Diskusie - 229. stránka fóra
21
19
Na základe čoho viete, že ste vo vzťahu?
V akom momente bolo oficiálne, že ste spolu, keď ste sa s niekym začali stretávať? Padla otázka, či spolu začnete chodiť, predstavili ste sa niekomu ako pár, alebo to bolo celkom nevyslovené? Iniciujete tieto veci... Otvor fórum »
12. 6. 2020 14:09
8
Mozem sa len spytat ako funguje taky typicky tyzden stredoskolaka pocas korony/teraz?
Celkom ma to zaujima, ze ci sa teraz sedi doma, nemusi sa chodit do skoly, cize to raz za cas je nejaka online vyucba alebo tak? Otvor fórum »
12. 6. 2020 10:00
13
Zostal/a by si vo vzťahu s človekom ktorý ti raz dal facku?
- áno, snažil/a by som sa pochopiť prečo to spravil
- nie, stalo by sa to raz a ďalej by to bolo len hošie
Hlasuj »
11. 6. 2020 19:16- nie, stalo by sa to raz a ďalej by to bolo len hošie
Hlasuj »
8
Baby, tuzite po tom aby vam 61 rocny dedo obchytkaval zadok
- Ano, po nicom inom netuzim
- Nie, je to otravne a trapne
- Mne je jenno, nech si robi co chce
Ďalšie možnosti »
11. 6. 2020 18:41- Nie, je to otravne a trapne
- Mne je jenno, nech si robi co chce
Ďalšie možnosti »
8
Lacný strojček Banská Bystrica
Čaute birdzaci, kde v BB alebo okolí by ste mi odporučili strojček na zuby za prijateľnú cenu? Ja viem že ide aj o kvalitu a tak, ale moja rodina veľa peňazí nemá tak by ste mi mohli odporučiť... Otvor fórum »
11. 6. 2020 12:25
30
Je to záhada
Kebyže sa niekto dole nohami prepadne pod povrch zeme, a takto by putoval zemským povrchom až na druhý koniec zeme, na druhom konci by vyšiel hlavou hore. Ako je to možné ? Otvor fórum »
10. 6. 2020 21:16
35
Koľko metrov by musel mať byt najmenej aby ste v ňom dokázali žiť?
Teraz sú extrémne prípady napríklad z Paríža, alebo Londýna kde byty majú len 20 m2 alebo aj menej. Dokázali by ste v takom niečom žiť? Otvor fórum »
10. 6. 2020 14:45
18
Odporučanie na notebook?
Čaute, ja sa teraz rozhodujem aký ntb si kúpiť a dosť v tom tápem. Od septembra mám isť na VŠ na architektúru, čiže potrebujem niečo výkonné a ľahké, tiež by bolo dobre ak by nehučal ako zvyknú... Otvor fórum »
9. 6. 2020 22:13
23
čo by ste poradili svojmu mladšiemu ja?
Ahojte :) táto téma je skôr pre tých starších :D (21+) zaujíma ma, čo by ste poradili svojmu 18-20 ročnému ja (človeku, čo práve začal dospelosť (aspoň vekovo), alebo vlastne sebe v tom veku :D čo... Otvor fórum »
9. 6. 2020 21:13
55
Aký kvet ste dostali na vašom úplne prvom rande? Riadne
Pripadne chalani aký kvet ste dali babe na vašom prvom rande? A baby aký kvet ste dostali? Otvor fórum »
9. 6. 2020 19:08
13
Hodnotenie
AHojte, čo by ste robili keby vám profák z ničoho nič dá na hodnotení A, pričom vás ani neskúšal ani nič? :D Mám byť ticho alebo radšej sa k tomu prihlásiť a napísať mu ? :D (Alebo môže... Otvor fórum »
9. 6. 2020 14:36