Diskusie - 2616. stránka fóra
6
Prihlaska cez UCAS
zdravim. potrebujem sa spytat jednu velmi dolezitu vec, ak si davam prihlasku cez UCAS a potrebujem si spravit test IELTS tak musim mat uz test spraveny do deadlinu UCAS t. j. 15. 1. 2014? Otvor fórum »
9. 10. 2013 18:22
39
Ako znasate nedostatok spanku?
Najmenej kolko hod musite spavat, aby ste vedeli dlhodobo normalne fungovat? Ako sa u vas prejavuje, ak spite ovela menej, pripadne jednu celu noc spanok uplne vynechate? Kedy a ako to pocitujete na svojom zdravi? Otvor fórum »
9. 10. 2013 17:37
12
Zlomený prst
keď mám zlomený prst na pravej ruke ukazovák ..je zlomený je úpe vposlednom článku pri nechte normálne som mohla prst ohnúť a bol len trochu pripuchnutý a ani nebol modrý :D teraz mám dlahu dajú mi aj sadru myslíte? teda... Otvor fórum »
9. 10. 2013 17:09
4
Half-Life 2 Runtime error
Takže: mam half life 2 + ep1 epizódu 1 spustim bez problémov ale ked spustím half life 2 hra sapande a : Microsoft Vidual C++ Runtime Libary This application has requested the Runetime... Otvor fórum »
9. 10. 2013 16:45
10
Intolerancia laktózy
..prosím vás je tu nejaký človek ktorého črevá sú na tom tak nejak podobne a má tiež neznášanlivosť laktózy? :D viete idem mať stužkovú a úplne som zabudla že do omáčok sa často dáva smotana ktorá obsahuje tú pľuhu čo... Otvor fórum »
9. 10. 2013 16:40
25
Vztahy
Chcem sa vyrozprávať a poradiť , takže... s frajom sme spolu 2 mesiace, neni to dlho no ja ho už dávno lubim a on to vie, dnes mi napisal že nevie čo kumne citi, že... Otvor fórum »
9. 10. 2013 16:17
5
Hladam,,.
program na robenie fotiek z filmov. neviete o nejakom nahodou? :D dikes ; ) Otvor fórum »
9. 10. 2013 15:55
3
UNIPO, matematika - fyzika ucitelstvo
dobry den, rad by som sa opytal kto studuje ucitelstvo matematiky - fyziky na Presovskej univerzite, pripadne ma kombinaciu fyzika a nieco alebo matematika a nieco. Je to tazke? Robite dôkazy alebo len pocitate? Chodim na upjs... Otvor fórum »
9. 10. 2013 15:52
22
Ryšavé vlasy, modré šaty - aký makeup?
Zdravím, o mesiac mám stužkovú :) mám ryšavé vlasy, modré šaty a čierne topánky s doplnkami.. len neviem v akej farbe a aké líčenie, aby to nebolo ,,moc" neviem či si dať tiene, alebo len podkladový... Otvor fórum »
9. 10. 2013 15:39
36
ČO SA MI NEPAČI NA SEBE
napriklad mne sa npači ze som chudi a mam velky nos hehe a čo vam? ruku na srdce ale :D Otvor fórum »
9. 10. 2013 15:39
4
Prosím o radu ohľadom tlače letákov
čaute, potrebujem si dať vytlačiť letáky.. neviete o niekom / nejakej firme, ktorá by to spravila relatívne lacno a kvalitne? Robil som si nejaký prieskum, zatial mi to vychádza na firmu ffprint, konkrétne http://www. ffprint. sk/letaky-tlac-letakov-cennik/ Otvor fórum »
9. 10. 2013 15:02
24
Máte radi zázvor? ak áno, tak na aký spôsob?
9. 10. 2013 14:28
18
Angličtina Nemčina Ruština
Aký máte názor nato že je na školách ruština stále povinným predmetom? + Chodili/Chodíte na nemčinu alebo angličtinu?:D Otvor fórum »
9. 10. 2013 14:08
25
Čo odporúčate na opicu???
isto ste viacerí už zažili ťažké ráno po prežúrovanej noci.... viete mi niečo poradiť čo si dať pred alebo po, resp. čo pomáha na opicu??? počuli ste niekto niečo o restart drinku ( http://www. restartdrink. com/sk/ )??? mate... Otvor fórum »
9. 10. 2013 13:36
17
Začnem pozerať film neskoro večer
- zaspím, film pokračuje
- vypnem, lebo viem že zaspím
- nastavím časovač pre prípad, žeby som zaspal
Ďalšie možnosti »
9. 10. 2013 12:32- vypnem, lebo viem že zaspím
- nastavím časovač pre prípad, žeby som zaspal
Ďalšie možnosti »