Diskusie - 2189. stránka fóra
3
BRIGÁDA
Hladam brigádu v okolí TO alebo NR. Vedel by niekto poradiť? Chcem to až na leto. Otvor fórum »
21. 4. 2014 13:59
11
Maturitné okruhy z dejepisu a geografie
Ide budúci rok niekto maturovať z hore uvedených predmetov ? Otvor fórum »
21. 4. 2014 13:53
25
PC-Games
čaute birdzáci, akú najlepšiu PC hru (strielačku) ste hrali, mate niake oblubene? ***Ja mam moc rad mafiu a take podobne (: Otvor fórum »
21. 4. 2014 13:49
83
Naozaj sa chlapom paci predstava ze by sa zene vystriekali na tvar?
no viac nepotrebujem komentovat :D no a chlapi teda, aj to odvovodnite, preco je to tak? a zeny, vadilo by vam to? P. S. budme otvoreni ; ) :D Otvor fórum »
21. 4. 2014 13:48
25
Ako ste sa spoznali?
Ahojte, chcem sa opýtať ako ste sa spoznali s vašou polovičkou? Otvor fórum »
21. 4. 2014 12:52
2
Poznáte nejake socialne siete pre scientists?
narazil som na : http://www. researchgate. net http://labroots. com len neviem ci je to free, lebo tam pytaju nejake emailove adresy Otvor fórum »
21. 4. 2014 12:39
16
Slovna zasoba
Ahojte , existuje nejaka kniha , alebo doslova cvicebnica na obohatenie slovnej zasoby? Sice citam vela knih , a nie su to evitovky, no moja slovna zasoba je velice na bode mrazu. Obcas ked... Otvor fórum »
21. 4. 2014 12:39
19
Dilema- zostat v zahranici, alebo odist naspat za rodinov
ahojte, (popredu by som rada povedala ze o blbe komentare nestojim) takze v skratke, momentalne zijem v anglicku s mojim otcom, sestra uz odisla na vysku takze tu vydavam velmi... Otvor fórum »
21. 4. 2014 11:52
36
Drahé dievčatá, ako si užívate tento pekný zvyk?
Môžu sa zapojiť aj chlapi samozrejme :D ja napríklad som doma a nejak to ide okolo mňa všetko :D Otvor fórum »
21. 4. 2014 11:31
5
Veríte a hrávate?
- Áno, verím na Jánošíka a nehrávam bločkovú lotériu
- Nie, neverím na Jánošíka a nehrávam bločkovú lotériu
- Áno, verím na Jánošíka a hrávam bločkovú lotériu
Ďalšie možnosti »
21. 4. 2014 09:38- Nie, neverím na Jánošíka a nehrávam bločkovú lotériu
- Áno, verím na Jánošíka a hrávam bločkovú lotériu
Ďalšie možnosti »
21
Ako sa dáte pochovať?
- Vystreliť váš popol do vesmíru raketou
- Korálová kapsula na dne oceánu s vašim popolom
- Zmena uhlíka ľudských pozostatkov na diamant a následné spracovanie do prsteňa
Ďalšie možnosti »
21. 4. 2014 09:19- Korálová kapsula na dne oceánu s vašim popolom
- Zmena uhlíka ľudských pozostatkov na diamant a následné spracovanie do prsteňa
Ďalšie možnosti »
12
Politológia - Bratislava Komenského
Chcem sa opýtať, či tam náhodou niekto z vás neštuduje alebo nemá známeho študujúceho na tejto katedre. Zaujímalo by ma, aké náročné je štúdium, aká je šanca na prijatie a z čoho pozostávajú prijímacie skúšky? ... Otvor fórum »
21. 4. 2014 08:58
6
Trieslo
No takže mam natiahnute trieslo alebo už nemam ale pri kopani ma to stale boli :) pri behu už tak nie ale stale tam niečo citim ked sa chcem poriadne kopnut a optriet sa do strely zacitam tam taku... Otvor fórum »
21. 4. 2014 00:16
21
Hladanie osoby
Čaute, potreboval by som poradiť, co by ste robili alebo ako by ste postupovali, pri hladani osoby, s ktorou ste sa chvilu rozpravali, bola Vam sympaticka a boli ste taky debil ako ja, ze... Otvor fórum »
20. 4. 2014 22:43
16
Diplomacia a Medzinárodné vzťahy
Študuje tu niekto Medzinárodné vzťahy a diplomacia? Ak áno aké boli príjmačky a ako a čo sa tam študuje? Sú tam ťažké jazyky ? Otvor fórum »
20. 4. 2014 22:28
97
Akú najväčšiu hovadinu vám kto napísal?
Aké indivíduum vám napísalo zatiaľ najväčšiu hovadinu či už tu, na Birdzi, alebo hockde inde? Čo vám ten dotyčný napísal a prečo? Len tak pre srandu, aby sme sa pobavili sa podeľte o svoje zážitky :D ... Otvor fórum »
20. 4. 2014 22:06