Diskusie - 2572. stránka fóra
6
Cennik Bratislavskej boxerne
Neviete kde ma Bratislavká boxerňa napísaní online cenník? Alebo poprípade neviete koľko sotja tréningy? Za odpovede ďakujem. Otvor fórum »
4. 11. 2013 21:39
70
Prečo je moderné nenávidieť USA? :D
Otázka jasná..... Všetci všade hovoria ze jak sa američania všade strkajú a všetkonnicia, jak nás okrádajú a spehuju, ............. Dokonca aj moje 2 spolužiačky co chceli odísť pacovat do USA a nedali naň dopustiť majú teraz... Otvor fórum »
4. 11. 2013 21:30
8
Basketbalové botasky na zimu
Nosí z Vás niekto v zime basketbalové botasky vonku do snehu? aké s tým máte skúsenosti, nepremoká to? Otvor fórum »
4. 11. 2013 21:25
31
Skrýša :D
poterbujem aby ste mi poradili nejake miesto doma v 3 izbovom byte, ktory zdieľam s mamou a sprostou sestrou , ktore sa mi vo všetko hrabu a všetko snoria, kde si môžem skryť od nich NEJAKE TAJNE... Otvor fórum »
4. 11. 2013 20:22
15
Boľavé kríže
Môže mi niekto povedať ako zmierniť bolesť krížov ??(neviem či som dobre skloňovala, ale teraz je to jedno) Občas sa neviem ani pohnúť... . Otvor fórum »
4. 11. 2013 20:13
9
Slovenský jazyk
bol by mi niekto ochotný opraviť chyby v takom testíku ktorý by som mu poslala? za odpovede vopred ďakujem Otvor fórum »
4. 11. 2013 20:12
9
Choroba a šport
čavino, som chorá a v telke som počula že by mali chorí chodievať von a športovať. a ja mám rada šport len práve pre tu chorobu ležím doma pod perinkou. mám teplotu a keď sa zhlboka nadýchnem/vydýchnem,... Otvor fórum »
4. 11. 2013 20:03
5
Kde je pomnožné podstatné meno, prosím?
Spoločenské správanie uplatňujeme denne a ako ukazujú dejiny, jeho rešpektovanie je nevyhnutné pri vzájomnom porozumení a vytváraní pozitívnych medziľudských vzťahov. Prijímame ho a dodržiavame napriek tomu, ... Otvor fórum »
4. 11. 2013 19:48
91
Len takýto príklad: ste kresťan a len preto, aby ste ukázali aký dobrý kresťan ste pozývate farára na v
- ano, jasné že pozvem, veď záleží mi hlavne na jeho mienke
- ani náhodou, rodinná oslava je rodinná oslava a farár nech si chodí do kostola
- na svadobnú hostinu ho určite pozvem, ale to je všetko
Ďalšie možnosti »
4. 11. 2013 19:46- ani náhodou, rodinná oslava je rodinná oslava a farár nech si chodí do kostola
- na svadobnú hostinu ho určite pozvem, ale to je všetko
Ďalšie možnosti »
Keby bola zombie apocalypsa ako vo walking dead,,,,.
... koho by ste chceli do týmu? kamarátov, rodinu alebo radšej by ste stretli niekoho ako je Daryl a Merle Dixon (postavy z Walking Dead)? :D ... a aký typ života by ste sa snažili... Otvor fórum »
4. 11. 2013 19:44
55
Alkohol.
Predstavte si, že idete na chatu na 2 dni a 2 noci a išli by ste tam aj za účelom piť alkohol. Každý si kupuje alkohol sám. Aké druhy a množstva alkoholu by ste si zobrali (len... Otvor fórum »
4. 11. 2013 19:11
12
Aké sú teraz najviachrane pesničky v rádiách?
Dajte nejaký zoznam, ktoré pesničky a interpreti sú teraz "in" čo sa týka aj zahraničia aj slovenskej hudby..nwm, nejak som neni v obraze čo sa čúva :D Otvor fórum »
4. 11. 2013 19:09Www. apmnews..
web o médiách, trendoch, aktuality, auto-moto, pc, a ekonomika. www. ampnews. sk Otvor fórum »
4. 11. 2013 19:08
11
Dobrá učebnica z chémie
Ahojte =) chcela by som sa opýtať, či mi náhodou neviete poradiť nejakú dobrú knihu o chémii. Idem z nej maturovať, a treba mi ju aj na prijímačky na VŠ. Chcela by som, aby nebola... Otvor fórum »
4. 11. 2013 18:54
7
Problém s komunikáciou
Ahojte.. v siedmych sa moji rodičia rozviedli a od vtedy sme sa s nikým ja a moja babka nestíkali, neprímali návštevy, nechodili na ne ani nič podobné... žila som v 1izbovom byte 9 rokov s maminou, ... Otvor fórum »
4. 11. 2013 18:53
17
Muchy
Takže , v starovekom Egypte bola mucha posvätnou bytosťou-hmyzom, v novovekej hudbe sa objavuje v spojitosti s cigánmi, ako veľké čierne muchy, samozrejme v extrémistických kontextoch. Máte radi muchy? Otvor fórum »
4. 11. 2013 17:59