Diskusie - 2435. stránka fóra
19
Vlasy a starostlivosť one.
Týmto by som sa vás chcela opýtať niekolko otázok ohladom vlasov. Potrebujem to do školy takže uvítam všetky odpovede :) 1. Je podla vás lepšie vlasy farbyť alebo nefarbyť ? 2. Je lepšie vlasy... Otvor fórum »
6. 1. 2014 10:52
8
Ako najlepšie zabiť 10 minút?
Máte nejaký osvedčený spôsob ako najrýchlejšie zabiť 10 minút? Ja používam toto: http://www. youtube. com/watch?v=27jQBoAdVyw Ale nie vždy sa to dá použiť, napr. keď som v škole :D Otvor fórum »
6. 1. 2014 10:34
33
Akčná skupina Vzdor Kysuce
- Nepoznám, je mi to jedno.
- Počul som o nich. Nezaujalo ma to.
- Počul som o nich. Zaujalo ma to. začal som sa o nich zaujímať.
Ďalšie možnosti »
6. 1. 2014 10:30- Počul som o nich. Nezaujalo ma to.
- Počul som o nich. Zaujalo ma to. začal som sa o nich zaujímať.
Ďalšie možnosti »
23
Vzrušuje vás matematika,,. (koment))
6. 1. 2014 09:08
9
Peniažkov nikdy nie je dosť
Neseďte doma a začnite niečo robiť. Ak si nezoberieme osud do vlastných rúk tak budeme pracovať 40 hodín týždenne, tešiť sa na piatok plakať z pondelku. Pozrite si toto video a... Otvor fórum »
6. 1. 2014 08:54
8
Vegetariáni, potrebujem vašu pomoc!
čaute birdzáci-vegetariáni, prípadne vegáni a iní nemäsojediči, chcem vás poprosiť o vyplnenie môjho dotazníka. Za deň potrebujem splašiť čo možno najviac respondentov, tak vás prosím vyplňajte ako blázni ale PRAVDIVO!! ďakujem... Otvor fórum »
6. 1. 2014 05:21
3
Hľadá sa pesnička
Ľudia, hľadám jednu pesničku... Bol to rap. Myslím že slovenská bola, Bolo to o kočke, ktorej zomrela mama a starali sa o ňu starý rodičia No a ona robila čašníčku... Otvor fórum »
6. 1. 2014 03:40
81
Aké vlastnosti najviac oceníte na partnerovi ?
Chlapci na dievčatách a naopak dievčatá na chlapcoch - aké vlastnosti by podľa Vás mal mať váš ideálny partner ? Otvor fórum »
6. 1. 2014 01:05
28
Jedlo so sebou
mate nejake tipy na "desiatu" ktora sa da zobrat niekam so sebou a jest az o par hodin, tak aby to cloveka normalne zasytilo ale nebolo to pecivo? zvyknem travit dlhe hodiny v pocitacovej ucebni mimo... Otvor fórum »
6. 1. 2014 00:37
19
Výber VŠ
ahojte.. mám veľkú dilemu, kam na VŠ, a to preto, lebo moja mamina mi stále tvrdí, že je úplne jedno na akej škole budem študovať a od ktorej dostanem titul, hlavné je, že ho... Otvor fórum »
6. 1. 2014 00:26
14
Opara, oliaty kútik,,.
Fakt súrne! Nepoznáte nejaké tie "babské rady" na oliatý kútik, oparu... nazvite si to ako chcete? Strašne ma to štípe, bolí a už neviem čo si mám nato dať... :( Len mi sem nedávajte šelijaké maste nemám pri... Otvor fórum »
5. 1. 2014 23:51
64
Páčia sa mužom zručné ženy?
Napr. ženy (hovorme o ženách mladých) ktoré si doma samé navŕtajú policu, opravia si diaľkový ovládač, poskladajú koaxiálny kábel, rootujú si telefón, nainštalujú si Linux popri Windowse, dvíhajú ťažké bremená, proste vedia si... Otvor fórum »
5. 1. 2014 23:30
12
Hľadá sa/ Hľadajú sa
Zdravím vospolok :D Keďže v KE žijem len odnedávna tak by som sa rád rozhliadol po nejakých nových ľuďoch v tomto meste... najlepšie s podobnými záľubami a cca v mojom veku resp. staršími. Odkedy som... Otvor fórum »
5. 1. 2014 23:19
22
Film
PoraĎte mi dobrý film ktorý sa vám najviac páčil ... Niečo romanticke alebo film ktorý vás najviac dojal pri ktorom ste mali slzy v očiach ..:) Otvor fórum »
5. 1. 2014 23:19
1
VŠMU, UTB
Ahojte, chcem sa spýtať či sa tu niekto nájde kto sa tento rok hlási na UTB Zlín, alebo na VŠMU /presnejšie audiovizuálna tvorba u oboch/..? Otvor fórum »
5. 1. 2014 23:12
2
Vymema tovaru v sportsdirect-e
Ahojte, vymenia mi tenisky v sportsdirect-e za ine resp za ten isty model ale v inej f bez udania dovodu? Otvor fórum »
5. 1. 2014 22:37
1
Riverpark Dance School
Chodí niekto do RDS v BA? (Hlavne na hip hop, rnb a taketo moderne tance) Keď áno ako ste spokojní? Otvor fórum »
5. 1. 2014 22:12