Diskusie - 2571. stránka fóra
9
Vianočný projekt
Keby ste mohli, akoby ste vylepšili Vianoce vo vašom meste? Proste že by ste mohli nejako prispieť k takej celkovej vianočnej atmosfére, dajme tomu že na námestí - živá hudba, akcie pre deti, rozdávanie medovníčkov a... Otvor fórum »
5. 11. 2013 18:53
62
Aké zákusky máte radšej?
5. 11. 2013 18:21
56
HLADOVKA
ludia kolko dni najviac ste vydržali nejest? myslim tym absolutne nič nejest, ani len list zeleniny no proste nič.. hm ? Otvor fórum »
5. 11. 2013 18:19
21
Matice
Dobry večer , nájdu sa znalci lineárnej algebri !? Konktretnejšie matice, inverznaaa matica. Vopred dakujem za vaše cenne rady Ochutnávka 1 2 3 = -1 2... Otvor fórum »
5. 11. 2013 17:34
2
Pesníčka
Ahojte neviete originálny názov tejto pesníčky? Potrebujem ju na program na stužkovu ale neviem ju nikde najsť :/ ďakujem :) http://www. youtube. com/watch?v=fk2Qsbj_nXM Otvor fórum »
5. 11. 2013 16:34
21
Naušnice alebo tunele
Ahojte mam na vas otazočku. Myslíte že velke kruhove naušnice pôsobia lacno? Kedysi som mala tuneliky ale prešlo ma to a teraz mi zase vrta v hlade dať si také veĺké pekné tunele. Čo si... Otvor fórum »
5. 11. 2013 16:09
48
34
Budete jesť banány aj po tomto čo uvidíte?
- Budem, ale určite si budem dávať väčší pozor!
- Pavúky, nepavúky, budem jesť banány ako doteraz!
- Po tomto ma už na ne prešla chuť!
Ďalšie možnosti »
5. 11. 2013 14:20- Pavúky, nepavúky, budem jesť banány ako doteraz!
- Po tomto ma už na ne prešla chuť!
Ďalšie možnosti »
132
Zožral svojho psa ktorý mu zachránil život
http://www. cas. sk/clanok/264605/dobrodruhovi-zozral-medved-vsetky-zasoby-musel-spravit-najtazsie-rozhodnutie-v-zivote. html co na toto poviete ? strasny kkt podla mna by som ubil neho tym kamenom alebo lopatou ja nechapem tieto pripady sak sa nazerem trav Otvor fórum »
5. 11. 2013 13:55
3
Nový TV
Čaute, uvažujem nad kúpou novej televízie, pretože si kúpim Xbox One, ktorý onedlho vyjde a rád by som privítal niečo bez nejakých extra smart funkcií. Proste TV s vysokým rozlíšením aj s nejakou vyššou uhlopriečkou,... Otvor fórum »
5. 11. 2013 13:42
16
Šampóny, sprchovacie gély, krémy na tvár na suchú, zmiešanú a mastnú pleť a iná kozmetika. Myslíte, že keď sa to veľmi dlho použ
Kto mám s tým skúsenosti, že mu šampón a iná kozmetika v budúcnosti urobila zdravotné problémy?? Baby všade sa hovorí, že parabény spôsobujú zhubné ba aj nezhubné nádory prsníkov, sodium laureth sulfate napríklad... Otvor fórum »
5. 11. 2013 13:40
52
Fajčenie
Na krabičke je napísané, že keď chcem prestať fajčiť, mám ísť za lekárom.. boli ste už niekto? čo vám povedal? (S pevnou vôlou to na mňa neskúšajte -_-) Otvor fórum »
5. 11. 2013 13:07
21
Vybil som si zuby
Vcera som si vybil tri zuby a dnes uz mam jak pan chrup uplne v pohode. Kamos mi odporucil http://www. dentalplus. sk , lebo ze jemu spravili vybity zub do par hodin. Dost ma to potesilo, ... Otvor fórum »
5. 11. 2013 12:52
10
PROBLEM S PC
Zdravím. Nevie niekto čo s tým keď mi skoro stále samo od seba myška označuje veci, samo klika a pritom ja nič nerobim. ? Antivirus mam zakupený na full verziu, dal som PC skontrolovať no nenašlo... Otvor fórum »
5. 11. 2013 12:19
5
Problem s pamäťovou kartou
Ahojte mam telefon sony xperia J a neviem vnom naformatovat pamätovku resp. vobec ju do telefonu neviem pripojit ani mi nezobrazuje ze je v telefone... Ako keby tam ani nebola. Karta je 100% funkcna pretoze na starom... Otvor fórum »
5. 11. 2013 10:49
13
Pesnička z detstva
Nepoznáte niekto pesničku, v ktorej sa spieva "Už ju mám, už ju mám, už ju v hlave mám, pesničku o piesni ako z hitparád, už je tam, už je tam, prvá v hitparáde,... Otvor fórum »
5. 11. 2013 09:29
2
Surveys
Máte skúsenosti so stahovaním nejakého súboru zo stránky kde zo vyžadovalo spraviť nejaká survey(poslať sms na nejakú audiotextovú hru či čo to je)... ? Otvor fórum »
4. 11. 2013 22:33
3
Názov pesničky
Zdravím, Ide o to že už dávno som nepočul jednu skladbu a chcel by som ju na stužkovej... Viem presne ako vyzerá klip ale ten asi nie je originál... a zopár slov... Je... Otvor fórum »
4. 11. 2013 21:46