Diskusie - 2383. stránka fóra
9
Mistery seriál
Ahojte :) ... pred pár rokmi chodil na (asi) STV1 mistery seriál, škandinávske prostredie alebo VB. Taká mladá (asi) blondínka vyšetrovala sériu záhadných vrážd a úkazov .. napr človek ktorého zabili kraby na pobreží, alebo zo... Otvor fórum »
27. 1. 2014 21:08Intensive English Program - City University
Chcel by som sa opýtať, či má niekto skúsenosti s Intensive English Program na VSM/ City University Bratislava. Zaujímalo by ma, či je to efektívne a aká je náročnosť tohto programu, poprípade iné info :) Otvor fórum »
27. 1. 2014 20:59
7
ZA humanitne vedy VŠ
Kamarátka má záujem ..vedeli by ste niečo bližšie? ..názor? ..poprípade niekto kto tam študuje? Otvor fórum »
27. 1. 2014 20:57
53
Akú knihu ste prečítali najviac krát
Ja osobne som prečítal viac ako 30x Červený a čierny a viac ako 20x Mastičkára a viac ako 10x Casanovu a jeho pamäti - podelte sa so mnou o vaše preferované knihy prosím Otvor fórum »
27. 1. 2014 20:57
33
Si sebavedomý ?
- áno ale niekedy až prehnane
- áno - zdravo a s reálnym pohľadom na veci
- viac nie ako áno
Ďalšie možnosti »
27. 1. 2014 20:44- áno - zdravo a s reálnym pohľadom na veci
- viac nie ako áno
Ďalšie možnosti »
5
Hľadám pesničku
Ehm, zdravím, predstavujete pre mňa poslednú nádej, len tak z ničoho nič som si spomenula na jednu pesničku, ktorá pred niekoľkými rokmi istý čas chodila dosť často v televízii, bola taká... temnejšia, smutná,... Otvor fórum »
27. 1. 2014 20:43
40
Ročné obdobia a tak daľej
Ja to mám takto v poradí. Jeseň Zima Leto Jar Jeseň zbožňujem pretože je skrátka čarovná, zima to sú samé lyžovačky a leto mám rada lebo sa musí a na jar mám najmenej... Otvor fórum »
27. 1. 2014 20:39
14
Čo ťa baví keď si marod?
Zaujímalo by ma, čo zo všetkého najradšej robíte, keď ste doma chorí. Kľudne aj viac vecí. Ja napríklad milujem, keď si spievam tým metalovým chraplákom (najlepšie aj s gitarou). :D :D Otvor fórum »
27. 1. 2014 20:38
38
Leto a výlet
Ahojte, viem že je skoro ale začala som uvažovať ze cez leto by som sla s priatelom niekde na vikend, alebo par dni..viete niečo poradit na Slovensku a Česku?..niečo čo stoji za pozretie, nejake pekne miesto, ... Otvor fórum »
27. 1. 2014 20:28
10
3
Iphone camera filtre
ahojte mám iphone 5s a môj problém je, že ked odfotím niečo a použijem nejaký filter napr. čiernobiela farba, chróm, instant atd. tak fotka v iphone je normálne taká aký som zvolila filter no akonáhle... Otvor fórum »
27. 1. 2014 20:03
4
Hladám
Ahoj :) potrebujem sa spýtať či v Bratislave poznáte nejaké staré budovy ktoré majú staré vnútro potrebujeme tam ísť s kamarátkou fotiť. Za odpoveď ďakujem :) Otvor fórum »
27. 1. 2014 19:32
2
Opat potrebujem pomoc s pesnickou
hladam jednu pesnicku, je to ceske a gitarove, viem ze sa tam spieva nieco ze ,,proklety vuz mi na pocest hrali" ale nedava mi to zmysel a viem ze to spieva chalan a baba spieva vokaly dakujem Otvor fórum »
27. 1. 2014 19:30
2
Lidl - skúsenosti
Robili ste niekto v Lidli alebo poznáte niekoho kto robí v Lidli? Premýšľam nad tým, hľadajú do nášho mesta pokladníčku, ale akosi neviem. Ako často vyjde človeku voľný víkend? A aký je pracovný čas? A plat? Klady/zápory?... Otvor fórum »
27. 1. 2014 19:18
6
Špeciálna kniha
a taká asi ani neexistuje ale: že by bol taký tajomný chlap a dalšie posavy ktore by on nejak ovplyvnoval, može byť fantasy a nemusi, nech je tam romantika, proste nejaké mystery hocičo ale proste bol... Otvor fórum »
27. 1. 2014 18:18
1
Práca animátora
čaute sa, bol už niekto niekedy na konkurze na animátora pre Hydrotour? či by ste mi vedeli povedať také zákl. info čo ma tam čaká, načo sa pripraviť atď :D díkičko :) Otvor fórum »
27. 1. 2014 18:15