Diskusie - 2413. stránka fóra
6
Psychológia na unibe
neviem to na tych ich super prehladnych strankach najst, ale potrebovala som zsitit, ci sa psychologia da na FF UK studovat aj externe. neviete? alebo aspon odkaz niekam kde to zitim. lebo ten ich intranet nie... Otvor fórum »
14. 1. 2014 14:52
15
Vyhynutie dinosaurov - mohli si za to sami
Som čítal , že dobytok vypustí do vzduchu v prdoch viac co2 ako všetky autá sveta takže dinosaury museli naprdieť ďaleko viac a v ďaleko väčších množstvách. Nuž nespadol žiaden meteorit ale mali ozónovú dieru a pomreli a... Otvor fórum »
14. 1. 2014 14:50
23
Anonymita internetu a kyberšikana
Zaujímalo by ma ako sa na túto problematiku dívajú hlavne mladšie ročníky. Hlavne jedna vec ma zaujíma - prečo nie sú ľudia tolerantní, prečo je na svete taká povrchnosť? Predstavte si človeka, ktorý... Otvor fórum »
14. 1. 2014 14:34
41
Mama mi lezie do kapusty!
mam 18 a matka sa mi velmi surovo pletie do sukromia....hrabe sa mi vo veciach a dokonca aj do intimnych zalezitostí A este aj postu mi kradne, no a proste chcem mat aj sukromie aj, ked unej byvam Otvor fórum »
14. 1. 2014 14:01
10
Pohánka
Niekto mi raz vravel, že na popraskané žilky na nohách pomáha jesť pohánku každý deň a úplne výlučiť vyprážané jedlá... Len neviem v akom množste, máte s tým niekto skúsenosť? Otvor fórum »
14. 1. 2014 13:07
7
Voľby prezidenta - zo zahraničia
Serus, mám na Vás otázku. Ako je nutné postupovať ak som u bratov čechov ale chcel by som odvoliť. (Nerád jazdím na červenú) A preto sa Vás pýtam drahí Birdzovníci, máte s tým... Otvor fórum »
14. 1. 2014 12:34
36
Bozkávanie
Ahojte, rád by som vedel, prečo sa dve ženy pri stretnutí alebo pri nejakej slávnosti bozkávajú a muži nie? Je podľa vás normálne ak sa dve ženy bozkávajú napr. pri gratulovaní a pod. ? Prečo sa nemôžu... Otvor fórum »
14. 1. 2014 11:13
20
Poraďte film :)
Ahojte, vedeli by ste mi poradiť nejaký film s vojenského prostredia, niečo na štýl Zachráňte vojaka Ryana, mohlo by to byť niečo s druhou svetovou vojnou alebo hocičo. Ďakujem :) Otvor fórum »
14. 1. 2014 10:48Spojazniť na mobil
Ľudia, neviete mi poradiť mám menši problém - už som aj pogooglil, no neviem ho odstrániť. Spravil som jedno videjko a v nastaveniach v Distribúcia offline mi píše - Nie, zakázať dostupnosť tohto videa pre mobilné... Otvor fórum »
14. 1. 2014 10:33
7
Bukowski and so on. ,,?
Aku zbierku / ineho basnika by mi poradil nejaky fan Bukowskeho, myslim nieco co pre ludi nasho druhu tiez stoji za citanie alebo nieco co povazujete na sposob " sračiek" Bukowskeho ... ? ... Otvor fórum »
14. 1. 2014 10:02
7
Aplikacia ktora urci diagnozu
Vcera v spravach ukazovali aplikaciu ktora urci diagnozu, neviete niekto ako sa vola a ci je platena? Otvor fórum »
14. 1. 2014 08:13
9
Odchod
Ahojte ľudia. potrebujem sa proste niečo opýtať. S otcom som nikdy dobrý vztah nemala tak som sa s mamou odstahovala do Kanady po tom ako sa rozviedli, môj otec ma nikdy nechcel lebo som sa narodila ako... Otvor fórum »
14. 1. 2014 03:12
7
Brigáda-zahraničie-kde?
Pekne prosím každého so skúsenosťami sss týmito všakovakými sezonnými brigádami (zber ovocia zeleniny ) o dojmy z práce. A po prípade o radu a odporučenie na konkrétnu firmu... Otvor fórum »
14. 1. 2014 02:12
33
Vazektomia
Keď tu vidím toľko fór o antikoncepciách a ako každý rieši nejakú škodlivosť HAK, tak sa mi naskytá otázka prečo to neriešite vazektómiou? Podľa mňa je to najlepšia vec na svete. Chalan podstúpi jednoduchý lekársky zákrok a už... Otvor fórum »
13. 1. 2014 22:47
14
Herci do študentských filmov
Hľadáme hercov mladých, starých, mužov, ženy, chlapcov dievčatá, deti.. ktorí by si radi zahrali v krátkych študentských filmoch. Tie sú samozrejme zadarmo, čiže niekto koho baví herectvo (alebo sa pripravuje na prijímačky na... Otvor fórum »
13. 1. 2014 22:33
5
Bilingválne gymko
viem že takých tém tu bolo už .... ale nič také čo sa chcem ja opýtať tu nebolo :D resp. nechcelo sa mi hľadať :D Nájde sa niekto kto chodí na Gymnázium Trebišovská 12 v KE... Otvor fórum »
13. 1. 2014 22:18