Diskusie - 2396. stránka fóra
19
BB cream/ CC cream
Chcem sa opýtať dievčať, či nemajú skúsenosti s BB alebo CC krémami. Potrebovala by som ohľadom toho poradiť, ďakujem :) Otvor fórum »
21. 1. 2014 22:26
4
Animátor cez leto
Ahojte, chcem sa spýtať možno niekoho, kto s tým má skúsenosti: baví ma práca s ľuďmi, som doma v jazykoch a taktiež sa vyžívam v zahraničnom svete, takže som rozmýšľal o práci animátora, len cez... Otvor fórum »
21. 1. 2014 21:37
11
Záhady, konšpiračné teórie
Nejaké záhady, príbehy o ktorých kolujú konšpiračné teórie čo poznáte by ste sem mohli nahádzať, rada si prečítam (a určite nielen ja) niečo čo ešte nepoznám. Na začiatok sem dám niečo ja :) Djatlovova výprava -... Otvor fórum »
21. 1. 2014 21:24
27
Očista ľudského organizmu
Ahojte, Skúšal už niekto očistu tráviaceho traktu pomocou klistýru? Ak, áno, ako to prebieha? Skúste popísať presný návod... Má to aj nežiadúce účinky na organizmus? Otvor fórum »
21. 1. 2014 21:24
128
(Vzťahy) Ako ste na tom momentálne?
- Som single a cítim sa skvelo :) vyhovuje mi to
- Som vo vzťahu a som šťastne zamilovaný/á
- Som single ale chýba mi vzťah
Ďalšie možnosti »
21. 1. 2014 21:05- Som vo vzťahu a som šťastne zamilovaný/á
- Som single ale chýba mi vzťah
Ďalšie možnosti »
15
Moja budúcnosť
Ľudia? rád by som vedel, či mám ostať na gymnáziu a ísť na výšku, alebo prestúpiť a ísť na odbor kuchár pekár. Láka ma byť psychológom ale strašne rád pečie poprípade varím. Čo bude lepšie pre... Otvor fórum »
21. 1. 2014 20:52
3
Ako usporiadať vzdelávací kurz ?
Čaute. Stala sa mi taká vec, že viac ľudí chcelo odo mňa aby som ich niečo naučil (ide o jednu a tú istú vec). Nakoniec sa ich nazbieralo docela dosť, tak mi napadlo... Otvor fórum »
21. 1. 2014 20:52
4
Matematika a Podnikanie
Je potrebne vediet pri podnikaní matematiku ake zaklady matematiky treba mat pri podnikani ? Ako by sa dala vyuzit matematika v podnikani dalo by sa nejako pomoct s matematikou pri podnikani ??? Otvor fórum »
21. 1. 2014 20:44
14
Blíženci a Astrológia
Zdravíčko :) Na začiatok by bolo dobré povedať, že som zarytý neveriaci, čo sa nadprirodzených javov týka, ale dostal som sa k charakteristikám znamení... a dosť ma vydesilo, že keď som... Otvor fórum »
21. 1. 2014 20:41
2
Vlasy
chcem sa opýtať. už dlho si farbím vlasy na červeno, až som dospela k tomu, že mi farba chytá každým farbením tmavšie a tmavšie... chcela by som ich zosvetliť doma, ale nie veľmi, resp. ... Otvor fórum »
21. 1. 2014 20:24
22
Čo by ste volili Vy ?
Ahojte, chcem sa vás spýtať, čo by ste mi poradili, alebo čo by ste robili na mojom mieste..prosím poraďte Študujem na obchodnej akadémií a som druháčka. Nepáči sa mi tam a cítim sa... Otvor fórum »
21. 1. 2014 20:05
19
Telesné tresty detí - kolegovi do výskumu verejnej mienky
- ako dieťa som bol/a fyzicky trestaný/á a schvaľujem fyzické tresty detí
- ako dieťa som bol/a fyzicky trestaný/á a neschvaľujem fyzické tresty detí
- ako dieťa som nebol/a fyzicky trestaný/á a schvaľujem fyzické tresty detí
Ďalšie možnosti »
21. 1. 2014 20:03- ako dieťa som bol/a fyzicky trestaný/á a neschvaľujem fyzické tresty detí
- ako dieťa som nebol/a fyzicky trestaný/á a schvaľujem fyzické tresty detí
Ďalšie možnosti »
11
Prekladateľstvo Aj-Fj
Ahojte, mohol by mi niekto poradiť, či sa vôbec oplatí ísť študovať prekladateľstvo? Dávam si prihlášku na FF UK jazyky anglina a franina, pričom franinu viem možno na úrovni A2, čo asi nestačí... na akej... Otvor fórum »
21. 1. 2014 19:58
28
Prvé Rande
Ahojte, už dlhšie si píšem s babou, ktorá býva v susednej obci, a chcem ju pozvať niekde na "stretko" do pizzerie, ale keďže sme ešte neboli spolu vonku(býva tu krátko), a bolo by to moje... Otvor fórum »
21. 1. 2014 19:58
24
Dat jej este sancu ?
Caute potrebujem poradit :D asi pred mesiacom som sa pohadal s naozaj dobrou kamaratkou . vynadala mi a aspon som zisitl co si o mne mysli a zakoho ma povazuje . ja som jej v zivote nepovedal krive... Otvor fórum »
21. 1. 2014 19:47
16
Udrieť či neudrieť?
Neviem si rady. Otec ma začal fyzicky napádať posledné 2 mesiace a zatial som to trpel v rámci pacifizmu a slušnosti, ale situácia sa vyhrotila natolko že už som sa skoro neudržal a viem že keby na to... Otvor fórum »
21. 1. 2014 19:36
2
Predbežne opatrenie protidrogove
Dobrý den bol som umiestený na protidrogové do resocializačneho a s mamou sme si všetko vysvetlili a chcela by ma naspäť som tam zatial umiestený predbežne a 15marca mám súd dalo by sa niečo spraviť aby som mohol aspom zatial... Otvor fórum »
21. 1. 2014 19:26