Diskusie - 2633. stránka fóra
6
Kedy sa vypláca sociálne štipendium za september?
Ahojte :) Chcela som sa opýtať tých, ktorí dostávali/ dostávajú na VŠ štipko, že kedy dostali peniaze za september? Na inernete sa píše, že sa vypláca od 1 do 10, to viem, ale keď... Otvor fórum »
1. 10. 2013 20:06
24
Laska
Ako zistite že ho/ju lubiš ? ako sa to uvás prejavuje a tak ? ; ) a po akom čase ste povedali napr. svojej partnerke/partnerovy "lubim ta, milujem ta " ? ja to berem ako silne... Otvor fórum »
1. 10. 2013 19:50
31
Co si myslíte o kríze v USA?
No teraz to vyzerá ze casi americkeho prvenstva sa končia.... Co si o tom myslíte vy? Vyrieši sa to alebo bude USA na šrot?... . Otvor fórum »
1. 10. 2013 19:37
6
3
39
Čo si myslíte o EMO subkultúre?
aký máte dojem z emo kultúry? ako na vás pôsobia nositelia tohto štýlu? čo si pomyslíte keď zbadáte niekoho takého na ulici? Otvor fórum »
1. 10. 2013 19:28
36
Hľadám "modelky", modelky,,. presejšie pekné holky z Východu.
Hľadám pekné holky z východu, ktoré by boli ochotné natočiť dajaké video, konkrétnejšie reklamu na jeden butik. Napíš kľudne TS-ku, alebo ak o niekom vieš informuj. Vďaka. :) ... Otvor fórum »
1. 10. 2013 19:01
9
Problem s mobilom
Ahojte :) Po roku aj 3 mesiacoch sa mi pokazil samsung galaxy note,,, strasne mi blika obrazovka, strati signal, baterka sa vtedy hned z plnej zmeni na vikricnik a zhasne sa... a strasne je pomaly a... Otvor fórum »
1. 10. 2013 18:38
13
Vypnuté WiFi
Mám problém- v ntb sa mi samo od seba vyplo Wifi, ani mi v pripojeniach nezobrazuje moju WiFi sieť. Musí to byť v ntb lebo v tablete a mobile mi Wifi normálne ide. Ak viete tak pls... Otvor fórum »
1. 10. 2013 18:35
12
Medzinárodné vzťahy
Ahoj :) chcela by som sa opýtať, aké máte skúsenosti s odborom medzinár. vzťahov? A kde to študujete? Ja by som chcela ísť na Ekonomickú univerzitu do BA, ale aký je v nej rozdiel oproti ostatným vysokým?... Otvor fórum »
1. 10. 2013 17:53
1
Žurnalistika
Ahojte! Chcela by som sa opýtať, na štúdium žurnalistiky. Nájde sa tu niekto, kto ju študuje? Zaujímalo by ma kde, aké boli príjímačky a či je škola ťažká. Ďakujeeem :) Otvor fórum »
1. 10. 2013 17:42
63
Mam dievča a neviem ako jej povedat že ju LUBUIM
Zaujima ma ako niektori chalani povedali babe že ju lubia Otvor fórum »
1. 10. 2013 17:01
14
Názov krajiny a tých zlých :DD
Čaute, píšem niečo ako román a potrebovala by som poradiť. Potrebujem názov pre krajinu, aby sa hodil k aztékom a názov pre taký zlatý artefakt v tvare podobnom hviezde. Díky za rady :))) Otvor fórum »
1. 10. 2013 16:55
31
Jednu, jedinú pieseň na opustený ostrov
Keby musíš ísť na opustený ostrov a máš možnosť vybrať si jednu pieseň, ktorú by si tam mohol počúvať ako jedinú, ktorá by to bola? Otvor fórum »
1. 10. 2013 16:53
5
Olympijská myšlienka
Aká je podľa vás olympijská myšlienka a jej skutočný význam Otvor fórum »
1. 10. 2013 16:36
30
Urýchlenie rastu vlasov
Čaute baby máte niektorá skúsenosti s nejakými prípravkami na urýchlenie rastu vlasov čo vám aj nejako pomohli? Nejaký vlasový aktivátor alebo niečo také. Ďakujem Otvor fórum »
1. 10. 2013 15:46- 1 Chcete mať deti?
- 2 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 3 Ty radšej vysvetli, prečo si skopal tehotnú
- 4 Koho z tychto legiend by ste NEpozvali na svoju svadbu?
- 5 Vaše najdivnejšie zvyky
- 6 Kto tu má najstarší účet?
- 7 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 8 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 9 Sny
- 10 Vies kto bol Sandokan?
- pokrytectvo
- arogancia
Ďalšie možnosti »