Diskusie - 228. stránka fóra
2
Huawei a google služby
ahojte, mám dilemu pretože nejako moc nerozumiem tej veci s mobilmi huawei a absenciou google služieb. Viem že nové modely ktoré boli vydané už po zákaze už nebudú mať google služby, ale čo tie staršie? Búdu mať... Otvor fórum »
14. 6. 2020 17:29
12
Čo je lepšie v lete piť?
13. 6. 2020 20:50
17
Práca vs súkromie
Správate a prejavujete sa rovnako pred kolegami v práci/spolužiakmi v škole ako v súkromí s rodinou alebo kamošmi? :D Myslím napríklad či ste rovnako ukecaní všade alebo sa medzi kolegami prejavujete menej atď ... :) Otvor fórum »
13. 6. 2020 12:50
20
Aka konzumacia alkoholu je este ok?
Aky je vas nazor na konzumovanie alkoholu? Kde je podla vas ta hranica, co uz nie je ok? Aby sa vase odpovede lepsie porovnavali uvedte jednotky alkoholu za tyzden. Jedna jednotka = jedno velke pivo, alebo... Otvor fórum »
13. 6. 2020 08:38
16
Kto je váš najnovší hudobný objav?
Myslím skupinu/interpreta ktorého počúvate poslednú dobu a narazili ste na neho nedávno. Otvor fórum »
12. 6. 2020 21:25
6
Je tu niekto kto sa trochu vyzná v bytoch a stavebých prácach?
Ahojte, mam tu nejakú dobrú ochotnú dušu, ktorá by mi poradila ohľadom výberu medzi 2 bytmi? Ide o celkom rovnaké byty v rovnakej lokalite len sú v inom stave a inej cene. Viac by som napísala v... Otvor fórum »
12. 6. 2020 19:31
19
Na základe čoho viete, že ste vo vzťahu?
V akom momente bolo oficiálne, že ste spolu, keď ste sa s niekym začali stretávať? Padla otázka, či spolu začnete chodiť, predstavili ste sa niekomu ako pár, alebo to bolo celkom nevyslovené? Iniciujete tieto veci... Otvor fórum »
12. 6. 2020 14:09
8
Mozem sa len spytat ako funguje taky typicky tyzden stredoskolaka pocas korony/teraz?
Celkom ma to zaujima, ze ci sa teraz sedi doma, nemusi sa chodit do skoly, cize to raz za cas je nejaka online vyucba alebo tak? Otvor fórum »
12. 6. 2020 10:00
13
Zostal/a by si vo vzťahu s človekom ktorý ti raz dal facku?
- áno, snažil/a by som sa pochopiť prečo to spravil
- nie, stalo by sa to raz a ďalej by to bolo len hošie
Hlasuj »
11. 6. 2020 19:16- nie, stalo by sa to raz a ďalej by to bolo len hošie
Hlasuj »
8
Baby, tuzite po tom aby vam 61 rocny dedo obchytkaval zadok
- Ano, po nicom inom netuzim
- Nie, je to otravne a trapne
- Mne je jenno, nech si robi co chce
Ďalšie možnosti »
11. 6. 2020 18:41- Nie, je to otravne a trapne
- Mne je jenno, nech si robi co chce
Ďalšie možnosti »
8
Lacný strojček Banská Bystrica
Čaute birdzaci, kde v BB alebo okolí by ste mi odporučili strojček na zuby za prijateľnú cenu? Ja viem že ide aj o kvalitu a tak, ale moja rodina veľa peňazí nemá tak by ste mi mohli odporučiť... Otvor fórum »
11. 6. 2020 12:25
30
Je to záhada
Kebyže sa niekto dole nohami prepadne pod povrch zeme, a takto by putoval zemským povrchom až na druhý koniec zeme, na druhom konci by vyšiel hlavou hore. Ako je to možné ? Otvor fórum »
10. 6. 2020 21:16