Diskusie - 2747. stránka fóra
25
Poradte prosím dáky dobrý notebook alebo all in one PC :)
Poradte prosím dáky dobrý notebook alebo all in one PC vôbec sa v počítačoch nevyznám :D Mal by stáť tak do 560€ a mal by utiahnuť aj niake hry :) Otvor fórum »
2. 8. 2013 14:25
18
Práca z domu na PC - vaše skúsenosti
Skúšali ste už takýto typ práce? Ja by som to aj skúsil, ale sa bojím, že to bude nejaký podfuk :D Otvor fórum »
2. 8. 2013 13:59
48
Koľko peňazí bežne nosíte v peňaženke?
2. 8. 2013 13:51
1
Univerzita
možte mi niekto povedat kedy sa začina školsky rok na americkych univerzitach ? Otvor fórum »
2. 8. 2013 13:36
3
We want you! :D
http://esimsecura. com/lan. 40774/ esim je ekonomicko politicko vojnova socialna hra, simulacia realneho sveta. pridaj sa ku komunite skvelych ludi hrajucich za slovensko!pomoz svojimi schopnostami (diplomaciou, rob business, alebo bojuj v slovenskych Otvor fórum »
2. 8. 2013 13:17
9
Môj pes mešká 1 mesiac s odčervením. Čo mám robiť?
Važi asi 13 kg a každé 3 mesiace mu musím dávať tabletku na odčervenie. No úplne mi to vypadlo z hlavy. Doteraz sme nikdy nemeškali. Nestane sa mu nič, keď mešká 1 mesiac? Rýchlo som zabehla... Otvor fórum »
2. 8. 2013 13:14
37
Smerovku dávam
- Len pri opúštaní kruhového objazdu
- Aj pri vjazde aj pri opúšťaní kruhového objazdu
- Neni som majiteľ oprávnenia vodičškého
Hlasuj »
2. 8. 2013 12:32- Aj pri vjazde aj pri opúšťaní kruhového objazdu
- Neni som majiteľ oprávnenia vodičškého
Hlasuj »
13
12
Autoškola
Neviete prosím, koľko hodín jázd je v autoškole ? a ako je to rozdelené ? je to všade rovnako, či každá autoškola má vlastný systém ? Otvor fórum »
2. 8. 2013 11:58
18
Tvoj názor
Ako by si ohodnotil tento film podľa traileru na stupnici od 1 do 10 keď 10 je najlepšie? :D http://www. youtube. com/watch?v=3saKaKXSy-A& feature=player_detailpage& t=1 Otvor fórum »
2. 8. 2013 11:32
25
Zuby múdrosti
Ahojte, tieto potvorky ma už dlhšiu dobu dosť trápia. Zubárka mi odporúčala vybrať ich rovno všetky 4 naraz s tým, že ma uspia. A však od mnohých ľudí som počula negatíva - strava cez slamku, ... Otvor fórum »
2. 8. 2013 08:44
4
Ako odblokovať Sony Ericsson arc?
Ahojte prosím o radu. Ako preinštalujem software na mojom telefóne. Mám telefón Sony Ericsson arc od orangu dal som do neho kartu s telecomu, dá sa volať, ale nedá sa dostať na net. je to... Otvor fórum »
2. 8. 2013 07:38
19
Lahke pesnicky na gitaru
Vy co hrate na gitaru, ake pesnicky su take lahke? najlepsie iba so zakladnymi akordmi ako A, D, E... a bez barre Otvor fórum »
2. 8. 2013 05:48
86
Prezident
Prečo máme prezidenta čo nerozozna Slovensko od Slovinska ? Ako sa mohlo stať že sme si za hlavu štátu, za jeho hlavného predstaviteľa zvolili uplneho dementa ? Otvor fórum »
2. 8. 2013 02:02
18
Neo-hippies
Čo by ste povedali na to, keby sme založili neohippiesové hnutie? hlásali by sme mier a voľnú lásku, žiadne násilie v TV a viac lásky a sexuality... samozrejme všetko bez drog.. páčilo by sa vám to? Otvor fórum »
1. 8. 2013 23:26- 1 Chcete mať deti?
- 2 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 3 Vaše najdivnejšie zvyky
- 4 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 5 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 6 Sny
- 7 Kto tu má najstarší účet?
- 8 Vies kto bol Sandokan?
- 1 Chcete mať deti?
- 2 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 3 Ty radšej vysvetli, prečo si skopal tehotnú
- 4 Koho z tychto legiend by ste NEpozvali na svoju svadbu?
- 5 Vaše najdivnejšie zvyky
- 6 Mate uz vianocnu vyzdobu ?
- 7 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 8 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 9 Sny
- 10 Kto tu má najstarší účet?