Diskusie - 2621. stránka fóra
15
Neviem si vybrať,,.
Ide o to či chcem pracovať hlavou alebo rukami..... Ja som co sa týka logiky úplne BEST, z matiky, fyziky, chémie a biológie som mal vždy jednotky, z geografie tiež, proste vsetky predpoklady aby... Otvor fórum »
7. 10. 2013 19:11
24
Žiarlili by ste ?
Ahojte ... predstavte si, že sa vám páči chalan/baba s ktorou niečo riešite ... ale má niekoho ako naj kamarátku/kamaráta ... ktorú bere niečo ako sestru, proste poznajú sa od malička, všade spolu chodia... Otvor fórum »
7. 10. 2013 19:08
8
Problém so vzťahom
dá sa alebo poprípade ako mám zachrániť vzťah s teraz už bývalou sme sa rozišli kvôli naliehaniu zo strany rodičov a psychickému nátlaku zo strany mojich rodičov moja mama šla k jej rodičom a povedala im že ona ma kazí... Otvor fórum »
7. 10. 2013 19:04
23
Čoho všetkého by ste boli schopný ?
Ak by vám niekto chladnokrvne vyvraždil rodinu boli by ste schopný vraždiť aby ste ho našli? Ak nie, pokiaľ si myslíte že by ste boli schopný zájsť ? Otvor fórum »
7. 10. 2013 19:00
11
Jazyky VŠ
Zdravím. Chcel by so msa opýtať na váš názor, či sa v dnešnej dobe oplatí študovať jazyky. Tým nemyslím angličtinu, nemčinu, ruštinu ale skôr arabský jazyk, japanistiku alebo čínsky jazyk. Tiež by mi... Otvor fórum »
7. 10. 2013 18:49
5
Medicína
Takže, určite ste v poslednej dobe zachytili vlny záujmu o zdravie, zdravú stravu, naťahovačky s farmaceutickým priemyslom, očkovanie, prevalenie škodlivosti jednotlivých liekov, alternatívna medicína, množstvo tohto ročných publikácií počínajúc dobou jed Otvor fórum »
7. 10. 2013 18:19
6
Fungujú tie pracie prostriedky?
Ahojte, len tak ma napadlo, či je to pravda čo dávajú v tých reklamách ked reklamujú všelijaké pracie prášky a aviváže, že sa nezafarbí bielizeň alebo že sa nevyťahá ked sa bude prať. :D Alebo čierna... Otvor fórum »
7. 10. 2013 18:12
22
Aký jazyk?
Francúzsky, španielsky alebo ruský? Aký jazyk si mám vybrať na strednú? vôbec si nie som istá :D dikees Otvor fórum »
7. 10. 2013 17:57Bolesť zubov pri skakani
Neviete čo to môže spôsobovať? nejaky zapal alebo čo? :D ked chodim tak nič neboli aj keď jem uplne v poho ale keď napr dupnem nohou, vyskočím alebo tak tak ma na oboch stránach zabolia rovnaké zuby zároveň. . Otvor fórum »
7. 10. 2013 17:54
10
Akú budúcnosť majú lietadlá?
Vraj zeru moc ropy, a v budúcnosti sa chcú lietadla nahradiť všelijakými rychlovlakmi a podobne.... Chcem sa spýtať aká budúcnosť čaká lietadlá? Budú vôbec existovať? Alebo prejdú na elektricky pohon? A co tí, co napr. študujú niečo... Otvor fórum »
7. 10. 2013 17:27
4
šampon na vyrovnávanie vlasov
ahojte. ; ) potrebovala by som nejaký fakt dobrý šampon na vyrovnávanie vlasov, ktorý aj zaberie. ; ) ďakujem vopred za typi ; ) Otvor fórum »
7. 10. 2013 17:27
14
Stredna skola
poradite mi prosim ci je lepsie gymnazium alebo nejaka ina stredna skola?.... a aka ? Otvor fórum »
7. 10. 2013 17:06
10
Ktorý s týchto vojnových filmou je podľa vás najlepší ?
7. 10. 2013 16:50
11
10
Vytrznosti
Ake vytrznosti su beztrestne? Nejaka malicka vec s ktorou by som nemala problem so zakonom ale dala by hodnotit ako vytrznost? Otvor fórum »
7. 10. 2013 16:04
5
OA v BA alebo TT, raďťe či prestúpiť na intrák !
Ahojte milí birdzáci :) Keďže tu kysnú ľudia z rôznych kútov slovenska, pýtam sa na názory. Navštevujem obchodnú akadémiu (Považská Bystrica), som z neďalekej dediny asi 22 km a nebaví ma dochádzanie, nebaví... Otvor fórum »
7. 10. 2013 15:59
2
36
Na aku strednu by ste odporučili?
Tak dajme tomu...... Som dobrý vo fyzike, chémii, v matike tiež, nedarí sa mi v angličtine, slovenčine, dejepis tak stredne...... Ale vyznamenaní som vždy, vždy dotiahnem aj ang na 2...... V budúcnosti chcem mal... Otvor fórum »
7. 10. 2013 15:01- 1 Nosite dioptricke okuliare alebo sosovky?
- 2 Mám v kapse 1 frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Sprévou
- 3 Máš chlpaté vajcia
- 1 Ktoré z mojich najobľúbenejších seriálov ste tiež pozerávali?
- 2 Aký mód používate na Birdzi?
- 3 Do ktorej fakulty by vás zaradil triediaci klobúk?
- 4 Potešilo by vás, keby sa vám občas ozve bývalý partner s tým ako sa máte?
- 5 Nosite dioptricke okuliare alebo sosovky?
- 6 Mám v kapse 1 frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Sprévou
- 7 Máš chlpaté vajcia