Diskusie - 2391. stránka fóra
8
Wi-fi
Ahojte, máme doma problém, naši si kúpili na Vianoce tablety, a majú zakázané stahovať hry/všeobecne sa pripájať na wifi, ale keďže si ju vedia v pohoďe zapať a chodiť na ten, tak ma napadlo že... Otvor fórum »
24. 1. 2014 17:06
106
Čo jete na internáte ?
Čo si najčastejšie dávate na internáte ? Ja už polroka žijem na pečive, pizze na obchodnej, lučinách nadýchaných a palacinkách z palacinkárne, nehovoriac o fastfoodoch a myslím, že už prišiel čas, kedy by som sa... Otvor fórum »
24. 1. 2014 16:56
4
Geodézia (STU) vs. Geoinformatika, kartografia (Prif UK)
Ahojte, nájdu sa tu nejaký študenti buď odboru Geodézia a kartografia na STU, alebo odboru Geografia, kartografia a geoinformatika na Prif UK? :) Bol by som vám vďačný, keby ste sa mi ozvali, mal by... Otvor fórum »
24. 1. 2014 16:52
38
Bol s tebou niekto podvedený?
- áno, a vedel/a som o tom
- áno, ale som o tom nevedel/a
- áno a furt ešte o tom neviem
Ďalšie možnosti »
24. 1. 2014 16:09- áno, ale som o tom nevedel/a
- áno a furt ešte o tom neviem
Ďalšie možnosti »
12
Kotník,,,,
Ahoj ... takže ja som bola minulý týždeň v piatok na zákroku s kotníkom... urobil sa mi na ňom ganglion ( to je taká hrčka veľká asi ako gaštan)... teraz je piatok , takže už prešiel... Otvor fórum »
24. 1. 2014 15:46
52
Nevera:
- nepodviedol som, nepodviedli ma
- nepodviedol som, podviedli ma
- podviedol som, nepodviedli ma
Ďalšie možnosti »
24. 1. 2014 14:55- nepodviedol som, podviedli ma
- podviedol som, nepodviedli ma
Ďalšie možnosti »
5
Bitka pri Rozhanovciach
http://goo. gl/Vt55mx prosim vyplnte mi to na pracu uz len niekolko vyplneni :D a ak viete niekto nejaku literaturu alebo nieco zaujimave napiste mi :D Otvor fórum »
24. 1. 2014 14:48
107
Scény a žiarlivosť
Baby - aké ste k svojím frajerom, doprajete im trocha voľnosti, ste žiarlivé? Pýtam sa preto, lebo ta moja hrozne žiarli na všetko, a neviem či je to normálne. Je teraz zo... Otvor fórum »
24. 1. 2014 12:50
7
Japonské festivaly v BA
Čaute :-) boli ste už na nejakom?NIPPONFEST, ANIMESHOW, COMICSSALÓN, MANGAFEST....čo sa vám tam páčilo/nepáčilo a ako to prebiehalo? :-) ja som zatiaľ bola len na AnimeShow a aj to len na jeden deň takže všetko čo tam bolo som si... Otvor fórum »
24. 1. 2014 11:35
12
M3
Čaute!!! Neviete mi povedať koľko je asi 8, 5 m3? Za každý koment ďakujem Otvor fórum »
24. 1. 2014 09:33
8
Báseň
Ahojtee, potrebujem poradiť, chodím na súťaže v recitácii, a keďže za chvíľku bude HK, potrebovala by som nejakú fakt dobrú báseň, alebo aspom spisovateľa, ktorý má niečo dobré... budem vám veľmi vďačná za každú... Otvor fórum »
24. 1. 2014 08:22
5
The Sims 3- ako stopnúť odsťahovanie sa
Ahoj, kto hráte Sims 3 a tiež vám lezie na nervy, keď sa polka famílie odsťahuje(pričom ostane v rodokmeni a svieti tam živá a mladá aj po 3 generáciách neskôr... ) sťahovali ste si módy na... Otvor fórum »
24. 1. 2014 07:16
11
Fyzika matika, pribuzne vedy
Ahojte všetci. Hľadám niekoho na online diskusie ohľadom fyziky, matiky a iných príbuznych vied. Dotyčný/á by mal/a mať Skype, Skype účet a mikrofón. Tiež dostatok času (cca. 1 - 3 hodiny týždenne). Diskusie... Otvor fórum »
23. 1. 2014 23:32
10
Nazov skladby
Pocujte. Nepozerali ste nahodou dnes Burlive vino? :-D ci to len ja pozeram?:-D ze ci nahodou nepoznate nazov tej skladby co hral Halada na klaviri dnes:-D Ď Otvor fórum »
23. 1. 2014 23:10
3
Pedas alebo mediamatika
Pedas- elektronický obchod a manažment alebo mediamatika a kultúrne dedičstvo. Chcem sa spýtať na tieto dva odbory, kam je ťazšie sa dostať, kde je štúdium ťažšie a či je tam matematika ťažká. Otvor fórum »
23. 1. 2014 22:47
15
Platba cez Paypal
caute, potrebovala by som pomoct ohladom platenia na ebay cez paypal, ktory som si uz raz vytvarala, zadavala som svoje cislo uctu, ale potom kolkokrat som sa pokusala nieco objednat, samo mi stahovalo 0, 7e... Otvor fórum »
23. 1. 2014 22:45