Diskusie - 2570. stránka fóra
16
Šampóny, sprchovacie gély, krémy na tvár na suchú, zmiešanú a mastnú pleť a iná kozmetika. Myslíte, že keď sa to veľmi dlho použ
Kto mám s tým skúsenosti, že mu šampón a iná kozmetika v budúcnosti urobila zdravotné problémy?? Baby všade sa hovorí, že parabény spôsobujú zhubné ba aj nezhubné nádory prsníkov, sodium laureth sulfate napríklad... Otvor fórum »
5. 11. 2013 13:40
52
Fajčenie
Na krabičke je napísané, že keď chcem prestať fajčiť, mám ísť za lekárom.. boli ste už niekto? čo vám povedal? (S pevnou vôlou to na mňa neskúšajte -_-) Otvor fórum »
5. 11. 2013 13:07
21
Vybil som si zuby
Vcera som si vybil tri zuby a dnes uz mam jak pan chrup uplne v pohode. Kamos mi odporucil http://www. dentalplus. sk , lebo ze jemu spravili vybity zub do par hodin. Dost ma to potesilo, ... Otvor fórum »
5. 11. 2013 12:52
10
PROBLEM S PC
Zdravím. Nevie niekto čo s tým keď mi skoro stále samo od seba myška označuje veci, samo klika a pritom ja nič nerobim. ? Antivirus mam zakupený na full verziu, dal som PC skontrolovať no nenašlo... Otvor fórum »
5. 11. 2013 12:19
5
Problem s pamäťovou kartou
Ahojte mam telefon sony xperia J a neviem vnom naformatovat pamätovku resp. vobec ju do telefonu neviem pripojit ani mi nezobrazuje ze je v telefone... Ako keby tam ani nebola. Karta je 100% funkcna pretoze na starom... Otvor fórum »
5. 11. 2013 10:49
13
Pesnička z detstva
Nepoznáte niekto pesničku, v ktorej sa spieva "Už ju mám, už ju mám, už ju v hlave mám, pesničku o piesni ako z hitparád, už je tam, už je tam, prvá v hitparáde,... Otvor fórum »
5. 11. 2013 09:29
2
Surveys
Máte skúsenosti so stahovaním nejakého súboru zo stránky kde zo vyžadovalo spraviť nejaká survey(poslať sms na nejakú audiotextovú hru či čo to je)... ? Otvor fórum »
4. 11. 2013 22:33
3
Názov pesničky
Zdravím, Ide o to že už dávno som nepočul jednu skladbu a chcel by som ju na stužkovej... Viem presne ako vyzerá klip ale ten asi nie je originál... a zopár slov... Je... Otvor fórum »
4. 11. 2013 21:46
6
Cennik Bratislavskej boxerne
Neviete kde ma Bratislavká boxerňa napísaní online cenník? Alebo poprípade neviete koľko sotja tréningy? Za odpovede ďakujem. Otvor fórum »
4. 11. 2013 21:39
70
Prečo je moderné nenávidieť USA? :D
Otázka jasná..... Všetci všade hovoria ze jak sa američania všade strkajú a všetkonnicia, jak nás okrádajú a spehuju, ............. Dokonca aj moje 2 spolužiačky co chceli odísť pacovat do USA a nedali naň dopustiť majú teraz... Otvor fórum »
4. 11. 2013 21:30
8
Basketbalové botasky na zimu
Nosí z Vás niekto v zime basketbalové botasky vonku do snehu? aké s tým máte skúsenosti, nepremoká to? Otvor fórum »
4. 11. 2013 21:25
31
Skrýša :D
poterbujem aby ste mi poradili nejake miesto doma v 3 izbovom byte, ktory zdieľam s mamou a sprostou sestrou , ktore sa mi vo všetko hrabu a všetko snoria, kde si môžem skryť od nich NEJAKE TAJNE... Otvor fórum »
4. 11. 2013 20:22
15
Boľavé kríže
Môže mi niekto povedať ako zmierniť bolesť krížov ??(neviem či som dobre skloňovala, ale teraz je to jedno) Občas sa neviem ani pohnúť... . Otvor fórum »
4. 11. 2013 20:13
9
Slovenský jazyk
bol by mi niekto ochotný opraviť chyby v takom testíku ktorý by som mu poslala? za odpovede vopred ďakujem Otvor fórum »
4. 11. 2013 20:12
9
Choroba a šport
čavino, som chorá a v telke som počula že by mali chorí chodievať von a športovať. a ja mám rada šport len práve pre tu chorobu ležím doma pod perinkou. mám teplotu a keď sa zhlboka nadýchnem/vydýchnem,... Otvor fórum »
4. 11. 2013 20:03
5
Kde je pomnožné podstatné meno, prosím?
Spoločenské správanie uplatňujeme denne a ako ukazujú dejiny, jeho rešpektovanie je nevyhnutné pri vzájomnom porozumení a vytváraní pozitívnych medziľudských vzťahov. Prijímame ho a dodržiavame napriek tomu, ... Otvor fórum »
4. 11. 2013 19:48