ahojte ti co ste si uz doma prepichovali usi tak nemate nejake zdrav. dosledky? ako na to? chcem si doma prepichnut ale trosku ma odradilo toto kedze kazdy vravi ze tam niesu ziadne nervy
2 z toho su robene doma a jedna (najvrchnejsia) je prestrelena stylom: "tak kam to chcete?", cize podla mna uplna pohoda. poznam ludi, co maju cele ucho na obvod poprepichovane a ziju. podla mna su tieto obrazky kraviny.. ako jasne, ze ked tafis tepnu, alebo vacsiu zilu, tak sa ti moze nieco stat, ale tieto povrchove zilky su podla mna nic. ja mam piercerske klieste, ked v nich ucho zovriem, tak taketo vacsie veci (ak tam vobec su) uskocia a celkovo.. to teraz keby mi niekto odtrhne ucho, tak by mi prestala fungovat polka tela? nemyslim si
a som si v 12 dala prepichnut u lekara dierky ale len zakladne, do kazdeho jednu, lebo ako babetku mi mama nechcela dat...(ach) ale lutujem, lebo jedno mi urobili zle (sestricka (ach) ) no a nikdy neprestalo hnisat...stale je tam taky biely stupel a vzdy ked ho odstranim, narastieeee noooooovyyyy...(ach) neviem co s tym a stve ma to...(ach) uz nikdy si nedam nic prepichnut. nemozem nosit nausnice ani poriadne, lebo kazdy den musim tu jednu vybrat a precistit to, inak mi to tlaci nausku a ide von...
ja mám dokopy 6 dierok v ušiach,všetky okrem tých prvých som si prepichovala sama a nakoľko som s tým nemala nijaké problémy,si myslím že tieto obrázky sú trochu prehnané. podľa mňa nemám také šťastie,že toľko krát by som sa trafila do miesta,kde žiaden ten bod nemám.
ale raz sa mi to stalo. prepichla som si nejaký nerv,opuchlo mi to a musela som si to nechať zarásť,ale žijem
na druhej strane nie je dobré sa s tým zahrávať,lebo niektoré tie body (napríklad 3-4cm od ušného laloka je nerv,ktorý keď prepichneš začneš rapídne chudnúť) ti môžu urobiť veľké problémy
bratovi som prepichovala ucho .... brutalne mi to nešlo ale nakoniec sa podarilo a nemal ani zápal ani nič.... anieln krv mu stade nešla len treba všetko dezinfokovať
Prepichovala som si sama 2 a 3 dierku. No dá sa ísť si to dať nastreliť za 5 eur takže myslím že to za to stojí, aby si neriskovala zdravie ak sa obávaš
V každom uchu som mala ihlu okolo 15x (pre vysvetlenie: nemala som podoťahované guličky a veľa piercingov som postrácala a musela si urobiť znova, plus mám fakt veľa permanentne prepichnutých dierok) vrátane chrupavky, vlastnou rukou, ale mala som sterilný materiál, KANYLU (neporovnateľný komfort oproti prebíjaniu rany tupou nášunicou), šperky z chir. ocele a skromne si dovoľujem povedať, že o piercingoch čo-to viem.
A vo všeobecnosti neodporúčam.
Keď si náhodou z KE, tak ti prepichnem za cenu materiálu
no ja som jedno si nechala nastreliť (tiež štýlom, že urobil fixou bodku a že či môže byť tam), druhú som robila sama.. ihlu vymágala vo vodke a šla som... to bolo celkom ok, ale potom som to chcela spraviť znova, asi o rok, a už to nešlo...
radšej by som šla si to dať odborne spraviť ako takto, chceš riskovať, že ti polka hlavy odumre ??
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
2 z toho su robene doma a jedna (najvrchnejsia) je prestrelena stylom: "tak kam to chcete?", cize podla mna uplna pohoda. poznam ludi, co maju cele ucho na obvod poprepichovane a ziju. podla mna su tieto obrazky kraviny.. ako jasne, ze ked tafis tepnu, alebo vacsiu zilu, tak sa ti moze nieco stat, ale tieto povrchove zilky su podla mna nic. ja mam piercerske klieste, ked v nich ucho zovriem, tak taketo vacsie veci (ak tam vobec su) uskocia a celkovo.. to teraz keby mi niekto odtrhne ucho, tak by mi prestala fungovat polka tela? nemyslim si
ale raz sa mi to stalo. prepichla som si nejaký nerv,opuchlo mi to a musela som si to nechať zarásť,ale žijem
na druhej strane nie je dobré sa s tým zahrávať,lebo niektoré tie body (napríklad 3-4cm od ušného laloka je nerv,ktorý keď prepichneš začneš rapídne chudnúť) ti môžu urobiť veľké problémy
@sapphirizing ja by som si to na tvojom mieste nechala tak,nech s tá dierka zrastie a potom (dať) prepichnúť nové dierky
skoč do lekárne a popýtaj sa.
ale určite by si si to mala nechať potom zarásť
A vo všeobecnosti neodporúčam.
Keď si náhodou z KE, tak ti prepichnem za cenu materiálu
radšej by som šla si to dať odborne spraviť ako takto, chceš riskovať, že ti polka hlavy odumre ??