Diskusie - 2396. stránka fóra
3
Prihlášky na české univerzity
Dobrý večer prajem... chcela by som sa opýtat či na české univerzity postačí slovenská prihláška alebo radšej poslat elektronicku prihlášku....?poradte mi niekto kto má s tym skúsenost prosim....Dakujem :) Otvor fórum »
22. 1. 2014 18:11Bad fighter
Dobrý večer vo spolok. Máte niekto skúsenosti s botami bad fighter? Potrebujem topánky do poga a do terénu, ktoré by vydržali minimálne rok (som známa tým, že všetko čo obujem je do mesiaca rozjebané) a nechcem si... Otvor fórum »
22. 1. 2014 17:41
2
Podobný song
Čaute, prosím vás, potrebujem pomôcť. Neviete náhodou ako sa volá veľmi podobný song k tomuto? https://www. youtube. com/watch?v=YeqOLxRDsV8 Vypočujte si refrén. Ďakujem. Otvor fórum »
22. 1. 2014 17:33
14
Zenit či Praktika?
Dlhu dobu uvažujem nad zakupenim nejakeho analogu, a asi najviac mi dooka padla Praktica mtl5, a Zenit E. Viete mi bližšie poradiť ktory z nich? aj ked osobne u mna o niečo vyhrava Praktica. . Otvor fórum »
22. 1. 2014 16:34
27
Búšenie
Už pár dní pociťujem také búšenie v oblasti ľavého boku. Keď sa pozriem na to miesto, aj pokožka sa mi nadvihuje akoby tam búšilo srdce ale pociťujem to len občas. Niekde som sa dočítala že vraj nejaká... Otvor fórum »
22. 1. 2014 16:25
14
Napadá vás niečo ?
Videli ste v poslednej dobe nejakú dobrú romantickú komédiu ? rada by som si niečo pozrela :) vďaka ; ) Otvor fórum »
22. 1. 2014 16:20
22
Upravenie stravy
Kamarátka ma poprosila, aby som jej pomohla upraviť stravu, lebo ide skúsiť MMA. Povedala som jej, že sa niečo pokúsim vymyslieť. Myslela som, že niečo nájdem na posilka. tv, ale nič tam nebolo.... Otvor fórum »
22. 1. 2014 15:24
10
Hokej
Takže, hral som hokej 5 rokov do 5. ročníka a potom som s tým sekol... a teraz, keď občas idem na verejné korčuľovanie tak sa mi vracajú spomienky a vlastne som si uvedomil, že hokej ma... Otvor fórum »
22. 1. 2014 15:03
4
Prestup na ten istý odbor(ina skola)
Ahojte, chcela by som sa informovať ako je to s prestupom na inú školu. Konkrétne by som chcela prestúpiť z PO do BA nakoľko v Prešove je to hrozné, prístup, profáci a mnoho ďaľších vecí, ktoré nebudem dávať do éteru.... Otvor fórum »
22. 1. 2014 14:14
4
ELECTRO SWING FEVER
Chystáte sa niekto 31. 1. 2014. Žilina? http://www. youtube. com/watch?v=Z-Zevj-8Ibg Otvor fórum »
22. 1. 2014 13:10AMR UKF
Ahojte :) nenašiel by sa niekto kto by mi poslal poznámky z prednašok z anatomie a morfologie rastlín. 1 ročník. Chýbajú mi niektoré. Dakujem :):) Otvor fórum »
22. 1. 2014 13:10
29
Všeobecný prehľad
Ktoré knihy podľa vás patria k všeobecnému prehľadu? Mám práve čas a chcela by som si niečo kvalitné prečítať, ale nejako si neviem vybrať. Poznáte nejaké knihy o ktorých si myslíte, že nie sú zabíjaním času? Otvor fórum »
22. 1. 2014 13:02
15
Očkovanie psov
- Chodím pravidelne
- Je to zbytočné lebo to ani nepomáha ani neškodí
- Škodí to viac ako to pomáha
Hlasuj »
22. 1. 2014 12:21- Je to zbytočné lebo to ani nepomáha ani neškodí
- Škodí to viac ako to pomáha
Hlasuj »
10
Kto tam asi bude?
Ľudkovia neviete náhodou kto bude na tohtoročnom Uprisingu? ; ) Otvor fórum »
22. 1. 2014 11:49
22
Bratrstvo neohrožených
Ahojte, prosím vás neviete kde nájdem celé diely seriálu bratrstvo neohrožených? Lebo všade treba platiť, registrovať sa, prihlasovať sa a neviem čo... a na youtube som našla prvý aj druhý diel ale tretí už neviem nájsť..neviete niekto kde ho nájdem... Otvor fórum »
22. 1. 2014 09:26