Diskusie - 2694. stránka fóra
19
Tá istá SMS viackrát
Nestáva sa Vám, že príde tá istá SMS aj 10x? .. mne sa to asi posledný mesiac stáva dosť často... ale neprídu mi naraz... ale napríklad každú hodinu..a stále to isté dookola.. neviete čo to spôsobuje? Otvor fórum »
29. 8. 2013 14:16
28
Sú podľa teba mladí ludia ambiciózni?
A si ty ambiciózny? Alebo pracovný úspech pre teba nie je až taký dôležitý? Otvor fórum »
29. 8. 2013 14:15Ubytovanie v UK - stránky
Neviete ešte o nejakej stránke okrem www. gumtree. com, kde by som si dokázala nájsť privát v UK? Ďakujem vopred. Otvor fórum »
29. 8. 2013 14:02
32
Intrák vs. Privát
- Bývam na intráku (som spokojný/á)
- Bývam na intráku (chcel/a by som bývať na priváte)
- Bývam na priváte (som spokojný/á)
Ďalšie možnosti »
29. 8. 2013 13:48- Bývam na intráku (chcel/a by som bývať na priváte)
- Bývam na priváte (som spokojný/á)
Ďalšie možnosti »
9
Výstavy obrazov
Ahojte, neviete, či sa dá skúsiť dostať na nejakú výstavu maľovaných obrazov ? :) Alebo či je to vôbec možné? Ďakujem :) Otvor fórum »
29. 8. 2013 12:49
43
Koniec vzťahu
S priateľom sme spolu chodili takmer rok, ešte teraz cez prázdniny sa náš vzťah ukončil. Ľúbime sa ale hlavným dôvodom je že kôli škole si nemôže dovoliť mať záväzky. Ako by ste sa s tým vysporiadali? ... Otvor fórum »
29. 8. 2013 12:10
5
VŠ v zahraničí
Študuje tu niekto na VŠ v UK, Holandsku, Dánsku, alebo inde? Ako ste si našli bývanie a robotu? A keby ste si mohli vybrať, kde by ste najradšej študovali, prečo? :) Otvor fórum »
29. 8. 2013 12:10
3
ŠD Hroboňova 4
Prosím píšte len kto sem chodí/chodil. Chcem len vedieť ako to tam vyzerá a keď som dostala izbu pre 4, znamená to, že budeme 4 v jednej izbe a vedľa v druhej ďalšie štyri v jednej bunke... Otvor fórum »
29. 8. 2013 10:43
64
Čo robíš s oblečením, ktoré už nenosíš?
- Predám
- Darujem niekomu známemu
- Darujem niekomu v hmotnej núdzi/detským domovom atď.
Ďalšie možnosti »
29. 8. 2013 10:38- Darujem niekomu známemu
- Darujem niekomu v hmotnej núdzi/detským domovom atď.
Ďalšie možnosti »
43
Vegetariáni, vegáni
Neviem, kde zohnám seitan alebo sójové párky. Zatiaľ som to nikde nevidela. Otvor fórum »
29. 8. 2013 10:17
16
Nejaký teenage/romantikuš film?
Čaute, opäť raz oxidujem s filmami :D Ale tentokrát potrebujem nejaký teenagerský, úplne romantický film (čisto americký s happy-endom, ktorý je jasný už vo štvrtine filmu) Ja moc také filmy nepozerám, preto pýtam o... Otvor fórum »
29. 8. 2013 10:14
22
Príbeh,,pokračovať?
skúsila som napísať prvú časť vymysleného príbehu.. neviem či mám pokračovať,, a preto by som vás chcela popýtať, aby ste si to prečítali a povedali mi či kašľať nato alebo pokračovať :) ... 3kamarátkam čo som to dala prečítať,... Otvor fórum »
28. 8. 2013 23:10
4
Študuje tu niekto PP na FSEV UK ? Potrebujem poradiť =D
Ahoj, nájde sa tu niekto kto študuje sociálnu a pracovnú psychológiu na FSEV ? Potrebovala by som sa poradiť, ohľadom výberu povinne voliteľných a výberových predmetov. Momentálne idem do... Otvor fórum »
28. 8. 2013 22:53
28
Je normalne ze sa vam uz snivalo to co sa vam snivalo velmi ale velmi davno?
Stava sa mi to teraz velmi casto ze sny ako keby sa opakuju z minulosti z pred :D Otvor fórum »
28. 8. 2013 22:27
7
Ako sa robi v minecrafto to, že keď odídem a chcem vedieť kde mám dom,,Mám ako keby Check point :D Napr: Home, Doly atď :) Dík z
Ako sa robi v minecrafto to, že keď odídem a chcem vedieť kde mám dom..Mám ako keby Check point :D Napr: Home, Doly atď :) Dík za odpoveď Otvor fórum »
28. 8. 2013 22:21
37
Trap
Aj keď trap sa stal "známy" niekedy v priebehu minulého roka, pozná ho pomerne málo ľudí , preto sa pýtam poznáte tento hudobný štýl a čo naň hovoríte? Otvor fórum »
28. 8. 2013 22:04
12
Rast obočia
Ako rychlo rastie obocie ? som si omylom z neho trochu "odfikol" :D myslite ze dorastie do pondelka ? Otvor fórum »
28. 8. 2013 22:03