Diskusie - 2399. stránka fóra
14
Triedy a objekty v kodeni
caute mozno je to banalny problem, ale myslim ze niesom sam vysvetlite mi, koderi pojem triedy a objekty (svojimi slovami)? uplne vsetko, ale nech tomu pochopi aj lajk..aku-taku predstavu mam ale... Otvor fórum »
20. 1. 2014 20:38
10
Komenského
Aká je šanca, že ma zoberú na Filozofickú fakultu - Marketingová komunikácia, je tam ťažké sa dostať? Otvor fórum »
20. 1. 2014 20:31
11
Spekovnica kosice
Kde v Kosiciach kúpim nejakú šperkovničku? Nie za veľké prachy, niečo normalne.. Podmienkou je aby mala tu špecialnu vec na naušničky, viď foto :D http://img. vykupto. cz/cw/13903/vykupto_sperkovnice_02. jpg Otvor fórum »
20. 1. 2014 20:20
21
Hipológia na SPU v Nitre
Ahooj, prosím vás je tu niekto kto študoval/ študuje / alebo sa chystá študovať hipológiu na SPU v Nitre a vedel by mi podať nejaké informácie ohľadom prijimačiek, rozvrhu, hodín, alebo štúdiu. Tento rok by... Otvor fórum »
20. 1. 2014 20:07
32
Zubárka
Ľudia, čo si mám dať, aby ma nebolelo zajtra nič u zubárky? (okrem alkoholu), pretože ona je neskutočne blbá a keď mi robí zuby neskutočne to bolí, a vôbec nepoužíva nič na znecitlivenie (no použije, ... Otvor fórum »
20. 1. 2014 19:49
7
Maturita AJ
Neviete ako je to s maturitnym testom ? Musim ho napisat na 33% aby ma pustili k ustnej maturite alebo to este neschvalili ? Otvor fórum »
20. 1. 2014 19:25
79
Podviedla som priateľa
Ahojte, mam jeden menši problém, chcem len počuť vaše názory čo si o tom myslite, tak mam priateľa s ktorým som už 2 roky lenže posledný pol rok sa hádame a posledný mesiac je to už neznesiteľne, ... Otvor fórum »
20. 1. 2014 19:22
2
Filmový projekt
Nájde sa tu niekto kto má rád film, vyzná sa v jeho tvorbe alebo v technike? alebo niekto kto má záľubu v jeho hraní? Hľadám ľudí na spoločnej vlne, s ktorými by sme spoločne dokázali vytvoriť veľmi dobrý... Otvor fórum »
20. 1. 2014 19:05
25
Ktorý seriál z týchto sa oplatí začať pozerať ?
20. 1. 2014 18:51Curve fever
poznáte túto hru? nedávno mi ju ukázal učiteľ na praxi, celkom fajn keď sa nudíte, možno to niekoho tak chytí, že to bude hrať aj keď sa nebude nudiť:-D http://curvefever. com/... Otvor fórum »
20. 1. 2014 18:47
7
Cvičenie, kŕče, kŕčové žily
Ahojte, budem mať kŕčové žily po matke už jednu mám aj to trochu bolí. A vraj nemám cvičiť na nohy tak len behám a pod. ale teraz som skusila aerobic a po 15 minutách som nemohla chodiť... Otvor fórum »
20. 1. 2014 18:31
15
Dá sa v dnešnej dobe ešte podnikať?
Existuje vlastne ešte niečo s čím by sa dnes dalo podnikať? Mne to príde, že všetko už je gone, jedine že by niekto vymyslel dáky nový vynález to je asi jediné... Otvor fórum »
20. 1. 2014 18:10
9
Pranie
Prepáčte ale chcel by som sa spýtať ako by sa mohli vyprať veci napríklad trička , mikiny aby sa farba čim viac zachovala ?? Lebo kupujem si stále trička a každé skoro trošku stratilo farbu čo s tým ... Otvor fórum »
20. 1. 2014 18:03
50
Delená strava
Máte s delenou stravou skúsenosti ? Funguje to ak chcem schudnúť ? Alebo bude lepšie len "clean eating" ? Otvor fórum »
20. 1. 2014 17:35
26
Monitor
Ahojte poradte ako ste zvládali alebo zvládate stres z monitoru a prijímačiek? :D Otvor fórum »
20. 1. 2014 16:24
124
Ako dobre ovládate anglický jazyk?Ako a kde ste sa ho naučili?(napíš do komentu)
- Slovom aj písmom sa plynule dohovorím s Angličanom/Američanom
- Rozumiem a dohovorím sa slovom ale netuším ako sa mnohé slová píšu
- rozumiem ale nemám dostatočné znalosti/odvahu na komunikáciu
Ďalšie možnosti »
20. 1. 2014 16:22- Rozumiem a dohovorím sa slovom ale netuším ako sa mnohé slová píšu
- rozumiem ale nemám dostatočné znalosti/odvahu na komunikáciu
Ďalšie možnosti »
6
Fb novinky
ako mám nadstaviť fb tak aby mi medzi novinky chodili veci zo stránok ktoré som lajkla? nechcem ich ako upozornenia ale na novinky a nejde mi to :/ Otvor fórum »
20. 1. 2014 16:15
6
Pripojenie na internet
ahoj ludia, potrebujem poradit, kupil som si novy notebook na tom starom som mal interet cez kabel a potrebujem vediet ci mozem vytiahnut kabel zo stareho a pripojit ho k novemu, bude mi fungovat internet?alebo musim volat ludi z dt... Otvor fórum »
20. 1. 2014 14:48