Diskusie - 2582. stránka fóra
27
Americké filmy vs. Slovenské filmy
Prečo sú americké filmy v takej super kvalite? Teraz nemyslím efekty a podobne ale kvalitu obrazu a zvuku. Proste vždy keď vidím slovenský alebo český film, príde mi to ako točené mobilom a zvuk ako keby bol nahravaný... Otvor fórum »
29. 10. 2013 19:47
26
Vzťah kresťan a jehovov svedok
Zdravím, čo si myslíte o takejto kombinácii. Ak sa majú dvaja radi a jediné čo ich rozdeľuje je viera a katolícka rodina (darmo miluj blížneho svojho) nesúhlasí aby takýto vzťah vôbec bol. Stretli ste sa s... Otvor fórum »
29. 10. 2013 19:44
70
čeština a vy
zdravím. tak mi napadlo (jednak mi to hlavou prebiehalo veľakrát, navyše, je to výročie založenia ČSR-hej, včera a zajtra) plus, robím taký menší projekt/prieskum, tak by ma zaujímalo ako vnímate češtinu vy? aký... Otvor fórum »
29. 10. 2013 19:18
9
Problémy modernych štátov,,.
Ako dopadnú problémy co sa týka obyvateľstva moderných štátov? Týka sa to najmä Nemecka a Ruska...... V Nemecku počet Nemcov klesá lebo tam imigruje veela moslimov. Podobný problém je v Rusku..... Ako sa to bude riešiť? V Berlíne... Otvor fórum »
29. 10. 2013 18:57
22
Aké máte skúsenosti?
Máte niekto skúsenosti s hormonálnom liečbou akné, mastných vlasov a pod. ? No v podstate oficiálne je to na liečbu akné, ale malo by to pomáhať aj na vlasy, tie vlasy ma zaujímajú viac. Píšete, ... Otvor fórum »
29. 10. 2013 18:54
5
Vs-informatika
Mozno to bude zniet smiesne, ale ak sa chcem hlasit na informatiku musim vediet programovat ? ( na skole sme robili len v pascale a aj to nebolo nic moc). Otvor fórum »
29. 10. 2013 18:44
4
Vie niekto o vkusnom štvorjadrovom mini pc?
zdravím tunajších pc geekov, vzhľadom k tomu, že veľa veľa rokov nesledujem dianie v pc a windows svete (som vychovaný na apple sw a hw) a k tomu, že momentálne nemám dostatok času na... Otvor fórum »
29. 10. 2013 18:20
14
ADK
Neviete kde na nete by sa dali nájsť vypracované cvičenia z ADK pre prvý ročník obchodných akademí ? (na hodine sa mi to nechce nikdy písať O:) Otvor fórum »
29. 10. 2013 18:18
4
Nestíham a kto vie skvele anglicky alebo čítal niečo od S. E. Taylor?
Takže nechcela som to sem dávať ale zufale časy si žiadaju zufale činy.... kto vie perfektne anglicky a prečítal by si toto a zhruba by mi povedla o čom to je? Časový limit je hodina: http://citeseerx. ist.... Otvor fórum »
29. 10. 2013 17:25
55Facebook
V poslednom čase sa v okolí každý len cez Facebook dohaduje, rozpráva a podobne. Ja osobne som si ho minulý rok zrušila kvôli fotkám, ohováračkách, klamstvách a podobne. Som bez neho spokojná, ani mi... Otvor fórum »
29. 10. 2013 17:02
89
Dušičky
zaujímalo by ma, že keď na dušičky zapalujete na hrobe sviečky, či sa aj pomodlíte za jeho dušu, alebo len zapálite sviečku a odídete? a ešte, či aj kvety vtedy dávate na hrob Otvor fórum »
29. 10. 2013 14:31
38
Neda mi pokoj.
Tak ahojte, mám taký problém. Chodím s jedným chalanom už pol roka, chcem sa s ním rozísť pretože mi neskutočne vadí nedá mi vôbec dýchať proste každú pol hodinku mi volá stále chodí za mnou aj ked... Otvor fórum »
29. 10. 2013 13:17
35
Nadprirodzeno,,.
Veríte v nadprirodzeno? Táto téma ma napadla pri predchádzajúcom fóre o spadnutej poličke :D Otvor fórum »
29. 10. 2013 13:00
17
VŠ informatika ,,. Ktorá škola ?
Ktorú školu by ste mi poradili ak v buducnosti sa chcem uplatniť ako programator ? ... rozmýšlam medzi FI MUNI aplikovana informatika a FIT VUT ... viac ma to láka na tu masarykovu koli fyzike na vut... Otvor fórum »
29. 10. 2013 12:30
15
Nadprirodzene veci
Nedávno sa mi stalo, ze som prisla so sestrou a otcom na chatu, normálne sme odomkli, pootvarali okenice a zrazu spadla policka na druhej strane izby. my sme boli od nej asi 5 metrov, ... Otvor fórum »
29. 10. 2013 12:28
9
Kompilacia operačného systému
ako sa prekompiluje operačný systém napísaný v C a C++ atď.. ako je napr. Linux ... musí mať v sebe kompilátor ak áno ako ho zohnali .... pokiaľ neurobili vlastný v resp. ako to funguje....berte do úvahy... Otvor fórum »
29. 10. 2013 10:07