnú oslavičku,, čo sme si už dlhšie... Otvor fórum »
24. 7. 2013 21:20
85
Kto chce ísť s h8u na výlet vlakom?
Slovenské železnice majú super akciu, lístok na vlak pre študentov za 35€, s ktorým môžete mesiac cestovať úplne neobmedzene po celom slovensku. http://www. slovakrail. sk/sk/specialne-ponuky/akcie-zssk/slovak-2013. html Plánujem... Otvor fórum »
24. 7. 2013 20:47
44
Aké najväčšie zviera by ste dokázali zabiť?
Ja asi len muchu a chcem vedieť či som slaboch... :( Otvor fórum »
24. 7. 2013 20:39
34
Vadí Vám konzumovať jedlo po iných ľuďoch?
- Nevadí mi to po (takmer) nikom
- Nevadí mi to po osobách, ktoré poznám
- Nevadí mi to po kruhu bližľích ľudí (kamaráti, rodina, partner)
Ďalšie možnosti »
24. 7. 2013 20:29- Nevadí mi to po osobách, ktoré poznám
- Nevadí mi to po kruhu bližľích ľudí (kamaráti, rodina, partner)
Ďalšie možnosti »
20
Môže sa ísť na bicykli po diaľnici? čítajte nižšie.
Zdravím potrebujem radu. Rada využívam na prepravu bicykel ale kedže nemám prilbu netrúfam si ísť dalej. Dajme tomu že prilbu a všetky potrebné veci mám. Musím sa dostať zo ZV- do žiaru nad hronom,... Otvor fórum »
24. 7. 2013 20:24
3
Bioderma-samoopalovaci sprej
Ma niekto skúsenosti s týmto sprejom, ??že či zanecháva fľaky......... nakoľko by som ho chcela vyžiť na svadbu, pretože si beriem spoločenske šaty,,tak ich nechcem uspinit od toho spreja... :-( Otvor fórum »
24. 7. 2013 20:20
11
Doucovanie z matematiky??
Potreboval by som doucovanie z matematiky kvoli opravnej skuske v auguste. Chodim na gymko v Kosiciach ale zijem v Secovciach. Je nejaka stranka kde by som si mohol niekoho najst, alebo nepoznate niekoho? najlepsie v blizkosti trebisova...... Otvor fórum »
24. 7. 2013 20:13
7
Iphone obnova softveru
Ahojte, vedel by mi niekto poradit co mam robit ak som si obnovovala softver a ked som chcela obnovit veci ktore som tam mala ( hlavne fotky) mala som tam iba od septembra minuleho roka. Daju sa este... Otvor fórum »
24. 7. 2013 20:11
9
Hry a typické jedlo
Čavel :) čoskoro idem na výmenný pobyt do GC pričom máme reprezentovať SR. Poraďte nejaké hry( na zoznamovanie tzv. "ice breaking" alebo niečo zábavné) alebo tance (ale nič typu kolo mlýnske) a taktiež môžte aj jedlo ale keďže... Otvor fórum »
24. 7. 2013 19:03
27
Prečo človek chce to čo nemám , ale keď to dosiahne už po tom toľko netúži?
Je to aj váš prípad , alebo nie ? Aký máte na to názor ? :))) Otvor fórum »
24. 7. 2013 19:02
30
Už ste sa niekedy niekomu za niečo pomstili ? Ak áno, ta ako ?
Podla mna je to niekedy dobrý pocit, aj keď je to kruté, ale ľudia musia niekedy pritvrdiť, aby si získali rešpekt.. Váš názor ? Otvor fórum »
24. 7. 2013 18:02
1
Film: Gangsters paradise
Neviete ako sa volal tento film po slovensky?? Za pomoc ďakujem. Otvor fórum »
24. 7. 2013 17:52
6
Henna
Chcem sa spýtať, ak som cca na konci Marca použila Hennu na vlasy a chcem si dať teraz farbu na vlasy, je to dostatočná doba nato, aby som ju mohla použiť? Ďakujem za rady. Otvor fórum »
24. 7. 2013 17:52
10
Podnájom/ubytovanie/skupina ľudí , ktorá hľadá ďaľšiu osobu na bývanie v TRNAVE
Tento rok budem prváčkou na UCM na marketingu .. kedže som nedostala intrák snažím sa nájsť partiu ľudí , ktorí skončili rovnako ako ja alebo , ktorí si hľadajú možno poslednú osobu na bývanie do bytu .. keby... Otvor fórum »
24. 7. 2013 17:43
24
Iphone 5 - aká farba? O. o
24. 7. 2013 16:37
8
Krče v kolene
Ahojte :) Vživote som nemala problém s kolenami a nič som nemala zlomené iba narazené prsty a päťu ale asi pred týždňom keď som bola na dovolenke ma v mori chytil silný krč v ľavej nohe konkrétne od... Otvor fórum »
24. 7. 2013 14:01