Diskusie - 2689. stránka fóra
14
Dajú sa tmavé vlasy prefarbiť krepovým papierom ?
Ahojte" ! Mám tmavohnedé vlasy a chcela som skúsiť, či sa budú dať prefarbiť aspoň trošku krepovým papierom (modrá, červená..). Nepotrebujem aby mi to bolo moc vidno, stačia mi len také "náznaky" tých farieb. Máte nejaké... Otvor fórum »
1. 9. 2013 15:42
29
Co by ste urobili?
Predstavte si, ze ste uprostred oceanu a vasim jedinym spolocnikom je kon. Jedina potrava je na lodi potrava pre kona, na ktoru ste alergicky, k najblizsej pevnine vam ostava plavit sa mesiac. ... Otvor fórum »
1. 9. 2013 15:03
27
Ako nasadiť šošovky?
Ahojte, mám taký problém, že mám prvé šošovky a ani za nič ich neviem nasadiť, vždy mi len ostanú prilepené na prste. Nemáte niekdo nejaká dobré tipy, alebo keď tak či neviete čo robím zle.... Otvor fórum »
1. 9. 2013 14:51
2
Paysafecard
Prosim vas nema niekto nahodou nepotrebnych 8 centov na PSC? veľmy by ste mi pomohly ak sa niekto najde prosim pošlite mi spravu vopred dakujem :D Otvor fórum »
1. 9. 2013 13:29
19
Ako oslavujete den ustavy SR?!?!
- kazdu hodinu palim prskavky a otvaram sampanske
- obvolavam vsetkych znamych a zelam im pozehnany prvy september
- zeriem mrtve zierata a zapijam ich slepacim menzesom
Ďalšie možnosti »
1. 9. 2013 12:58- obvolavam vsetkych znamych a zelam im pozehnany prvy september
- zeriem mrtve zierata a zapijam ich slepacim menzesom
Ďalšie možnosti »
6
Iphone 3g
Ahojte, je možné, alebo ako sa to robí, ked chcem na iphone 3g vymeniť zadný ale aj predný kryt za biely? treba k tomu náradie? potrebujem odborníka? Údajne je potrebná nejaká páska alebo niečo také..... Otvor fórum »
1. 9. 2013 12:38
49
Ako bežne trávievate nedeľu?
Otázka jednoduchá. Čo zvyknete robievať v nedeľu, ako ju trávite, ako sa zabávate, oddychujete, alebo plníte si povinnosti? Skrátka ako prebieha vaša nedeľa :) Otvor fórum »
1. 9. 2013 12:36
65
Príležitosť
Keby ste sa dozvedeli, že máte možnosť odletieť do vašej vysnívanej krajiny (ale nejakej trochu ďalej ako UK, USA, Austrália), že tam budete mať kde žiť a budete tam mať prácu alebo školu, budete finančne... Otvor fórum »
1. 9. 2013 11:28
52
Myslíte si, že mladí veriaci ľudia viac vedia čo je boh(učia sa rozne pribehy, rozne veci o papezoch, su vzdelani v naboznestve,
- myslim si ze vedia privela teorie a nevedia to podstatne
- myslim si ze nevedia teoriu ale vedia co treba robit, ako sa spravat
- myslim si ze vedia oboje
Ďalšie možnosti »
1. 9. 2013 10:56- myslim si ze nevedia teoriu ale vedia co treba robit, ako sa spravat
- myslim si ze vedia oboje
Ďalšie možnosti »
1
46
Poopicné stavy
aj vam je tak strasne zle vzdy po opici ? ja pijem uz roky a stale mi je na kkt na druhy den vzdy !!! a pritom seci ludia co ich poznam a piju castejsie tak im nic neni preco... Otvor fórum »
1. 9. 2013 01:09
23
Reštartuje mi počítač
Neviete mi niekto pomôcť ? Môj počítač sa reštartuje a vypisuje toto. Nevie niekto ako to spraviť alebo čo po mne vlastne chce ?? Your PC ran into a problem and needs to restart.... Otvor fórum »
31. 8. 2013 23:32
52
Nakreslite sa
Nakreslite sa tak ako práve teraz vyzeráte a pošlite to sem prosím dakujem rada sa pozriem na tie výtvory Otvor fórum »
31. 8. 2013 23:31
3
Stranka na upravu fotiek
Viem že to tu bolo už x krat ale ja zhanam konkretne nejaku stranku kde by som si mohla vyretušovať pozadie diks Otvor fórum »
31. 8. 2013 23:16
58
Šoférovanie
Čaute, robím si autoškolu a mám taký menší problém. Šoférovať viem, vedela som aj pred autoškolou len... inštruktor ma niektoré veci preúča... Napríklad. pred križovatkou keď mám červenú na semaforoch si... Otvor fórum »
31. 8. 2013 23:11
1
Fm uk / uniza fak riadenia a informatiky
ahojte. co je lepsie zilinska univerzita fak riadenia a informatiky odbor management alebo fm uk odbor manazerska informatika ? Otvor fórum »
31. 8. 2013 22:59