Diskusie - 2610. stránka fóra
9
Dlzka premietania filmu
Ahojte, neviete prosim vas niekto, ako dlho sa premieta film od jeho premiery? Dakujem za odpovede :)) Otvor fórum »
13. 10. 2013 18:18
2
Grantov formulár
Kto vie čo to je tak , program a všetko mám ako tak porobené, už mi len chýba "geniálny" názov projektu a vážne ma nič nenapadne aj keby som veľmi chcela, mám toho dosť už. *H-e-l-p* Otvor fórum »
13. 10. 2013 17:59
15
Bločková lotéria
http://vas. cas. sk/clanok/8603/ludia-su-z-loterie-zmateni-na-blockoch-su-dva-casy-bude-aj-vyhra-dvojnasobna. html kedže mám aj ja taký problém že na bločkoch mám dva časy a v tomto článku je písané že mám zaregistrovať čas ktorý je neskorší a je bližšie k Otvor fórum »
13. 10. 2013 17:58
7
Legálne používanie programu
Ahojte. Moja škola vlastní program Dreamweaver (na úpravu html kódov). Môžem ho v škole používať na tvorbu mojej vlastnej web stránky aj keď ho nemám zakúpený? Nie len na učenie ale aj na tú tvorbu už mojej... Otvor fórum »
13. 10. 2013 17:28
132
Diabol a duše
S kamarátkou sme sa bavili o zapredaní duše. A tak ma napadlo, že čo má vlastne diabol z toho, že má naše duše? Lebo som čítala v jednej knihe, že vám splní všetky želania ak mu... Otvor fórum »
13. 10. 2013 17:27
75
Co ste dnes sppapkalii? :P
viem ze take fora tu uz boli ale tak mna zaujima co ste spapkali dnes vsetko, kto je najvaci papac?? ham ham... no piste :D Otvor fórum »
13. 10. 2013 17:07
16
Ktorý je váš najobľúbenejší OST z anime?
Môj je tento : http://www. youtube. com/watch?v=3nQNSLB3Lpk a tento http://www. youtube. com/watch?v=03qBqP2I4p8 :) (áno viem, že to niektorých nezaujíma.. možno všetkých.. no ja sa nudím a preto sa pýtam) Otvor fórum »
13. 10. 2013 17:07
27
čo urobiť, kebyže,,.
pýtam sa hlavne dievčat, ale aj chalani sa môžu vyjadriť. ... Otvor fórum »
13. 10. 2013 16:53
31
Skype chatting n
Teens..Chodievate na chatroulett, ked prave nemate partnera..:D ja hej, ale vždy je to jedna ku tisicu aby som našiel neaku Slovenku alebo Češku na SEX pokec.. Kto mate zaujem pište vek a skype :D ; ) Otvor fórum »
13. 10. 2013 16:31
3
Vysoká škola
Ahojte. Som na Birdze nová a ak by ste tu bol niekto študujúci na VŠ logistiky v Přerově, mohol by ma informovať o všetko ako to tam chodí? Budem veľmi vďačná ak sa niekto nájde.... Otvor fórum »
13. 10. 2013 16:09
12
Nepoznáte náhodou nejaký boost ktorý by mi zvýšil FPSka v hrách ?
za radu Ďakujem :) Otvor fórum »
13. 10. 2013 16:01
6
Jednoduché cudzojazyčné seriály
Ahoj, chcem sa spýtať, že či nepoznáte nejaké jednoduché cudzojazyčné seriály? Lebo učitelia nám hovoria že máme si nejaké takéto seriály nájsť, že pochytíme akcet a nejaké slovíčka. Potrebujem hlavne: nemčinu, francúzštinu a španielčinu.... Otvor fórum »
13. 10. 2013 15:57
4
Thermo oblecenie
Zdravim, chcela by som vediet vase nazory, resp. skusenosti s nejakou znackou thermo oblecenia. Alebo z akeho materialu by malo byt, nech ma co najlepsie vlastnosti. Dnes uz i v kauflande, lidli ci... Otvor fórum »
13. 10. 2013 15:45
26
Predvianočné B. stretko
Čo keby sme naplánovali nejaké predvianočné B. stretko? Viem, že je dosť skoro to riešiť teraz, len by ma zaujímalo, či by bol záujem o takéto niečo. Môžete kludne napísať aj miesto, kde by... Otvor fórum »
13. 10. 2013 15:22
4
EUBA- MRIT zapocet
Ahojte prosim Vas tí co studujete na eube su tazke zapocty ? co vsetko treba vediet na zapocty(ET, PH, MAT, MARKETING) teoriu tiez ? popripade nejake rady... dik :)) Otvor fórum »
13. 10. 2013 14:19
12
Občasné prehrievanie notebooku
Ide oto že mám problém s notebookom. Občas sa mi prehrieva a občas je to v pohode. Povedzme napríklad 1. septembra sa mi prehrieval jeden cely tyžden to je prehrievanie je hrozné ide mi to na ruku... Otvor fórum »
13. 10. 2013 13:40
27
Steven King
Ahojte:) , akú knihu od Stevena Kinga by ste mi odporúčali prečítať ako prvú? Dakujem za odpoved :) Otvor fórum »
13. 10. 2013 13:19- 1 Do ktorej fakulty by vás zaradil triediaci klobúk?
- 2 Potešilo by vás, keby sa vám občas ozve bývalý partner s tým ako sa máte?
- 3 Nosite dioptricke okuliare alebo sosovky?
- 4 Mám v kapse 1 frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Sprévou
- 5 Máš chlpaté vajcia
- 1 Ktoré z mojich najobľúbenejších seriálov ste tiež pozerávali?
- 2 Aký mód používate na Birdzi?
- 3 Do ktorej fakulty by vás zaradil triediaci klobúk?
- 4 Potešilo by vás, keby sa vám občas ozve bývalý partner s tým ako sa máte?
- 5 Nosite dioptricke okuliare alebo sosovky?
- 6 Mám v kapse 1 frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Sprévou
- 7 Máš chlpaté vajcia