Diskusie - 2574. stránka fóra
8
Orange zimná reklama
Takže určite ste si už všimli v TV zimnú reklamu na orange paušál, kde tie detská skáču či čo robia pred dverami a chcú sa ísť lyžovať :D Mňa by zaujímalo kde je ten lyžiarsky vlek čo... Otvor fórum »
3. 11. 2013 21:33
16
NJ predložky s 3 a 4 pádom
Vie niekto pomôcť? som z toho kkt. google niečo aj našiel ale aj tak tomu nerozumiem kedy sa dáva der die das dem den vôbec netuším ako to funguje predložky viazané s týmto pádom viem čo znamenajú... Otvor fórum »
3. 11. 2013 20:57
16
Hladám pieseň
Neviem či to možem nazvat pesničkou.. ale som si istá že v názve bolo slovo Factory a je to viacmenej monoton.. proste len nejaky dlhy asi 7minutovy psycho zvuk pripominajuci smrt ( ano je to trosku divné ). ... Otvor fórum »
3. 11. 2013 20:04
20
Ako zareagovat na pozvanie von od odomna starsej zeny?
Prejavovala k vam naklonnost od vas starsia zena (cca 30 rocna)?, ist s nou na kavu? Prijali by ste jej pozvanie? Otvor fórum »
3. 11. 2013 19:56
3
Pomôžte mi násť túto pesničku z reklamy
Nepoznáte niekto prosím vás pesničku z tejto Lidl reklamy? http://www. youtube. com/watch?v=DcWHCyood1A&feature=c4-overview&list=UU5oGq-pQRauK3TFdDa0ZPAQ Moc sa mi páči a neviem ju nájsť.. Dikes :) Otvor fórum »
3. 11. 2013 19:47
13
Twilight
Ahojte prosím vás poradte mi kde stiahnuť alebo si online pozrieť všetky časti filmu twilight Dakujem Otvor fórum »
3. 11. 2013 19:35
20
Ktorý z týchto predmetov máte alebo mali ste radšej?
3. 11. 2013 19:05
28
Aký internet v mobile používate?
Ktorý sa najviac oplatí? Používam SURF MAX (2000MB) od Telekom za 9 eur a to mi na 30 dní nevydrží :D Otvor fórum »
3. 11. 2013 18:57
11
Nemecko vs. USA
Kvôli NSA ma Nemecko na USA nervy, ukazuje sa ze ľudia v Nemecku spehovalo NSA az niekoľkonásobne viac ako v zbytku EU... USA to popiera, Obama vraj o tom nevedel a keď prišla nemecka kancelarka do Washingtonu,... Otvor fórum »
3. 11. 2013 18:50
37
Orálny sex
Ahojte baby, chcela by som sa vás opýtať, aké pocity vo vás navodzuje orálny sex(keď ho prijímate), dokážete takto dosiahnuť aj orgazmus?Čo sa mňa týka, mám v tomto trošku blok, akoby som sa nemohla uvoľniť a... Otvor fórum »
3. 11. 2013 18:42
19
Dokážete mať rozčítaných viac kníh naraz?
- áno, bez problémov
- nie
- ...Ooo if the sky comes falling down, for you, theres nothing in this world I wouldnt do.
Hlasuj »
3. 11. 2013 17:54- nie
- ...Ooo if the sky comes falling down, for you, theres nothing in this world I wouldnt do.
Hlasuj »
21
Osoby mužského pohlavia, aké darčeky najradšej dostávate, a aké neznášate dostať?
Ahojte, tak ma zaujíma, čo vám osobne v prípade vašich sviatkov/Vianoc robí najviac radosť? Je nejaký darček, ktorý neradi dostávate a aj tak vám ho pravidelne dávajú? (ponožky, pyžamo, šál) Je niečo, čo vždy... Otvor fórum »
3. 11. 2013 17:28
10
Mierne pokročilá hra na gitare
Ahojte všetci. :) Strašne by som chcel vedieť hrať na gitare, ale nie take klasicke vybrnkavačky ale už normálne pesničky ktoré sa mi páčia. Chcel by som aj hrať na elektrickej gitare ale najprv musim zvládnuť klasicku.... Otvor fórum »
3. 11. 2013 16:18
9
Hladám jednu rozprávku
Ide o dosť starú rozprávku , ked som ju videla, chodila som ešte na základnú a viem len tolko že nejaký chlapec sa niekde vybral, neviem kvôli čomu a cestou sa mu stali rôzne veci ale to... Otvor fórum »
3. 11. 2013 15:47
3
Ako sa volá tento film ?
Bol to film o nejakom chalanovi on musel chodiť k takému psychologovi a oni sa raz rozpravali na lavičke a ten psycholog mu povedal zopár takých dojímavých viet. ešte si pamätám ako mu hovoril o tom ako stretol tu... Otvor fórum »
3. 11. 2013 15:41
24
Enjoyed/enjoying
čaute :) mam malu otazku pišem esej na anglinu, a potrebovala by som poradiť .. vo vete I enjoyed/was enjoying everything around me, the beautiful nature covered by white snow bla bla bla :D je to myslene... Otvor fórum »
3. 11. 2013 15:20
82
Čo robíte keď nepijete?
Nedávno tu bolo fórum o tom, ako často ľudia pijú. A našli sa tam aj ľudia, ktorí vôbec nepijú. Chcel by som sa spýtať, že čo robíte keď nepijete? Stretávate sa tiež s ľuďmi čo... Otvor fórum »
3. 11. 2013 14:47