Diskusie - 227. stránka fóra
8
Ktorých súčastných slovenských a českých spisovateľov uznávate?
Samozrejme môžu byť aj spisovateľky. :-) Otvor fórum »
8. 6. 2020 14:08
14
Stolné hry
Hrávate stolné hry? Ak áno aké? Zaujímajú ma skor fantasy hry (kartové či "deskovky), všetko od Bang!-a, či Scrabble až po D& D. Ak už máte čo to za sebou, aké je vaše odporúčanie do začiatkov... Otvor fórum »
8. 6. 2020 06:59
9
Zlákali vás reklamy na gardenscapes (mobilná hra) na vyskúšanie hry?
- Áno a bola to super hra
- Áno a bol som sklamaný
- Nie, ale uvažujem, že hru vyskúšam
Ďalšie možnosti »
7. 6. 2020 21:48- Áno a bol som sklamaný
- Nie, ale uvažujem, že hru vyskúšam
Ďalšie možnosti »
56
Ak by si mal byt lekar, aku specializaciu by si si vybral?
Ja asi kardiologiu, pride mi to zaujimave.. a ak by som bol silnejsia natura, tak asi psychiatriu Otvor fórum »
7. 6. 2020 21:46
11
Lacný strojček BB
Čaute birdzaci, kde v BB alebo okolí by ste mi odporučili strojček na zuby za prijateľnú cenu? Ja viem že ide aj o kvalitu a tak ale moja rodina veľa peňazí nemá tak by ste mi mohli odporučiť niečo... Otvor fórum »
7. 6. 2020 17:06
14
Otazka na Sibylu Mislovičovú
Povedzte mi deti moje, ako sa spravne povie po slovensky obyvatelom obce Solčany a Solčianky? To prve budu Solcanci, ale to druhe neviem, ja neviem po slovensky Otvor fórum »
7. 6. 2020 13:14
6
Ktorého z týchto režiserov najviac uznávate?
7. 6. 2020 02:01
2
IPhone 7 zlyhávanie hovoru
Už pár dní vždy keď chcem niekomu zavolať tak mi len ukáže “Hovor zlyhal”, prijímať hovory aj posielať SMS ide, skúšal som reset, vytiahnuť a znovu vložiť SIM kartu, resetovať sieťové nastavenia a nič nefunguje, neviete... Otvor fórum »
6. 6. 2020 10:47
24
Viete prečo boli šlachtici a "urození pánové/panie" tuční na väčšine malieb?
- Aký je podľa vás dôvod (mňa práve napadol jeden, ale nepoviem ho :D ) Otvor fórum »
5. 6. 2020 23:48Iphone 7, zlyhávanie hovoru
Už pár dní vždy keď chcem niekomu zavolať tak mi len ukáže “Hovor zlyhal”, prijímať hovory aj posielať SMS ide, skúšal som reset, vytiahnuť a znovu vložiť SIM kartu, resetovať sieťové nastavenia a nič nefunguje, neviete... Otvor fórum »
5. 6. 2020 22:30
15
Vzťah s mladou babou?
Chcem sa spýtať poznám chalana čo má 22 rokov a frajerka jeho 13-14....on prisahal že sa jej nedotkne ... ako musím priznať že on aj miništruje v kostole a je silno veriaci aj jeho rodina no nejako sa teda dali... Otvor fórum »
5. 6. 2020 21:47
56
čo študujete/študovali ste?
A ste si tým spokojní, alebo to boli premárnené roky? :D (hej, bola tu tá anketa, ale roky dozadu, to sa už pomenilo) :D Otvor fórum »
5. 6. 2020 17:54
14
Programovanie
Ahojte, chcel by som sa začať vzdelávať v programovaní a nemám zatiaľ žiadne skúsenosti v tejto oblasti. Zaujali ma kurzy learn2code, ale háčik je v tom, že neviem, či to splní požadované kvality a či... Otvor fórum »
5. 6. 2020 16:56- 1 Ruža pre nevestu
- 2 Čoho sa ľudia na zemi pravdepodobne do roku 2100 pravdepodobne nedožijú.
- 3 Ryža pre nevestu
- 4 Mate radi humor Lasicu a Satinskeho?
- 5 Ked sa zeny na Vas dlhsie zapozera, co to znamena?
- 6 Čo ťa najviac formovalo ako človeka?
- 1 Kto si? Čo si?
- 2 Akým spôsobom prichádzate o priateľov
- 3 Ako by ste riešili vysoké ceny bývania?
- 4 Zoznam vašich obľúbených live sex chatov?
- 5 Teraz mi ostáva len meniť honiace techniky
- 6 tak sa nečudujte potom, že nemám babu.
- 7 Ruža pre nevestu
- 8 Čoho sa ľudia na zemi pravdepodobne do roku 2100 pravdepodobne nedožijú.
- 9 Ryža pre nevestu
- 10 Mate radi humor Lasicu a Satinskeho?
- Nie.
- . . .
Hlasuj »