Diskusie - 2548. stránka fóra
12
Bolesť zépästia :/
Pri praci s miešačkou sa mi zachytila do toho železneho kolesa a vtedy ma strašne začalo boleť zapästie myslel som si že po par dňoch sa to vylieči a bude všetko ok ale bolí ma to doteraz a to je... Otvor fórum »
16. 11. 2013 22:00
10
FSEV - UK
Ahojte, chodíte niekto na Fakulta sociálnych a ekonomických vied Univerzity Komenského? Verejnú politiku alebo Európske štúdia? Ako sa vám tam pozdáva? Aké to má uplatnenie? Otvor fórum »
16. 11. 2013 21:38
13
Ako je na tom vasa korytnacka?
Ahojte ako je na tom vasa vodna korytnacka ? myslim kolko meria kolko ma rokov alebo mesiacov co jej davate jest atd. a na zaver by som sa vas chcel este spytat ci je... Otvor fórum »
16. 11. 2013 21:08
51
Sme šťastní?
Stop práve teraz a žiadne turbo rýchle zmeny názorov a pod. Ste šťastní? Otázka je jasná, nepýtam sa, že či máte najnovšie mobily, najrýchlejšie nety a najplnejšie chladničky len jednoduchá otázka, či si užívame dni... Otvor fórum »
16. 11. 2013 20:53
50
čo robievate v piatky a v soboty vecer? Ked ste doma nie ste deprimovaní?
ja osobne ked nie som v piatky a v soboty vecer niekde vonku cize som doma tak som dost deprimovana. ako ste na tom vy?vadi vam byt doma cez vikend vecer? Otvor fórum »
16. 11. 2013 20:42
42
Predstavte si, že ste chytili zlatú rybku a tá vám splní jedno želanie keď ju vrátite späť do vody,,. vaše prianie:
- chcem byť najbohatší človek na svete
- chcem, aby som celý život zdravý
- chcem aby ma miloval až do smrti moja láska
Ďalšie možnosti »
16. 11. 2013 20:33- chcem, aby som celý život zdravý
- chcem aby ma miloval až do smrti moja láska
Ďalšie možnosti »
6
Knihy o uhorsku
Ake knihy ste citali z obdobia Rakusko-Uhorska ? Najlepsie odohravajuce sa na nasom uzemi. Ja mam precitane vsetko od Stiavnickeho o Bathorycke a nedavno som cital od Cervenaka - Mrtvy na pekelnom vrchu. Viete nieco odporucit?... Otvor fórum »
16. 11. 2013 20:09
2
E-shop na webnode?
Zdravim, mate nejaky skusenosti na vytvorenie web stranok ci e-shopu na portali webnode? Chcel by som si tam vytvorit eshop maly s par produktami, fakt to tam funguje bez poplatkov? Otvor fórum »
16. 11. 2013 19:55
3
Csmt
http://csmatalent. joj. sk/csmt4-novinky/rozhybany-talent-aj-jaro-slavik-sa-vrtel-v-rytme-zumby. html ahojte neviete niekto ako sa vola ta piesen co tam hrá ? :D :-) Otvor fórum »
16. 11. 2013 19:52
1
FTF a UK
Zdravím, Viem, že tieto témy sa tu objavujú častejšie, ale potreboval by som od vás fakt poradiť. Chystá sa niekto na FTF(filmová a televízna fakulta) - scenáristika alebo UK(Univerzita Komenského)- žurnalistika? Prípadne ak tam niekto... Otvor fórum »
16. 11. 2013 19:44
26
17. NOVEMBER - Berieme si spät NAŠU krajinu!
Plánujete sa zajtra zúčastniť na nejakom stretnutí-štrajku na výročie Nežnej revolúcie? Otvor fórum »
16. 11. 2013 19:31
25
STU FIIT - Informatika
Čaute, chcel by som študovať na STU FIIT odbor Informatika a nie som si istý, ako je myslené, že im mám zaslať najlepšie z hodnotení: - hodnotenie externej časti maturitnej skúšky z matematiky - hodnotenie... Otvor fórum »
16. 11. 2013 19:27
18
Tantra masáže
Tantrické masáže pre mužov a ženy - párová alebo jednotlivá.... chodí niekto? Otvor fórum »
16. 11. 2013 17:38
2
Skolsky diar
Zdravim, nevie mi nahodou niekto poradit, kde na nete sa da objednat skolsky diar s vlastnym motivom? Nic som nenasiel dako :/. Vdaka... Otvor fórum »
16. 11. 2013 17:12