Diskusie - 2443. stránka fóra
19
Otázka (hlavne pre dievčatá) ohľadom vekového rozdielu.
Baby, holky, dievčatá, ženy. Došlo u vás niekedy k tomu aby ste chlapcovi (mužovi) ktorý mal o vás vážny záujem dali košom len preto, že bol podstatne starší? Robím menší prieskum... Otvor fórum »
3. 1. 2014 22:32
46
Obľubujete staršiu hudbu ?
Kto z vás - študentov, obľubuje hudbu našich rodičov ? Mám na mysli interpretov ako Nedvědi, Nohavica, Gott, Kryl, Kubisova, Neckář, Katapult ... A kto z vás ju uprednostňuje pred dnešnou modernou... Otvor fórum »
3. 1. 2014 21:51
8
Video
Čaute , vedeli by ste mi poradiť dobrý program na tvorbu videí prosím:)) (stiahnuteľný zadarmo) a nejaku dobru pesničku ? :D vďaka:)) Otvor fórum »
3. 1. 2014 21:33
48
14 cm
chcem sa opitat bab/zien ze ci mavatesex so 14 cm penisom hlavne ci vas dokaze uspokojit :D Otvor fórum »
3. 1. 2014 21:28
7
Centrum..
Neviete čo sa stalo? Z centrumu mi nejdú odosielať e-maily . Majú tam nejakú chybu alebo ju mám len ja. (Blbé komenty si dajte do kapsy prosím. Otvor fórum »
3. 1. 2014 21:14
18
Originál alebo napalene?
Investujete do hier, hudobných CD/DVD alebo filmov? (DVD/Bluray). Ja osobne v poslednom čase dosť veľa investujem do hier od Blizzardu som si kupil už asi všetky, čaká ma Diablo 3 RoS a hry na Xbox tiež. ... Otvor fórum »
3. 1. 2014 21:07
12
Názov pesničky
Dobrý deň. Zháňam jednu pesničku, ktorú som počúval minulý rok, len som zabudol jej názov. Viem iba, že bola zahraničná a jeden chlap, alebo dvaja spievali na návese kamióna. Otvor fórum »
3. 1. 2014 20:43
6
Neviete ako sa vola tato pesnicka?
http://www. youtube. com/watch?v=lCvrgGN1zwo od deviatej sekundy..nieco ako "everyday somebady"..neviem nazov Otvor fórum »
3. 1. 2014 20:31
23
Praha
Tí čo ste tam boli čo stojí za videnie v Prahe?... diskotéky, pamiatky, reštiky všetko čo vás napadne čo musí človek určite vidieť ? :) Otvor fórum »
3. 1. 2014 19:53
15
Filmy, seriály,,. po nemecky
Čaute čaute :-) Vedeli by ste mi prosím vás odporučiť nejaký seriál, film alebo kľudne aj rozprávku s jednoduchou/pomalou (!) nemčinou ? Veľmi by mi to mne, ako úplnému začiatočnikovy, pomohlo aj keby som sa naučil na... Otvor fórum »
3. 1. 2014 19:39
22
Druhé meno
Ahojte, máte na facebooku druhé meno?, ak áno aké?, alebo máte kamaráda ktorý ho má?, ak áno aké ?, môžete to zistiť tak že keď otvórite jeho/svoj profil tak za svojím menom má v zátvorke... Otvor fórum »
3. 1. 2014 19:26
10
Ladybox
Baby, objednávate si tu niekto ladybox? Chcem sa dačo popýtať :) Otvor fórum »
3. 1. 2014 19:18
37
Robert Fico vs Všetci ostatní kandidáti na Prezidenta SR alebo prečo volíme smer ???
V posledných dňoch sledujem v každej politickej relácií s kandidátmi na post prezidenta SR túto otázku... Myslíte si že dokážete prekonať Róberta Fica ? Keď sa všade ale pozriem počujem z každej strany tipu Fico je zlodej,... Otvor fórum »
3. 1. 2014 19:15
8
Hľadám knihu
Neviete mi niekto povedať názov knihy, v ktorej sa nachádzajú Arpádovci? (Belo III. Imrich, Ladislav III. )? Ďakujem. Otvor fórum »
3. 1. 2014 19:14
5
Taebo
Ukážka http://www. youtube. com/watch?v=v1WXQpr16_M Cvičili ste niekedy taebo? Je to skvelé na odbúranie stresu aj váhy... Otvor fórum »
3. 1. 2014 18:34
16
Slepák
zdravíčko, neviete mi poradiť niečo na mierny bolesť slepáka? keď praskne, môžem naozaj umrieť a nezachránia ma? Lebo som počul, že kamarátkinej mame praskol a že prišla na druhý deň a že jej to všetko čistili a... Otvor fórum »
3. 1. 2014 18:27
6
Páčila sa vám hra Beyond: Two Souls?
3. 1. 2014 18:26
1
Blog, hra
čauko:)) je tu niekto kto ma vlastný blog alebo skor niekto kto s tým vie dobre robit, spravila som si blog , ale potrebovala by som ešte pár úprav a tak :) a zaroven sa chcem spýtať či tu... Otvor fórum »
3. 1. 2014 18:00