Diskusie - 2095. stránka fóra
12
Ina stredna skola
Neviete nahodou ci sa da ist spravit strednu skolu odznova ? Napr ked teraz skoncim skolu a dostanem vyucny list mozem ist robit inu 4 rocnu strednu skolu odznova ? Otvor fórum »
30. 5. 2014 22:26
91
Znamenia
A aké máte znamenie? A s akými znameniami si najviac rozumiete v láske? Otvor fórum »
30. 5. 2014 22:16
45
Novy sposob jedenia
Ahojte rozhodol som sa nejest sladke, ale stale ma premaha chut ked vidim dajaku cokoladu , tak som sa rozhodol že ak dostanem chut na nejaku cokoladu tak si ju proste kupim , a zacnem ju ´jest,... Otvor fórum »
30. 5. 2014 20:23
7
Filmy AJ
Zravím, Chcem sa začať učit angličtinu aj z filmov a seriálov ale ešte potrebujem vždy ENG titulky nepoznáte stránku s anglickými filmi, serálmi aj s anglickými titulkami? Aké filmy, seriály sú dobré na naučenie AJ... Otvor fórum »
30. 5. 2014 18:48
12
Mám jednu otázku pre tých čo sa vyznajú v mobiloch,,.
Je iPhone 4s dobry? Mne s ako páči a má to iste ako iPhone 5. len neviem ci nieje ten 4s maly aby som hral hry a tak.. pomozte coskoro uz kupujem novy mobajl!!! Otvor fórum »
30. 5. 2014 18:40
12
Ake cerealie doporucujete?
nedavno mi zachutili v locky z tesca, zapekane s orechami chutia ako s medom :P a s bielim jogurtom a ked neni tak aj mlieko zaujimalo by ma ci mate dakto daku znacku alebo druh... Otvor fórum »
30. 5. 2014 18:39
16
Tucker a DALE verzus ZLO. videli ste ten film? :D podla mna absolutne top komedia
lepsie este ako scary movie.. naskutocne som sa pri tom smial.. http://www. csfd. cz/film/268777-tucker-dale-vs-zlo/ Otvor fórum »
30. 5. 2014 18:27
17
Co hrat dalej na elektrickej gitare
Nazdar ludia. Mohli by ste mi niekto poradit nejake fakt dobre metalove-deathmetalove pesnicky co by som mohol hrat na mojej elektrickej gitare? Metallicu uz mam prehratu skoro celu a preve hram Panteru od Black Sabbath mam tiez uz nieco... Otvor fórum »
30. 5. 2014 18:13
4
Zmena autoškoly
Zdravím, robím si autoškolu (mám trenažér a pár jázd za sebou) a môj inštruktor zrazu začal byť ku mne strašne nepríjemný a navyše jediný termín jazdy ktorý mi ponúka je v sobotu o 10:00 (mne sa v sbotu nikdy... Otvor fórum »
30. 5. 2014 17:59
48
Veríte v lásku na prvý pohľad?
naozaj existuje, alebo je to len ľudská naivita? Otvor fórum »
30. 5. 2014 17:30
5
Súbory z pokazeného ntb
Čaute, mám taký malý problém, pokazil sa mi notebook, tak som si kúpil nový, ale na starom notebooku mám strašne veľa prác do školy, poznámok a mrrrrrrrrte veľa celých sérií jednotlivých seriálov (a všetci viete... Otvor fórum »
30. 5. 2014 17:29
11
Má byť chladnička hlučná?
Chcem sa spýtať, kúpili sme nedávno kombinovanú chladničku, no v porovnaní s tou starou ktorú v tichu nie je vôbec počuť, táto je hlučná, keď vojdete hneď si to všimnete. Máte skúsenosti? Je nejakým spôsobom... Otvor fórum »
30. 5. 2014 16:45Stredná škola
Prosím vie mi niekto poradiť dobrú strednú školu v trenčianskom kraji? Osobné skúsenosti, kvalita vzdelania, ? Ďakujem Otvor fórum »
30. 5. 2014 16:34
11
Citalec
Ahojte mozem si dat hlohovy caj ak som si dal dnes citalec ? inak citalec normalne neuzivam len dnes som si dal citalec 10mg jednu tabletu rano lebo som cítil stres a napetie . Inak neuzivam ani... Otvor fórum »
30. 5. 2014 15:02
5
Film s tematikou plávania
Čaute, nepoznáte niekto náhodou film v ktorom sa chcel jeden chalan utopiť tuším ale nakoniec sa mu to nepodarilo ale začal plávať a bol nakoniec z neho profesionál? :D lepšie ten film popísať neviem... takto mi to popísala kamoška....:D...... Otvor fórum »
30. 5. 2014 14:55