Diskusie - 2564. stránka fóra
6
Skate nohavice
Zdravim, neskejtujem ale v poslednej dobe sa mi velmi zapacil tento druh oblecenia a v priebehu novembra by som si chcel ist kupit nejake dvojo nohavic k tymto teniskam: coreshop. sk/obuv/obuv-skate/p/topanky-panske-vans-m-milton-suede-black-w-voyyoxt/ Ce Otvor fórum »
9. 11. 2013 13:50
28
CHcem pribrat
chcel by som pribrat mam 21 rokov vysoký 185 cm váhu mam len 63 kg , čo je dosť malo . vštky vysetrenia mam dobre lekarom potvrdene ze som v pohode. Co by ste... Otvor fórum »
9. 11. 2013 13:24
25
Antikoncepcia hmotnosť
ahojte, snažím zistiť ako pôsobí HAK na hmotnosť. keď som brala prvý typ, vôbec som nepribrala, ba dokonca som mala pocit, že som ešte aj schudla, teraz beriem 3 mesiace inú a pribrala som 8kg. ... Otvor fórum »
4
V prípade vojny medzi Ruskom + Nemeckom proti Čine+ Francúzsku by ste sa ku komu pripojili?
Netradičná kombinácia, viem.... :D ale o Usraely je uz téma pred mojou... Proste chceli by ste aby vyhralo Rusko a Nemecko alebo Čína a Francúzsko? Otvor fórum »
5
Imatrikuly
Čaute potrebujem pomôcť vymyslieť súťaž na imatrikuly s názvom Faktor strachu. Nenapadá vás nejaká súťaž? Pomoc by sa dosť zišla :D Dík ; ) Otvor fórum »
9. 11. 2013 13:19
7
Dotazník k bakalárke
Ahojte, píšem bakalárku na tému zľavových portálov. Chcel by som vás poprosiť, či by ste nevyplnili krátky, anonymny dotazník (nie je tam ani 15 otázok). Ozaj by mi to pomohlo. Vďaka... Otvor fórum »
9. 11. 2013 12:05
49
Co je to chlast ?
zachranuje podla vas chlast zivot zufalcom ? naprikla mne lebo ja keby som sa nenajebal raz aspon za tyzden tak by som sa uz asi davno odjebal Otvor fórum »
9. 11. 2013 01:41
4
Crisis Core
Poznáte niekto túto hru? :)) Viete mi povedať prečo Zacka zabili? Otvor fórum »
8. 11. 2013 23:29
41
Krása
Zaujíma ma to, či je naozaj fyzická krása partnera vo vzťahu veľmi dôležitá, alebo preferujete poprípadne aj iné prednosti, ak áno, tak aké? Vyjadrite sa prosím. :) Otvor fórum »
8. 11. 2013 22:53
26
Mať rád ,,. bežná fráza alebo ukázanie srdca
Pôvodne som chcela napísať blog :P ale kvôli nedostatku fyzickej energie som sa rozhodla takto :P Ide o to .... určite máte vo svojom živote ľudí ktorých máte radi .... hovoríte im to ?? Uprímne prídete k ním... Otvor fórum »
8. 11. 2013 22:46
206
Kto sa ide hrať?
poďte sa hrať slovíčka! ja napíšem slovo a nasledujúcy, alebo ca napíše ďalšie začínajúce na to písmeno ktorým to moje slovo skončilo a ďalší dá slovo začínajúce sa na to písmeno, akým sa končilo slovo toho pred ním...... Otvor fórum »
8. 11. 2013 22:08
9
Kde kúpim kanady za lacno
Nazdar chcem sa vás opýtať neviete kde by som mohol kúpiť kanady za kúsok lacnejšiu cenu ? skúšal som pozerať obchody ako metal shop sk ale sú tam až nad 50 euro každé prípadne ak máte nejaké vlastné v použiteľnom... Otvor fórum »
8. 11. 2013 22:05
4
Ryšavá farba na vlasy
Ahojte ... Vedel by mi niekto poradit nejaku ryšavú farbu na vlasy? Ale čo chytí fakt pekne ... Najlepšie ak by tu bol niekto, kto má skúsenosti ... Len prosím nie palette ... Dakujem :-... Otvor fórum »
8. 11. 2013 20:29
10
Notebook
Stalo sa vám niekedy že vám notebook len tak s celou silou privrel prsty? :D Otvor fórum »
8. 11. 2013 20:21
9
Lenivosť vs. realizácia
To ste takí leniví, že sa vám nič nechce, alebo len nemáte žiadnu myšlienku či nápad? Ak by ste chceli nejaké peniaze zarobiť, alebo začať s niečim obchodovať, podnikať a prekonali by ste... Otvor fórum »
8. 11. 2013 19:53
- Kia Cee´d
Hlasuj »