Diskusie - 2608. stránka fóra
10
Knihy minulých storočí,, ; )
Zdravím.. :) Ľudia ktorí ľúbite knihy, neviete mi poradiť nejakú fajn knihu, ktorej dej sa odohráva v 19, 20 storočí? Niečo ako napr. Dr. Quinnová... Zamilovala som sa do toho obdobia, tak... Otvor fórum »
14. 10. 2013 19:19Portfólio na Interiérový dizajn
Ahojte :) Máte prosím vás niekto skúsenosť s týmto odborom? Chcela by som skusiť ID vo VB a tam by sa mi portfolio zišlo. Len neviem ako na to. Má niekto skúsenosť? Ďakujem Otvor fórum »
14. 10. 2013 19:13
8
Hľadám taktickú, realistickú hru
Hlavne aby bola realictická v tom že keď ma niekto streli tak ma strelí:) napr. S. W. A. T 4 ale népačia sa mi hry kde niekoho strelím a nemá pristrel , ani z neho netecie... Otvor fórum »
14. 10. 2013 19:11
3
Hľadanie kníh na SR - názov stránky
Ahojte, ako sa prosím volala tá stránka, je to zrejme nejaký aktuálny projekt. Ide o to, že zanecháte ľubovolnú knihu niekde položenú, na tej stránke označíte presné miesto, kde ste ju nechali a niekto... Otvor fórum »
14. 10. 2013 19:10
10
Nelegálna licencia od EA
No začalo to tak že môj braček chcel hru Simcity 5. Tak si na nete našiel tutorál ako to cracknut. Tak mi v PC zmenil Host a nainštaloval mi nelegálnu licenciu od EA. Neviete náhodou ako sa... Otvor fórum »
14. 10. 2013 18:48
8
Základy jazyka
Kedy si podla vas clovek moze povedat ze ovlada zaklady nejakeho cudzieho jazyka ? co vcsetko musim vediet ? Otvor fórum »
14. 10. 2013 18:37
12
McDonald's
Brigádovali ste tam niekto ? :) Chcem počuť nejaké reálne názory ľudí, ktorí tam robili, nie tých, čo na to nadávajú ani tam nepracovali nikdy. Ide mi hlavne o to, koľko ste dostáali na hodinu,... Otvor fórum »
14. 10. 2013 18:34
29
Ste za to, aby maloleté deti mali prístup na internet?
- samozrejme, nedá sa im to v dnešnej dobe odoprieť
- iba ak pod rodičovskou zámkou, priamo pri rodičovi, a pod.
- nie, decká, čo ešte ani nie sú v puberte, by sa mali hrať vonku s kamarátmi a nie sedieť za počítačom
Ďalšie možnosti »
14. 10. 2013 18:21- iba ak pod rodičovskou zámkou, priamo pri rodičovi, a pod.
- nie, decká, čo ešte ani nie sú v puberte, by sa mali hrať vonku s kamarátmi a nie sedieť za počítačom
Ďalšie možnosti »
21
Ako oznamujete ,,.
Ako oznamujete ľuďom nepríjemné správy, ktoré nechcú počuť? Mate na to nejaký špeciálny spôsob, ktorý funguje zaručene ? Otvor fórum »
14. 10. 2013 18:13
7
Martin Hlinka a jeho knihy
Aký máte názor na jeho knižné produkty. Pomohli vám? Máte kúpenú nejakú jeho knihu? Otvor fórum »
14. 10. 2013 18:11
18
Hudba na temu vojna
Na imatrikulacky potrebujeme nejaku hudbu na temu vojna, tak ak viete nejaku hudbu co by bola vhodna k tejto teme, prosim Otvor fórum »
14. 10. 2013 18:03
13
Trsátko
Nevie niekto, či by sa niekde nedalo kúpiť trsátko s nejakou konkrétnou kapelou/hudobným skladateľom? niečo ako toto: http://www. rock-music. estranky. cz/img/picture/410/trso. jpg Otvor fórum »
14. 10. 2013 17:15
24
Ak by sa USA rozpadlo, kdo ho nahradí?
Uz je to tam fakt vážne, celé USA sa začína rozpadat ..... Neviem či sa zachráni, ale ak by sa rozpadlo, kdo ho vlastne nahradí?? Čína? To by bolo teoreticky možné, ale.... Teraz tam chceli... Otvor fórum »
14. 10. 2013 17:07Nagelované háro
Určite ste si všimli ako veľmi veľa chalanov zrazu začalo chodiť vonku ako zo sériovej výroby :D všetci vlasy nagelované a po bokoch skrátene alebo vyholené.. tak ma zaujímalo sa spýtať dievčat tuto na birdzi či sa vám tento štýl... Otvor fórum »
14. 10. 2013 16:51
28
Je rozvod verejny sud?
Ahojte, prosim vas, chcela by som sa opytat, ci je rozvod verejny sud? chcela by som sa ist pozriet a zucastnit sa rozvodu mojich rodicov .. nie ako svedok, predvolana nie som, ale len tak... Otvor fórum »
14. 10. 2013 16:13
8
Najlepšia učebnica francúzštiny
Ahojte, tl ktorí sa učíte francúzštinu, akú učebnicu používate? Učiteľka nám radí http://www. martinus. sk/?uItem=117635 . No to je iba ako krúžok čiže raz do týždňa 45 min. Takže sa to budem väčšinou učiť doma... Otvor fórum »
14. 10. 2013 15:59
43
Kedy ste naposledny dostali v škole päťku?
14. 10. 2013 15:18- 1 Do ktorej fakulty by vás zaradil triediaci klobúk?
- 2 Potešilo by vás, keby sa vám občas ozve bývalý partner s tým ako sa máte?
- 3 Nosite dioptricke okuliare alebo sosovky?
- 4 Mám v kapse 1 frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Sprévou
- 5 Máš chlpaté vajcia
- 1 Ktoré z mojich najobľúbenejších seriálov ste tiež pozerávali?
- 2 Aký mód používate na Birdzi?
- 3 Do ktorej fakulty by vás zaradil triediaci klobúk?
- 4 Potešilo by vás, keby sa vám občas ozve bývalý partner s tým ako sa máte?
- 5 Nosite dioptricke okuliare alebo sosovky?
- 6 Mám v kapse 1 frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Sprévou
- 7 Máš chlpaté vajcia