Ahooj, prosím vás je tu niekto kto študoval/ študuje / alebo sa chystá študovať hipológiu na SPU v Nitre a vedel by mi podať nejaké informácie ohľadom prijimačiek, rozvrhu, hodín, alebo štúdiu. Tento rok by som tam chcela ísť a na stránke toho veľa nie je
mám tam kamošku,aj tam možno raz niekedy pôjdem, ale na externé.
prijímačky asi také, že prídeš, nasadíš koňovi uzdečku.. povieš dačo o svojich jazdeckých schopnostiach.. nič hrôzostrašné.
Priprav sa ale na to, že s papierom z hnojariny sa u nás moc neuplatníš.
ak potrebuješ nejaké konkrétne info, môžem spýtať kamky.
@crashhp načo lezeš do konverzácie o ktorej nemáš šajn?!
Ďakujem pozriem to... no takže napríklad o hentých prijmačkach som vôbec nevedela, mne sa dostalo, že iba zo všeobecnej starostlivosti o kone, a vlastne o tom som chcela nejaké tie infošky
@soraya No v podstate potrebujem vedieť čo znamená ten papier od hnojariny, totiž starám sa o kone, ale svojho nemám a nie som členom žiadneho jazdeckého klubu, nevyhrala som žiadnu súťaž z parkúrového skákania a teraz že aké mám šance
@misik12 papier z hnojariny - akože budeš Bc. chovateľ koní, ale moc sa neuplatníš.
Ja som tam svojho času nešla, lebo som myslela aký tam bude nátresk a ako potrebujem licenciu, súžaže, bla bla ináč si ma nevyberú. Teraz sa tam dostala kamka aj s frajerom, a teda ten jej frajer nie je pri koňoch žiadny expert, jazdí dosť krátko.
Takže dostať sa dá, žiadne písomné prijímačky tuším nehrozia, len treba si veriť a muśíš byť dosť presvedčivá, aby si povedali, že ty budeš na takom odbore prosperovať.
(saaakra, teraz aj ja som dostala chuť zas ísť podať prihlášku a študovať )
@soraya
jasné, že nie všetko je o IT, medicíne, práve a pod. ale toto sú čo za odbory ??? však aký výskum už len môže mať hipológ alebo záhradník. dpč a ešte na tom získať doktorát v takomto rádoby odbore... to už môžme otvoriť vš odbory - rybár, murár, kachličkár, a doktorát z kominárstva by sa tiež hodil nie ? sa ani nečudujem, že každý sa smeje zo slovenského školstva.
Mne nejako nejde o titul ani o papier, ide mi o to, venovať sa koňom, a naučiť sa niečo viac. Hlavne som počula také veci, že idú tam baby čo povyhrávali nejaké súťaže a majú doma desať koní, a ja také chúďatko potom na prijmačkach ale keby som to nemala študovať ja, tak potom neviem, kto
@misik12 pozri, za pokus nič nedáš. Asi teraz nebudem hrdá na svoje odporúčanie, ale ak tam chceš naozaj ísť, nedaj sa odradiť tým, aké "nóbl" koniarky tam idú. Ja som sa nechala a vidíš - teraz ľutujem a už je neskoro brť to s5, ýšku som si odjebala poctivo a na nič.
@soraya Jasnéé, šak ísť tam môžem, ak to nevijde urobím to čo tu bolo spomínané, ale zase kúpiť stajňu, koňa, začať jazdiť a niečo vyhrávať chce úsilie, voľný čas a hlavne peniaze smiley: a mala som začať skôr, bohužiaľ, ale ako som si všimla, jedine ty si pochopila, o čo som sa týmto fórom snažila takže ďakujem, ak budeš mať nejaké informácie veľmi mi tým pomáhaš
@misik12 nie, nepotrebuješ koňa stajňu, súťaže. stačí sa proste trochu orientovať, vedieť kde má kôň hlavu a kde chvosť, nauzdiť, ako prijímačky tam dostaneš taký dotazník, kde vyplňuješ o sebe a svojich jazdeckých zdatnostiach otázky, no a nauzdíš koňa. dostať sa môžeš.
ak teda chodiš niekam jazdiť aspoň rok, myslím, že nebudeš mať problém. a ak máš chuť ďalej konverzovať, hoc nie len o škole, pokojne píš TS, nenahnevám sa
@smajdalf ja si trebárs viem predstaviť zarábať veľké lóva v poľnohospodárstve ako takom, dajme tomu rastlinná výroba. Ale zrovna kone na Slovensku nie sú na takej úrovni, ako by mohli byť a zarobiť na nich - veľmi ťažko..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
» www.agroserver.sk/news/hipologia-...
o prijimackach este asi ani oni sami netusia, ak budu, tak asi biola, chemia, cudzi jazyk a vyberies si z toho 2
prijímačky asi také, že prídeš, nasadíš koňovi uzdečku.. povieš dačo o svojich jazdeckých schopnostiach.. nič hrôzostrašné.
Priprav sa ale na to, že s papierom z hnojariny sa u nás moc neuplatníš.
ak potrebuješ nejaké konkrétne info, môžem spýtať kamky.
Ďakujem pozriem to... no takže napríklad o hentých prijmačkach som vôbec nevedela, mne sa dostalo, že iba zo všeobecnej starostlivosti o kone, a vlastne o tom som chcela nejaké tie infošky
Ja som tam svojho času nešla, lebo som myslela aký tam bude nátresk a ako potrebujem licenciu, súžaže, bla bla ináč si ma nevyberú. Teraz sa tam dostala kamka aj s frajerom, a teda ten jej frajer nie je pri koňoch žiadny expert, jazdí dosť krátko.
Takže dostať sa dá, žiadne písomné prijímačky tuším nehrozia, len treba si veriť a muśíš byť dosť presvedčivá, aby si povedali, že ty budeš na takom odbore prosperovať.
(saaakra, teraz aj ja som dostala chuť zas ísť podať prihlášku a študovať )
jasné, že nie všetko je o IT, medicíne, práve a pod. ale toto sú čo za odbory ??? však aký výskum už len môže mať hipológ alebo záhradník. dpč a ešte na tom získať doktorát v takomto rádoby odbore... to už môžme otvoriť vš odbory - rybár, murár, kachličkár, a doktorát z kominárstva by sa tiež hodil nie ? sa ani nečudujem, že každý sa smeje zo slovenského školstva.
@misik12 pozri, za pokus nič nedáš. Asi teraz nebudem hrdá na svoje odporúčanie, ale ak tam chceš naozaj ísť, nedaj sa odradiť tým, aké "nóbl" koniarky tam idú. Ja som sa nechala a vidíš - teraz ľutujem a už je neskoro brť to s5, ýšku som si odjebala poctivo a na nič.
ak teda chodiš niekam jazdiť aspoň rok, myslím, že nebudeš mať problém. a ak máš chuť ďalej konverzovať, hoc nie len o škole, pokojne píš TS, nenahnevám sa