Diskusie - 2655. stránka fóra
19
Chyby v médiách
Ahojte, chcela by som vás poprosiť o maličkosť. Ak si v médiách (noviny, časopisy, tv - aj hovorené slovo, web) všimnete hocijakú gramatickú chybu (skloňovanie, y/i, slovosled... ) tak mi prosím napíšte tie... Otvor fórum »
19. 9. 2013 22:28
28
Ženy a autá
Určite tu táto diskusia už bola, ale nechodím sem často takže nie som v obraze. Moja otázka znie, čo si myslíte prečo je veľmi veľa žien (nehovorím, že všetky) dosť zlými vodičkami a nemajú žiaden vzťah k autám, nijak sa... Otvor fórum »
19. 9. 2013 21:45
63
Robí Vám problém pozerať sa počas rozhovoru druhej osobe DLHO do očí?
- absolútne nie. vždy sa pozerám do očí,keď s niekým hovorím
- áno,robí.vydržím iba krátko. musím niekedy kukať inam
- iba opačnému pohlaviu
Ďalšie možnosti »
19. 9. 2013 21:38- áno,robí.vydržím iba krátko. musím niekedy kukať inam
- iba opačnému pohlaviu
Ďalšie možnosti »
9
Icloud
Mám nový tablet a neviem či mám dať "používať icloud" alebo nie Otvor fórum »
19. 9. 2013 20:55
61
Muži, aký máte názor na vyzývavé oblečenie u žien?
Myslíte si hned o nej že je ľahkých mravov, alebo naopak sa vám to páči ? :) Otvor fórum »
19. 9. 2013 20:37
11
Niečo na zväčsenie objemu?
Tak niaky doplnok k proteinu co zväcsuje objem? Napr. Kreatín vyzerá byť dobre, ale ono to zvysuje učinok proteínu len o niakych 5 %.... Co odporučate? Dajte link... Otvor fórum »
19. 9. 2013 20:10
4
Otvorenie ak. roku
zdravim som prvak na fmuk a prisla m pozvanka na otvorenie ak. roka a chcem sa opytat ci je povinne tam ist alebo nie ?? Otvor fórum »
19. 9. 2013 19:42
6
42
Test Android aplikacie Budika
Hi birdzáci. Hľadám ľudí, ktorí sa nudia a majú telefón s Androidom. Dlhšiu dobu pracujem na aplikácií revolučného budíku a konečne som sa dostal funkčnej ALFA verzie. Momentálne by som na ňom potreboval vychytať... Otvor fórum »
19. 9. 2013 18:52
5
7
Vzťah so šéfom/šéfkou
Zdravím, chcel by som sa spýtať, či je napadnuteľný vzťah zamestnanca so zamestnávateľom. Nemám na mysli len sex, ale klasický vzťah, ktorý je prezentovaný aj na verejnosti. Ďakujem Otvor fórum »
19. 9. 2013 18:29
4
Metin 2 - co si myslíte o tejto hre?
Hrali ste ju? Mna zaujala a je celkom fajná... Otvor fórum »
19. 9. 2013 18:20
5
Ako vymazať fotky z albumu
Babrem sa s tým už dobrú chvíľku, a nič také som nenašla... Otvor fórum »
19. 9. 2013 18:16
8
Vyuzivacna krava
Zistil som ze uz existuju hocijaky ludia napriklad urobili sme vodarnicku a vodu jednej s ivanky vsetko slapalo ako hodinky o 2 hodiny vola ze jej tam tece voda dojdeme tam a hadica vypadala... Otvor fórum »
19. 9. 2013 18:15
3
PC Game
Poznáte nejaku PC hru graficky spracovanu asi ako GTA SA a hratelne ako Saints row? Otvor fórum »
19. 9. 2013 17:48
11
Maturita
AKý máte názor na toto: http://debata. pravda. sk/debata/293440-az-tri-stvrtiny-maturantov-nepresli-reparatom/ PS: ak si študent, chcel by som vedieť tvoj názor na ,, MATURITU,, bez vulgarizmov. Otvor fórum »
19. 9. 2013 17:22- 1 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 2 Kto tu má najstarší účet?
- 3 Sny
- 4 Vies kto bol Sandokan?
- 5 Váš vzťah k BDSM?
- 1 Chcete mať deti?
- 2 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 3 Ty radšej vysvetli, prečo si skopal tehotnú
- 4 Koho z tychto legiend by ste NEpozvali na svoju svadbu?
- 5 Vaše najdivnejšie zvyky
- 6 Kto tu má najstarší účet?
- 7 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 8 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 9 Sny
- 10 Vies kto bol Sandokan?