Diskusie - 2689. stránka fóra
18
Ide niekto z vás v utorok na zápis na UVLF v Košiciach?
Ide niekto z vás v utorok na zápis na UVLF v Košiciach? Otvor fórum »
1. 9. 2013 19:14
24
Problém s AISom v prehliadači
neviete ktory prehliadač (v mobile) mi normálne otvorí unibovy AIS? lebo opera ani ine zname co som uz poskusala mi to nechcu otvarat. akoze prihlasim sa v pohode, ale uz ked chcem otvorit to okno na zapis... Otvor fórum »
1. 9. 2013 19:08
4
Zápis
Hľadá sa niekto, kto ide v stredu na zápis do BA - žurnalistika :) Otvor fórum »
1. 9. 2013 18:54
16
4
Kto bude ubytovaný tento rok na Kysuckej 16 v KE ?
Mmmm, idem tam už tento týždeňna zápis a chcelaby som vedieť, že aké to tam je :)) Otvor fórum »
1. 9. 2013 18:50
3
Fotka
Potrebujem vedieť či fotka na isicu musi byť taka istá ako na indexe....pretože fotku čo budem mať na ISIC už sa neda zmeniť ale chcela by som inú si doniesť na zápis :P bude to problém treba obidve rovnaké či... Otvor fórum »
1. 9. 2013 17:52
23
Chceli by ste aby Bratislava bola ovladaná gangami?
Trebars tak ako to bolo vo filme Okrsok 13 http://www. hdclub. ua/files/film_release_screenshot/big/bigi4d2b87a1ca0e6. png Otvor fórum »
1. 9. 2013 17:40
36
Prvý školský deň,,.
Mám otázku. Obliekate sa na prvý školský deň nejako elegantne alebo tak? Lebo ja som chcela brať šaty, ale má byť zima, tak ma napadlo, či to bude divné keď vezmem nohavice :D Vaše... Otvor fórum »
1. 9. 2013 17:25
89
Baby nosite push-up podprsenky? chalani vadi vam ked ma baba push-upku?
co si o tom myslite? Otvor fórum »
1. 9. 2013 16:12
9
Problém
Ahojte , takze mam pruser :D dnes som si omylom predplatila ani neviem co asi nejaky kredit na stahovanie filmov z netu cez sms , prisli mi dokopy tri smsky , ktore by mi mali chodit kazdy... Otvor fórum »
1. 9. 2013 16:07
31
Kulturistka / Co poviete na tuto? :D
http://www. extra. cz/vidite-tu-krasnou-divku-tak-pozor-ma-totiz-telo-pro-ktere-by-vetsina-muzu-zabijela Ja si myslim, ze v tvari je pekna a skoda, ze jej nemal kto otvorit pohar, lebo mozno by vyzerala celkovo inak... :D Otvor fórum »
1. 9. 2013 15:55
14
Dajú sa tmavé vlasy prefarbiť krepovým papierom ?
Ahojte" ! Mám tmavohnedé vlasy a chcela som skúsiť, či sa budú dať prefarbiť aspoň trošku krepovým papierom (modrá, červená..). Nepotrebujem aby mi to bolo moc vidno, stačia mi len také "náznaky" tých farieb. Máte nejaké... Otvor fórum »
1. 9. 2013 15:42
29
Co by ste urobili?
Predstavte si, ze ste uprostred oceanu a vasim jedinym spolocnikom je kon. Jedina potrava je na lodi potrava pre kona, na ktoru ste alergicky, k najblizsej pevnine vam ostava plavit sa mesiac. ... Otvor fórum »
1. 9. 2013 15:03
27
Ako nasadiť šošovky?
Ahojte, mám taký problém, že mám prvé šošovky a ani za nič ich neviem nasadiť, vždy mi len ostanú prilepené na prste. Nemáte niekdo nejaká dobré tipy, alebo keď tak či neviete čo robím zle.... Otvor fórum »
1. 9. 2013 14:51
2
Paysafecard
Prosim vas nema niekto nahodou nepotrebnych 8 centov na PSC? veľmy by ste mi pomohly ak sa niekto najde prosim pošlite mi spravu vopred dakujem :D Otvor fórum »
1. 9. 2013 13:29
19
Ako oslavujete den ustavy SR?!?!
- kazdu hodinu palim prskavky a otvaram sampanske
- obvolavam vsetkych znamych a zelam im pozehnany prvy september
- zeriem mrtve zierata a zapijam ich slepacim menzesom
Ďalšie možnosti »
1. 9. 2013 12:58- obvolavam vsetkych znamych a zelam im pozehnany prvy september
- zeriem mrtve zierata a zapijam ich slepacim menzesom
Ďalšie možnosti »