Diskusie - 2734. stránka fóra
47
Ktorú potravinu nemáte radi ale na pizzi ju zjete?
Ktorú potravinu nemáte radi ale na pizzi ju zjete? Otvor fórum »
7. 8. 2013 19:14
20
Stretnutie
Baby(ZADANE), sli by ste von so svojim byvalym priatelom po dlhsom case s ktorym nemate prave najlepsie vztahy ale boli by ste nanho zvedava? Chalani-pustili by ste svoje dievca?resp. nevadilo by vam to? chceli by ste aby... Otvor fórum »
7. 8. 2013 19:07
5
Zlomená kľúčna kosť
Moja kamarátka si zlomila kľúčnu kosť. Má ortézu a nemôže sa veľmi hýbať. Bývam v inom meste ale idem k nej na dva týždne. Mohli by ste mi poradiť, ako by som ju zabavila? Viem, ... Otvor fórum »
7. 8. 2013 19:05
19
Vzťah
Ahojte, viem, ze hladat odpoved na to, co ma zaujima bude asi nemozne, avsak by som vas chcela poprosit aspon o to, aby ste mi napisali ci ste sa uz s tym stretli. ... Otvor fórum »
7. 8. 2013 18:32
10
Tanec v reklame na paušál delfín"
Skúšali ste už tak ,,tancovať" ako v tej reklame? Ja hej, a vypadalo to divne Otvor fórum »
7. 8. 2013 18:19
39
Chlpy na ženských rukách (predlaktiach):
- vadia mi
- vadia mi len tmavé chlpy
- vadí mi len príliš hustý a tmavý porast pripomínajúci ruky gorily
Ďalšie možnosti »
7. 8. 2013 17:46- vadia mi len tmavé chlpy
- vadí mi len príliš hustý a tmavý porast pripomínajúci ruky gorily
Ďalšie možnosti »
18
32
Milujem ta, Justin!
cital niekdo tuto knihu? :D vraj je to take trapne ze je to az vtipne :D chcel by som vedet ci sa my to oplati citat ci sa da na tom fakt dobre zasmiat :D Otvor fórum »
7. 8. 2013 16:29
13
Sprej u zubára,,.
Mal už niekto Z vás u zubára sprej na umrtvenie-anesteziu?je to potom bez bolesti ked mi to tam zubarka nastrieka? Potrebujem poradiť......prosiiiiiiim... "-( Otvor fórum »
7. 8. 2013 15:40
20
Panska vonavka kvalitná
Viete mi poradiť niaku kvalitnú pánsku vonavku do 60e ktorá dlho vydrží ktorá zachvílu nevyprchá lebo som sa rozprával s jednou vonavkarkov a ta mi povedala že je zlé ked citím na sebe vonavku že mi nesedí že okolie to... Otvor fórum »
7. 8. 2013 15:02
46
Odmietnutie - správna, alebo nesprávna voľba?
Predstavte si, že ste nezadaná/ý a máte príležitosť mať s niekým (známy človek, nie random) sex. Ako sa zachováte? Preferujete sex z lásky alebo by ste si v takom prípade "užili"? Otvor fórum »
7. 8. 2013 14:55
4
Syoss-farba na vlasy
Cawello ... Zaujimalo by ma, ci ma niekto skusenosti s farbou na vlasy od Syoss-oleo intense ... konkretne odtien-6-76 Teplý medený ... Ale v podstate by som chcela vediet skusenosti s touto farbou ... Nezalezi... Otvor fórum »
7. 8. 2013 14:35
11
Ako dlho budem žiť
Po zadaní vášho srdcového pulzu, vám aplikácia vypočítak ako dlho budete žiť, za predpokladu ak by bol pulz srdca konštantný. Je to zábava, tak vysledky netreba brať príliš vážne. http://www. akodlhobudemzit. onlineinzercia. com/ Otvor fórum »
7. 8. 2013 14:31
6
Doprava po Bratislave
Čaute potrebujem sa dostať zajtra ráno (Štvrtok 8. 8. 2013) z Bratislava-Alžbetin dvor na Bratislava AS, MHD. tak aby som na stanici bol o 9:30. na cp. sk to nieje a nikde inde to neviem nájsť :)... Otvor fórum »
7. 8. 2013 14:18
- barky
- etelnair
Ďalšie možnosti »