Diskusie - 2397. stránka fóra
16
Ako sa spravat, ku svojim kamaratom?
Ahojte priatelia, polozil som tuto otazku a zaujimali by ma vase nazory nato ako si vazit kamaratov a co pre vas znamena kamaratctvo. Ja, ked uz mam aj kamarata ci uz kamaratku tak, ked ju/ho poznam dlhsie, tak zacnem moc... Otvor fórum »
21. 1. 2014 19:20
2
Pomóc- súťaž!
Čaute, prosím vás, poraďte mi nejaké poriadne anglické pecky. Na škole máme súťaž Sing a Song a potrebujeme ako trieeda nájsť čo najlepšiu bombu. Najlepšie nejaká rytmická, tanečná, chytľavá. Diki :) Otvor fórum »
21. 1. 2014 19:05
5
Ako dlho vám to trvalo ?
Myslíte , že sa dá naučiť šňúra za 2 týždne ? Ak áno , koľko treba denne cvičiť ? :D Otvor fórum »
21. 1. 2014 18:57
23
Najlepsia krajina na zivot
Ahojte, aka je podla vas najlepsia krajina na zivot? Samozrejme aj dovod+ci ste v nej uz boli :) Pac a pusu posila Kajoooooooooooooooooooo Otvor fórum »
21. 1. 2014 18:40
11
Veterina Košice
Máte niekto skúsenosti s touto školou? Viem že je ťažká to mi nemusíte pripomínať skôr nejaké osobné skúsenosti atď. A ešte sa chcem spýtať ( neviem to nájsť na ich stránke ) či tam berú iba na základe prijímačiek... Otvor fórum »
21. 1. 2014 18:29
10
Sekanie hier
Servus. Mam taký problem že keď hram aj na môj PC hru ktoru by mal zožrať na max detaily tak asi po minute začne sekať v intervale 5 sec ide v pohode a dalších cca 5 sekund seká. ... Otvor fórum »
21. 1. 2014 18:26
2
Kde môžem násť filmy/seriály v nemčine
Nazdar prosím vás neviete kde môžem nájsť nejakú stránku so seriálami po nemecky ? už som hľadal ale vždy to skončílo tým že mi vyhodilo že toto video nie je prístupné v mojej krajine :-/ :D Otvor fórum »
21. 1. 2014 18:17
3
Sponzorovanie študijného pobytu
Ahojte, chcela by som sa opýtať či náhodou neviete o niekom (človek/link na stránku) kto by sponzoroval študijný pobyt v USA na rok 2014/2015. (je jedno na ako dlho) Počula som aj že nejaké firmy vlastne ponúkajú nejaké granty.... Otvor fórum »
21. 1. 2014 17:49
2
Testovacie knihy UK
Ahojte:) chcela yb som sa spýtať ako to je s testovacími knihami na LF UK. Počula som verziu č. 1 že každým rokov sa otázky menia ( teda celé zadania) a vydáva sa nová kniha a verziu č. 2.... Otvor fórum »
21. 1. 2014 17:37
28
Účes
Keby si v tomto momente môžte spraviť vlasy podľa vašich predstáv (farba, strih), čo by ste s nimi dorobili? Pridávajte aj obrázky Vašich predstáv. *Chcem sa totiž inšpirovať, keďže mi nič nenapadá... Otvor fórum »
21. 1. 2014 17:12
4
Struny
Asi márne ale predsa..nie su tu nejaky huslisti čo maju skusenosti s thomastic strunami ..infeld alebo vision ? Otvor fórum »
21. 1. 2014 17:11
12
Poraďte
Zdravím, viete mi poradiť VŠ kde nie je matika, fyzika a pod. ... a zároveň, aby to bolo trošku zaujímavé ... ale nie veľmi náročné ; ) ... nájde sa niekto spokojný, ... Otvor fórum »
21. 1. 2014 16:55
11
Chirurgické odstránenie zubov múdrosti
Ahojte, máte už s tým niekto skúsenosti ? .. ak áno, moja otázka znie, že aké prípadné ťažkosti vám po tomto zákroku nastali ... a ako dlho ste sa z toho dostávali :) ďakujem za odpovede... Otvor fórum »
21. 1. 2014 16:16
13
Zaujímavá aktivita - Hudba
Dostala som za úlohy na Umenie a Kultúru spraviť prezentáciu a nejakú aktivitu na tému hudba.. Jediné čo ma napadlo je púšťať ukážky soundtrackov z filmov a nech hádajú o aký film ide.. Nenapadá vás niečo vhodné? Za tip vopred... Otvor fórum »
21. 1. 2014 15:55
22
Na koľko percent vám funguje mozog?
- 5% základné podmienky na prežitie
- 20% podmienky pre ústne dorozumievanie
- 50% podmienky pre ústne i písomné dorozumievanie
Ďalšie možnosti »
21. 1. 2014 15:47- 20% podmienky pre ústne dorozumievanie
- 50% podmienky pre ústne i písomné dorozumievanie
Ďalšie možnosti »
16
Ošetrovateľstvo- UNIPO
Čautee, zaujimalo by ma niečo o študiu tohto odboru..študuje to niekto? je to naročne?? :) momentalne študujem prirodne vedy-bio+chemia ... no zistila som, že chemia nie je presne to čo som chcela.. a na mediciu si netrufam..... Otvor fórum »
21. 1. 2014 15:35