Diskusie - 2571. stránka fóra
Keby bola zombie apocalypsa ako vo walking dead,,,,.
... koho by ste chceli do týmu? kamarátov, rodinu alebo radšej by ste stretli niekoho ako je Daryl a Merle Dixon (postavy z Walking Dead)? :D ... a aký typ života by ste sa snažili... Otvor fórum »
4. 11. 2013 19:44
55
Alkohol.
Predstavte si, že idete na chatu na 2 dni a 2 noci a išli by ste tam aj za účelom piť alkohol. Každý si kupuje alkohol sám. Aké druhy a množstva alkoholu by ste si zobrali (len... Otvor fórum »
4. 11. 2013 19:11
12
Aké sú teraz najviachrane pesničky v rádiách?
Dajte nejaký zoznam, ktoré pesničky a interpreti sú teraz "in" čo sa týka aj zahraničia aj slovenskej hudby..nwm, nejak som neni v obraze čo sa čúva :D Otvor fórum »
4. 11. 2013 19:09Www. apmnews..
web o médiách, trendoch, aktuality, auto-moto, pc, a ekonomika. www. ampnews. sk Otvor fórum »
4. 11. 2013 19:08
11
Dobrá učebnica z chémie
Ahojte =) chcela by som sa opýtať, či mi náhodou neviete poradiť nejakú dobrú knihu o chémii. Idem z nej maturovať, a treba mi ju aj na prijímačky na VŠ. Chcela by som, aby nebola... Otvor fórum »
4. 11. 2013 18:54
7
Problém s komunikáciou
Ahojte.. v siedmych sa moji rodičia rozviedli a od vtedy sme sa s nikým ja a moja babka nestíkali, neprímali návštevy, nechodili na ne ani nič podobné... žila som v 1izbovom byte 9 rokov s maminou, ... Otvor fórum »
4. 11. 2013 18:53
17
Muchy
Takže , v starovekom Egypte bola mucha posvätnou bytosťou-hmyzom, v novovekej hudbe sa objavuje v spojitosti s cigánmi, ako veľké čierne muchy, samozrejme v extrémistických kontextoch. Máte radi muchy? Otvor fórum »
4. 11. 2013 17:59
3
Poviedky,,.
Poznáte niekto nejaké dobré blogy s fantasy/romantickými poviedkami ? Otvor fórum »
4. 11. 2013 17:27
30
Kolko litrov vody(kohutkovej alebo mineralky) vipijete za 1den?
4. 11. 2013 17:08
21
Hodinky
Takže chcem si kúpiť hodinky, ale mám problém..... Chcem bud od značky Shark, tie su super, športové japonskej výroby..... Ale doma mám všetko nemecké a chcel by som aj hodinky :D nemecké su Kornen a... Otvor fórum »
4. 11. 2013 16:53
11
Kolac/torta
ahojte chcela by som frajerovi na narodeniny upiect nejaky zakusok alebo tortu. nejake tipy na nieco odskusane a fajn? pozeram aj na portaloch s receptami ale pytam sa aj tu. ak sa vam chce pozrite recept na nete a hodte... Otvor fórum »
4. 11. 2013 16:50
4
Obchodovanie na burze
Ahojte, hladam nejakú kvalitnú knihu kde sa dočítam ako to všetko funguje a jak si otvorím ten účet obchodovací na akej stránke a kde sa naučím princípy. P. s. som uplny nováčik takže by... Otvor fórum »
4. 11. 2013 16:35
5
ŠUV-KE
Chodíte tam niekto, chce tam niekto ísť? Je táto škola dobrá alebo si radšej vybrať gymnázium? Viem že táto téma tu už bola ale nejako ju neviem nájsť. Otvor fórum »
4. 11. 2013 15:35
26
Ako zaujať holku
Zdravím Vás, ako možno spoznať nejaké dievča bez pokecu, badoo a pod. ? Niekde na živo, zatial sa mi vobec nedarí, nuž výzorovo som priemerný ale ukecaný som dosť, vždy skončím status "kamarát" ale aspoň... Otvor fórum »
4. 11. 2013 14:37
- ani náhodou, rodinná oslava je rodinná oslava a farár nech si chodí do kostola
- na svadobnú hostinu ho určite pozvem, ale to je všetko
Ďalšie možnosti »