Diskusie - 2569. stránka fóra
124
Módna polícia, módni kukláči
ku niektorým z vás by mala v noci bez upozornenia nabehnúť módna polícia a kukláči, mali by vám vybrakovať šatníky, poliať tie veci bezínom a podpáliť!!....prípadne poliať tie veci benzínom priamo na vás....... naučte sa už obliekať a... Otvor fórum »
5. 11. 2013 22:57
6
Akú tému na divadlo ? Prosím poradte ,,.
Ahoj , potrebovala by som poradiť ... U nás na škole prebieha každý rok taká "olympiáda " a sú tam rôzne disciplíny no to je nepodstatné len by som potrebovala poradiť na jednu disciplínu a tou je DIVADLO... Otvor fórum »
5. 11. 2013 21:57
9
FB: Admin
Kto ste adminom nejakej stránky na fb? potrebujem sa dačo spýtať Otvor fórum »
5. 11. 2013 21:37
16
Náhrada za hnedý cukor
gazdinky, myslíte že keď pri pečení namiesto hnedého cukru použijem normálny bude to vadiť? je vôbec medzi nimi nejaký rozdiel? Otvor fórum »
5. 11. 2013 21:03
4
Zavislost spotreby paliva od rýchlosti
zdravim všech priaznivcov automobilov. Hľadám stránku kde sú grafy zavislosti spotreby určitého rýchleho auta(napr. mazda, ferrari, daco co ide nad 200 km/h) od rychlosti auta. Pricom berieme ze pilot(šofér rýchleho auta) vie dokonale presne... Otvor fórum »
5. 11. 2013 19:54
14
Mega chytlava tanečná pesnička
Ahote, v piatok mam stužkovu a musim vymysliet tanec so spolužiakom a nemam šajnu na aku pesničku..Poradili by ste mi? hociakého šanru lenn nech je uplne taká tanečná, chytlava..iečo ako zuzulienka ..dakujem Otvor fórum »
5. 11. 2013 19:37
8
Inštalácia Borland Pascal
Zdravím, chcela by som sa spýtať, ako mám nainštalovať Borland Pascal, ktorý som si stiahla zo školského PC na usb. Je tam veľa priečinkov: BGI, BIN, SOURCE, UNITS, windows... Ako to mám nainštalovať? ... Otvor fórum »
5. 11. 2013 19:32
30
Cierny alebo hnedy ?
keby ze kupujete polku psa spolu s partnerom a je dostupny vo farbe ciernobiely a hnedobiely. ktoru uprednostnite ? border kolia. Otvor fórum »
5. 11. 2013 19:23
9
Vianočný projekt
Keby ste mohli, akoby ste vylepšili Vianoce vo vašom meste? Proste že by ste mohli nejako prispieť k takej celkovej vianočnej atmosfére, dajme tomu že na námestí - živá hudba, akcie pre deti, rozdávanie medovníčkov a... Otvor fórum »
5. 11. 2013 18:53
62
Aké zákusky máte radšej?
5. 11. 2013 18:21
56
HLADOVKA
ludia kolko dni najviac ste vydržali nejest? myslim tym absolutne nič nejest, ani len list zeleniny no proste nič.. hm ? Otvor fórum »
5. 11. 2013 18:19
21
Matice
Dobry večer , nájdu sa znalci lineárnej algebri !? Konktretnejšie matice, inverznaaa matica. Vopred dakujem za vaše cenne rady Ochutnávka 1 2 3 = -1 2... Otvor fórum »
5. 11. 2013 17:34
2
Pesníčka
Ahojte neviete originálny názov tejto pesníčky? Potrebujem ju na program na stužkovu ale neviem ju nikde najsť :/ ďakujem :) http://www. youtube. com/watch?v=fk2Qsbj_nXM Otvor fórum »
5. 11. 2013 16:34
21
Naušnice alebo tunele
Ahojte mam na vas otazočku. Myslíte že velke kruhove naušnice pôsobia lacno? Kedysi som mala tuneliky ale prešlo ma to a teraz mi zase vrta v hlade dať si také veĺké pekné tunele. Čo si... Otvor fórum »
5. 11. 2013 16:09
48
34
Budete jesť banány aj po tomto čo uvidíte?
- Budem, ale určite si budem dávať väčší pozor!
- Pavúky, nepavúky, budem jesť banány ako doteraz!
- Po tomto ma už na ne prešla chuť!
Ďalšie možnosti »
5. 11. 2013 14:20- Pavúky, nepavúky, budem jesť banány ako doteraz!
- Po tomto ma už na ne prešla chuť!
Ďalšie možnosti »
132
Zožral svojho psa ktorý mu zachránil život
http://www. cas. sk/clanok/264605/dobrodruhovi-zozral-medved-vsetky-zasoby-musel-spravit-najtazsie-rozhodnutie-v-zivote. html co na toto poviete ? strasny kkt podla mna by som ubil neho tym kamenom alebo lopatou ja nechapem tieto pripady sak sa nazerem trav Otvor fórum »
5. 11. 2013 13:55