Diskusie - 2591. stránka fóra
38
Aj vy začínate mať radi USA?
Vždy som USA nenávidel a aj nenávidím, ale poslednú dobu uz menej, uz nie je vzor sveta, uz to nie je také....... ako bývalo. Teraz bolo v správach ze sa nemecká kancelárka narovinu opýtala... Otvor fórum »
24. 10. 2013 19:29
14
Biochémia alebo Veterina
Zdravím, nepodarilo sa mi nikde nájsť diskusiu na kombináciu týchto tém, tak sa chcem spýtať na vaše skúsenosti a rady. Budúci rok maturujem, chcela by som študovať buď biochémiu na Masarykovej univerzite v Brne, alebo... Otvor fórum »
24. 10. 2013 19:29
13
Názov PC hry
Ahojte, rád by som si stiahol jednu hru čo som hral už dáávno ale neviem jej názov a vy určite budete vedieť. Išlo tam o demoličné nejaké skoky s autami a tak, ale nebol to FlatOut...... Otvor fórum »
24. 10. 2013 18:34
5
Potrebujem pomoc
Prosím ak viete hocijaku stránku , kde by som si mohlapozrieť film parfum . príbeh vraha , tak miprosím poradte . Ja som si ho aj stiahla , ale nejde mi spustiť a zatiaľ som nič nenašla.... Otvor fórum »
24. 10. 2013 18:16
27
Váš obľúbený citát o živote
Ahoj, vytváram zbierku zaujímavých citátu o živote, tak by som rád vedel, či máte nejaký obľúbený citát na túto tému. Ja mám asi najradšej citát Johna Lennona: „Keď som mal... Otvor fórum »
24. 10. 2013 18:01
42
Nakupuješ v mäsiarstve?
- Nie, všetko čo chcem majú v super/hypermarketoch
- Nie, som vegán / vegetarián / inak deformovaný/á :D
- Nie - iný dôvod (?)
Ďalšie možnosti »
24. 10. 2013 17:21- Nie, som vegán / vegetarián / inak deformovaný/á :D
- Nie - iný dôvod (?)
Ďalšie možnosti »
45
Kamaratstvo po vztahu
Máte zo svojimi ex dobry vztah ? Ja stale svoju ex velmi lubim , aj ked ona kumne nič neciti a je to premna dosť ťažke sa snou stretnuť na káve a tak ale som rad že zostavame aspon ako... Otvor fórum »
24. 10. 2013 17:17
19
Aky telefon je podla vas najlepší?
Idem si kupovať nový telefon, poradte mi aky je podla vas najlepší. Hlavne nech ma dobrý foťák ! :) Otvor fórum »
24. 10. 2013 17:15
1
Renesanční království
Hral alebo hrá niekto túto hru? Aká je podľa vás? Mne pripadá celkom zaujímavo.. aspoň podľa opisu v úvode http://www. renesancnikralovstvi. com/#index Otvor fórum »
24. 10. 2013 16:55
3
Elektronické cigarety a liquidy
V minulosti som už elektronickú cigaretu mal. Teraz si chcem ale kúpiť jednu novinku originál od joyetech žiadne faky za 10 eur čo sa za tížden už nedajú fajčiť. Chcem sa opýtať či s ňou náhodou nemáte niekto... Otvor fórum »
24. 10. 2013 16:45
16
EX-darček
takže ahojte , mám na vás taku otazku čo by ste vy spravili..holka mi dala kopačky a ja ju stále velmi lubim a pred nedávnom mala narodky no od vtedy sme neboli spolu osobne tak som jej nemala... Otvor fórum »
24. 10. 2013 16:30
11
Zoznamovanie
po akej dobe ste sa zoznamili s partnerovymi rodičmi a naopak .. ? :D zobrali to v pohode alebo ste sa im nepáčili, aké boli reakcie a ako to prebiehalo ? :D Otvor fórum »
24. 10. 2013 16:24
34
Jak urobit aby mi narastol penis ?
Caute mam problem z penisom podla mna ho mam moc maly a zacinam sa zato aj hanbyt. Ked mi nestoji mam ho uplne mini a aj ked mi stoji je taky no polda mna mali. Ked... Otvor fórum »
24. 10. 2013 16:19
3
Preinšťalovať Windows
Ako mám preinštalovať windows ak mám dáta na usb??? S Visty na Windows 7. Otvor fórum »
24. 10. 2013 16:11
43
Zamerajte sa na matematiku! - IQ na prirodne vedy - vraj študovať prírodne vedy na VŠ dokážu ľudia s IQ nad 120, iní maju moc ve
- človek s IQ 100 - 120 moze skončiť školu
- len človek s IQ 120 - viac dokáže skončit taku školu
Hlasuj »
24. 10. 2013 15:32- len človek s IQ 120 - viac dokáže skončit taku školu
Hlasuj »
4
ArchLord
Co si myslíte o tejto MMORPG hre? Ja by som ju siel hrať, ale vôbec ju nepoznám.... Nehral ju náhodou niekdo? Ak áno aké by ste mi dali rady? Aké + a aké - má hra? A kolko bodov... Otvor fórum »
24. 10. 2013 15:06
39
Máte problémy so svojimi susedmi ?
Len tak sa pýtam že akých máte susedov , či su mlady alebo starý ..lebo ja mam same stare babky susedy ..a jedna mi lezie uplne na nervy ... ani nevie odzdravit :D a iba si hovadiny vymýšla... Otvor fórum »
24. 10. 2013 15:00
8
Aký piercing je podľa vás naj atypickejší?
Aký piercing je podľa vás najatypickejší/ najnezvyčanejší -neviem to asi správne vyskloňovať trapas čo ? :D Prečo? Otvor fórum »
24. 10. 2013 14:55- 1 Nosite dioptricke okuliare alebo sosovky?
- 2 Mám v kapse 1 frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Sprévou
- 3 Máš chlpaté vajcia
- 1 Ktoré z mojich najobľúbenejších seriálov ste tiež pozerávali?
- 2 Aký mód používate na Birdzi?
- 3 Do ktorej fakulty by vás zaradil triediaci klobúk?
- 4 Potešilo by vás, keby sa vám občas ozve bývalý partner s tým ako sa máte?
- 5 Nosite dioptricke okuliare alebo sosovky?
- 6 Mám v kapse 1 frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Sprévou
- 7 Máš chlpaté vajcia