Diskusie - 2633. stránka fóra
22
Zatlaceny do kuta?
Ahoj. Rad by som si vypocul vas nazor na moju situaciu: Som v zahranici okolo pol roka, ale strasne sa mi cnie domov. Uz by som mozno davno tak aj spravil, len jedina vec,... Otvor fórum »
1. 10. 2013 09:28
23
PÁNSKE SILONKY
Baby, do obchodov sa dostávajú silonky pre pánov. Aký je Váš názor. Mali by to muži nosiť? Viete si to predstaviť na svojom partnerovi? Otvor fórum »
1. 10. 2013 01:03
28
Nechávaš si hodinku na ruke, keď ideš späť?
1. 10. 2013 00:38
21
Tvoj nazor na reklamu: s kym bankujete? :D
30. 9. 2013 22:18
12
Aj vy keď sa pozeráte na dakoho druhého v zrkadle, tak mé také krivé oko?? :D :D
:D :D .. akurát môj dialóg so sestrou: ..To aj ty, keď sa na dakoho pozeráš v zrkadle, má také krivé oko pojebané? BOHA HEJ! a to som si myslela, že som výnimočná,... Otvor fórum »
30. 9. 2013 22:10
41
N O S aký sa vám paci ?
Zdravím krasavice z birdzu.. potrebujem vediet aky nos sa vam paci na chalanoch.. :) dakujem pekne za odpovede PS: sorry ze nepouzivam diakritiku ale na fone sa to na picu. . Otvor fórum »
30. 9. 2013 22:08
11
Manažment UK
Zdravim. Chcel by som sa opytat ci ma niekto z vas skusenosti so studiom na fakulte manazmentu Univerzity Komenskeho v BA. Zaujima ma narocnost studia, pristup pedagogov a podobne. Mal by som zaujem ist... Otvor fórum »
30. 9. 2013 22:04
7
Univerzita Mateja Bela, právnická fakulta
Ahojte, je tu niekto, kto študuje na UMB fakultu práva? Potrebovala by som zistiť aké predmety sa vyučujú v prvom ročníku.. alebo to viem zistiť aj na ich webovej stránke? Ďakujem za odpovede :)) Otvor fórum »
30. 9. 2013 22:01
5
Prázdninové jazykové kurzy
Čauky mňauky. :-D Nebolo to tak dávno, čo sme doma uvažovali nad jazykovým/výmenným pobytom, ale situácia sa zmenila a zdá sa, že na rok sa mi niekde ísť nepodarí. No, otázkou je:... Otvor fórum »
30. 9. 2013 21:46
11
Znamky, vyska
Beru sa znamky z gymnazia na vysoku skolu(zameranie manažment alebo nieco podobne)? Ak ano ktore rocniky aj polroky ? A ako to je z vysokou v zahranici ? Akceptuju tam maturu ? Alebo sa tam robia len prijmacky ?... Otvor fórum »
30. 9. 2013 21:21
24
Svrbenie bradavky
hodnú chvíľu, ale aj mesiacov ma už svrbí dosť pravá bradavka, neviete čím to môže byť? Otvor fórum »
30. 9. 2013 20:57
26
Má niekto skúsenosti s Bilingválnym gymnáziom v Sučanoch?
Ahojte, zaujímalo by ma či má niekto skúsenosti bilingválnym gymnáziom v Sučanoch? Aká je tam úroveň školy? Je dobré tam ísť z osmičky? Neskôr by som chcela ísť na chemicko-technologickú v Bratislave, je to dobrý základ? Otvor fórum »
30. 9. 2013 20:06
10
Keď chcem na gymnáziu maturovať z nemčiny, tak si môžem vybrať úroveň B1 alebo B2 ?
Lebo z angličtiny sa povinne maturuje z B2... Nemčinu sa učím už 7 rokov a angličtinu 3 roky... Ako teda ? Otvor fórum »
30. 9. 2013 19:07
4
Prepínanie programov cez mobil
Prosím poraďte mi niekto program na mobil HTC Desire X, s ktorým môžem prepínať programy na televízore LG. Ďakujem Otvor fórum »
30. 9. 2013 18:49
9
Anglicke bilingvalne gymnazium
Ahojte rozmyslam teraz nad strednou skolou kedze zaujmy mame hlasit uz na konci tohto roka a preto sa vas pytam aky je rozdiel medzi obycajnym gymplom a anglickym bilingvalnym gymnaziom. Je tam viac hodin anglictiny alebo este nieco ine?... Otvor fórum »
30. 9. 2013 18:13
17
Ako vidíte štáty v budúcnosti?
Aké štáty budú podľa vás TOP? Ktoré budú najmodernejšie, najsilnejšie ekonomicky, vojensky......... ? A ako vidíte budúcnosť Spojených štátov? Udržia si prvenstvo alebo sa rozpadnú ? Koľko obyvateľov budú mať? Získajú na území alebo budú menší? Ako... Otvor fórum »
30. 9. 2013 18:05
- silvester (novy rok)
- letne prazdniny
Ďalšie možnosti »